horal Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září (upraveno) Rád jsem ho poslouchal... Upraveno 7. září uživatelem horal
FantasticFabio Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září před 19 hodinami, Tittus napsal: Zrovna jsem si pustil Karvinou... Rybitví Rybitví …Rybitví …. ani tam to není špatný …. Znam taky jednu z Dejvic ….. Dnes na něj vzpomínali na Rock Rádiu…..
FantasticFabio Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září Dnes jsem narazil na ilustrátora Libora Baláka …. Který nás taky opustil …. Kdo ho neznal , mrkněte na jeho ilustrace …..obrazy…. Jsou super ! Já o něm taky nikdy neslyšel …. což je moje škoda …. Odešel talent , který následoval Z.Buriana …. R.I.P Libore 1
Pozorovatel Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září (upraveno) Před hodinou, FantasticFabio napsal: Rybitví Rybitví …Rybitví …. ani tam to není špatný …. Znam taky jednu z Dejvic ….. Dnes na něj vzpomínali na Rock Rádiu….. Taky jsem to zachytil I když to není zrovna můj žánr, tak mě to stejně svým způsobem ovlivnilo, protože to prostě člověk (v té době spíše ještě dítě) slyšel v rádiu a zkrátka se to v médiích hrálo. Tak už je zase s bráchou.... Upraveno 7. září uživatelem Pozorovatel
M.K. Odesláno úterý v 19:58 Nahlásit Odesláno úterý v 19:58 Ach jo... Zrovna v sobotu jsme s partou zapíjeli kamarádovo rozlučku se svobodou na chatě v Krušnejch. Většinu času jsme pouštěli Yo Yo Band. A málem jsme se dokopali při disputaci, co jsou vlastně za žánr...
HPQ Odesláno středa v 04:56 Nahlásit Odesláno středa v 04:56 Primárně se dá říct, že Yo Yo Band je reggae, ale o spoustě kapel nelze říct, že hrajou výhradně jen jeden jedinej žánr a v hudbě Yo Yo Bandu tak najdeš prvky popu, rocku, ale i jazzu. Takže asi tak.
ismit Odesláno středa v 08:08 Nahlásit Odesláno středa v 08:08 V 26. 7. 2026 v 19:34, paro napsal: Pavel Jungwirth, jen o dekádu starší než já. Nejprve fyzik, pak chemik, pak biochemik a nakonec od každého trochu. O parník přesáhl smrduté bahno české vědy. A o složitostech chování molekul dokázal mluvit tak, že jsem to pochopil i já. Jeho věta - když tomu rozumíš, dokážeš to podat i babičce ve vlaku s husou v košíku, mě provází po většinu kariéry. Bylo mi ctí se s Pavlem znát. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. tohle mě hodně mrzí, velká ztráta, občas jsem ho potkával v metru. Ještě jsem se ho chtěl zeptat na zkušenosti z Finska.
bohus76 Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Odesláno před 3 hodinami Odcházejí legendy https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal/479826/smutna-zprava-zemrel-ludek-miklosko-64-milovali-ho-ve-west-hamu-i-ostrave.html 2
kuncák7 Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Odesláno před 3 hodinami před 22 minutami, bohus76 napsal: Odcházejí legendy https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal/479826/smutna-zprava-zemrel-ludek-miklosko-64-milovali-ho-ve-west-hamu-i-ostrave.html Můj českej vzor v bráně :-(. Ach jo 1
marty87 Odesláno před 29 minutami Nahlásit Odesláno před 29 minutami Když jsem četl, ukončil chemoterapii, tak jsem si nepřipouštěl, že to může přijít tak rychle. Holt, život není fér.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se