jenik77 Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Zajimavy twist s AT, libi se mi to velmi. A tah vypada vyborne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Vypadaji moc dobre, co jsem ale nepochopil, tak je zaliba omegy v konickych korunkach… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Tah vypada ok. Kvituju aplikovane indexy. Cifr nevim, za me byl teak neprekonatelny. A okynko datumky by si zaslouzilo ramecek. Skaredy to neni, ale myslim ze uz byly hezci… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Přesně. Ta díra na datum je zas prostě hrozná. Kdyby tam datum vůbec nebylo nebo tam byl nějaký rámeček, tak to bude pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 No nemuzu si pomoct, za me, hezke Aqua Terry uz byly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Void Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 Korunku bych taky radeji videl rovnou. Datumovka mi prijde, ze levituje a to mi mozna vadi vic nez to, ze nema ramecek ci ze pozadi je bile... Nemela by byt pri spodnim okraji, aby s indexy dotvarela kruh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 (upraveno) Malý strojek/velký cifr. Rámeček u sportovně-elegantních (nebo jak se tomu nadává) AT není nutnost (a ty menší mají kulatej, ladies?), ale že pod to nedali aspoň půlindex. Teak ciferníky sice nebyly pro každýho, ale postupně AT dodaly charakteristickej výraz. Teďka jsou to takový generický barevný hodinky s generickým sunburstem. Upraveno 12. března 2022 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 Za mě teda nic moc... Okýnko by určitě potřebovalo nějak vizuálně ukotvit. Nebo pod něj dát půlindex. No a barvy v kombinaci se sunburst jsou strašně kolotočový. Jako asi chápu, že tady jde o pokus svézt se na vlně OPéček, ale tam jsou barvy na matným cifru a působí to úplně jinak. Tady, kdyby bylo na cifru napsáno Daniel Kors, Gant, nebo já nevím, tak by to asi sedělo víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 Já si za celou dobu u AT nezvykl na ty ručičky, ten kontrast useklý hodinovky k minutovce. Náramek podle fotek neposoudim, datumku bych orámoval, ať to má alespoň trochu odkaz k indexum a logu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 Tieto nové modely len doplnili stávajici . Ostatné modely s teakom zostali v ponuke. Či ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 Mě se líbí, ta červená je nádherná, ani datumovka mi nevadí. Jen ta velikost 34 a 38 mm nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 12. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 před 2 hodinami, Davis napsal: Tieto nové modely len doplnili stávajici . Ostatné modely s teakom zostali v ponuke. Či ? taky jsem to tak chapal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 Datum fuj, korunka fuj, barvy sice hezký ale totálně bezmyšlenkovitej pokus jednoduše naskočit na módní vlnu. Omegu mám rád ale ze všech těch novinek mě zaujaly jen Speedmaster 57. A nekoupil bych nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 před 5 hodinami, Daemonultimate napsal: Já si za celou dobu u AT nezvykl na ty ručičky, ten kontrast useklý hodinovky k minutovce. Náramek podle fotek neposoudim, datumku bych orámoval, ať to má alespoň trochu odkaz k indexum a logu. Taky nějak nedávám ty rozdílné ručky u AT všeobecně. Za nejhezčí modely AT považuji ty s datem na trojce v rámečku ladícím s indexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 před 47 minutami, ragu napsal: Datum fuj, korunka fuj, barvy sice hezký ale totálně bezmyšlenkovitej pokus jednoduše naskočit na módní vlnu. Omegu mám rád ale ze všech těch novinek mě zaujaly jen Speedmaster 57. A nekoupil bych nic. Nové speedy mě taky zaujaly, resp. jsem dlouho čekal, jestli bude nějaká náhrada za FOIS. Vadí mi na nich velký L2L a černý cifr je zas jen s fauxtinou (což chápu, tam by asi lezli do zelí moonům). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 Nové speedy mě taky zaujaly, resp. jsem dlouho čekal, jestli bude nějaká náhrada za FOIS. Vadí mi na nich velký L2L a černý cifr je zas jen s fauxtinou (což chápu, tam by asi lezli do zelí moonům).Jo máš recht. Na druhou stranu ten sendvič dial dělá hodně, měl jsem to i s tou fauxtinou ne Seamasterech 300 a je to gut. Navíc super bicompax, tah. Menší bejt mohly no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 12. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 před 6 minutami, Tomak napsal: Za nejhezčí modely AT považuji ty s datem na trojce v rámečku ladícím s indexy mam to stejne, navic se mi nejvic libi verze s celobrousenym tahem, kterou delali jen chvili.. ale i pres divnou korunku a absenci teaku se mi ty nove dost zamlouvaji, barvy paradni, celkove pekna hodinka, kam se hrabe OP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 38 fakt nic moc, hodinky bez divers lunety aspoň 40. Ale zas bych si asi zvykl. Co? Zvykl? Za ty prachy? Ne to fakt ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 Kolik stojí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterth Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 Mam Omega - Railmaster - 2802.52 z roku 2005 , a veru super, boli v servise ako 3 mesačne , a potom v roku 2019 , po servise sa mame rozbehli po natiahnutí , teraz po roku ich treba zatriasť aby sa rozbehli ...., teda tie prve Coaxialy nie su moc OK !! Snad tento novy model bude viac spoľahlivejší ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se