ragu Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Save the cheerleader, save the World. https://www.novinky.cz/clanek/kultura-zemrela-hayden-panettiereova-40592989 R.I.P. celebrity crush 1
libor2002 Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Josef Vávra - vrchní sládek, generální ředitel a spolumajitel Rodinného pivovaru Bernard Díky pane Vávro! 4
geometr Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna To je mi moc líto. Bernard je vlastně moje srdeční záležitost. Nikdy nezapomenu, jak jsme na něj s nejlepším kamarádem začali kdysi jezdit na dnes už neexistující Starou poštu v Pelhřimově a do dneška ho mám stejně rád, nejvíc samozřejmě ležák 12. Ať Vám tam nahoře pivo chutná Pane Sládek a Dej Bůh štěstí! 1
Ricoz Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna Frank Beard - ZZ TOP Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
nickolas Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna Každé ráno mě ZZ Top budí. Tak dnes mě doprovodili v autě až do práce. R.I.P. Franku
habadej Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna Skvělý bubeník, který se obešel bez velkých estrád. Určoval rytmus jako málokdo. Navíc velký sympaťák.
bobi Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna Ajaj ... ,odešla další legenda Nejdřív basák Dusty Hill a nyní bubeník Frank Beard. Hmm,nevím -nevím ,jestli to teď Billy nerozpustí ? Z původní trojice (skvělá kapela) tam bohužel zůstal jen on. R.I.P. Frenky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Dolly Parton, kdysi jsem vlastně country začal sledovat kvůli ní.
bandicoot Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Nám doma jede country furt, jak rádio, tak Spotify. Spíš teda outlaw a dark, ale Dolly jsem si vždycky dal rád, i její novější počiny a duety.
StanoBare Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Mal som rád jej spoločné koncerty s Kenny Rogersom a to ich vzájomné podpichovanie počas neho. Dnes večer "Islands in the stream". 1
financ Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se