nizkotucnytvaroh Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 Já si třeba jako první nožík koupil Ontario Joe Pardue Utilitac, a je tu super nůž, za super peníz. Teď mají třeba model Rat.
Spongebob Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 (upraveno) Přesně něco takového viz zadání - malý s otvírákem na pivko do litru jsem kdysi našel tento https://www.mujnuz.cz/noze/zaviraci-noze/kershaw-shuffle.html nebo tento jsem taky zvažoval https://www.mujnuz.cz/noze/zaviraci-noze/kershaw-pub-blue.html Upraveno 6. února 2022 uživatelem Spongebob
Návštěvník Oplt Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 Kdo si neumí otevřít pivo bez otvíráku.......si ho nezaslouží
Spongebob Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 Samozřejmě taky otevřu pivko kdečím.. ale jde spíš o tu příležitost vytáhnout z kapsy fajn nožík a použít ho stejně jak fiknout nějakou krabici ,místo abych si šel pro zalamovák nebo kuchyňskej.. Když potřebuju vědět kolik je hodin, taky se můžu mrknout třeba na mobil, nebo mrknout na fajn mechanický hodinky.
prischera Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 No vždyť, vytáhnu z kapsy fajn nůž a jeho hřbetem otevřu pivo
warann Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 @watchboy Ja myslim, ze jedinej prijatelnej nuz je pro tebe tento (jo, pivo otvira v pohode).
Maro Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 (upraveno) Jsem čekal nějaké hezké vlákno to tom jak na nože (brouseni, údržba, japonské kameny, jak doma vysvětlit, že když vezmou do ruky nůž, "ktery přece vůbec nepoužívají, protože se bojí, že bys jim zase vynadal..." že ho nemají na prasáka mrdnout do dřezu špičkou do hrnce mezi ostatní nádobí) z pripravy oběda a zaházet ho talířema, jak ji nezabit , když ti řekne, že to nevadí, že je tam přece jenom položený a že ho po obědě umyje...) a podobné radosti života, ale jsem trochu zklamaný, tohle hoď normálně do vlákna nože Edit: @warannten bych taky potřeboval, ale nikdo ho nechce pustit Upraveno 6. února 2022 uživatelem Maro
warann Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 Tak ono jich zrovna moc neni. Zpocatku se majitele nejak protocili a pak si tl myslim sedlo. A minimalne, co vim, je jeden znicenej.
Tibb Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 Jak praví klasik, Victorinoxem to začíná a Vixem to končí. Protočil jsem tisíce a desítky kusů, sbírka taky slušná, jako first choice bude vždycky Sebenza, ale bez Vixe si život představit dovedu blbě. A pokaždý nějaký mám v kapce, a vystsačil mi na vše. Nechal bych si Spartana, zvládne 99% běžných činností, pokud nožem nechceš někoho strašit, a za 20-30 let se s ním na sítích chlubil jako s vintážním používaným kouskem
Maro Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 Jj vím jeden nebo mozna dva jsem zaregistroval v prodeji, ale než jsem stihl vlákno otevřít, byly pryč
cali Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 Do litra bude relativne tazke vyhnut sa Cine. Dolezite je si uvedomit hlavne akym stylom chcem noz pouzivat a ci som schopny vybrany nozik vlacit so sebou vsade. Aj najlepsi noz je na nic ak ho nemas pri sebe. Ten vinox sentinel je IMHO kompromis skladneho noza na jednej strane s cepelou stale este slusne pouzitelnych rozmerov na druhej a pohodlnym otvorenim jednou rukou + je tam aj funkcna poistka a klip (da sa aj bez klipu a bude potom este kus lacnejsi). Ocel pravda nie je kozmicka, ale je o hodny chlp lepsia ako napr mikovacka + je to swiss. Ta velkost je taka, ze nerobi hanbu vo vrecku na klipe na opasku v puzdre ale da sa unosit kludne aj vo vrecku saka ci pohodeny v aktovke alebo buzertaske. RAT1 je samozrejme klasika klasik, dostupna v milione farieb, su na vyber aj ocele (tusim D2 a AUS8) za tu cenu tazko hlada premozitela a ak, tak to bude skor otazka designu nez funkcie. ALE uz je to zaroven aj dost vely kus noza, ktory sa nie vsade hodi/chce sebou vlacit. Podobna je este AVISPA aj je este o chlp placatejsia, ale tam som mal trochu problemy so zasekavajucim sa linerom.
zceyee Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 Technicka, Avispa nema liner, ale frame lock.
Návštěvník Oplt Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 Na takový běžný nošeni mám Ganzo FireBird FH12 z materiálu D2 nemá sice otvírák, ostří celkem drží a když ho někde ztratím tak nestojí majlant.
DrSlamastika Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 Ja som si po rokoch rôznych poistiek obľúbil balisong. Je s tym najviac zábavy, na to aby ti zlyhala poistka sa ti musí zlomiť hlavný čap v nozi. A oceňujem výbornú ficurku pre mňa, a to ten poistný kolíček/západka, ideálna na zatlacanie balených cigariet.
mAra_ Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 (upraveno) před 3 hodinami, warann napsal: Tak ono jich zrovna moc neni. Zpocatku se majitele nejak protocili a pak si tl myslim sedlo. A minimalne, co vim, je jeden znicenej. Můj byl ten zničený... Můj táta mu ulomil špičku, když páčil led z mrazáku ve kterém byla zamrzlá slivovice... Ale táta si ho vzal, špičku zbrousil a normálně ho nosí Na chmgu tata není, ale má zenithy a portugaly, tak mu ho nevezmu Upraveno 6. února 2022 uživatelem mAra_
paya01 Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 Já jsem přesně tohle zadání vyřešil Victorinoxem Forester. A spokojenost, má všechno, co může člověk občas potřebovat a nic mu nepřebývá. Jen pozor v zahraničí, v některých legislativách už by mohl být velikostně na hraně...
zceyee Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 před 2 minutami, paya01 napsal: Já jsem přesně tohle zadání vyřešil Victorinoxem Forester. A spokojenost, má všechno, co může člověk občas potřebovat a nic mu nepřebývá. Jen pozor v zahraničí, v některých legislativách už by mohl být velikostně na hraně... V DE je ok.
paya01 Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 Právě teď, zceyee napsal: před 3 minutami, paya01 napsal: Já jsem přesně tohle zadání vyřešil Victorinoxem Forester. A spokojenost, má všechno, co může člověk občas potřebovat a nic mu nepřebývá. Jen pozor v zahraničí, v některých legislativách už by mohl být velikostně na hraně... V DE je ok. To vím, tam je max 12 cm a musí být ovládaný obouruč. Obojí splňuje... Ale třeba ve Francii bych už měl trochu obavy...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se