Přejít na obsah

OMEGA X SWATCH

Pilfour

Doporučené příspěvky

@spiderer Naprostej souhlas, já nechápu co tady všichni šílí. Pravý Moony jsou a budou jen jedny. A vsadím se, že v tom davu jsou i ti, kteří mají pravý Moony doma. A tyhle chtějí třeba jako tzv. otloukánky. Já si Swatche asi nekoupím, ale nijak mě to nedráždí. I když, kdyby je měli v Chronoshopu a já jsem se tam nachomýtnul. No... kdo ví, jak by to po shlédnutí naživo dopadlo :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vieden dnes.. 9:30 otvarali 1 butik, kde oznamili o 9:45, ze vypredane.. Ludom dali vyplnit papierove formulare, ze neskor poslu mail, pripadne zavolaju, ked budu skladom (neviem, ci nejake kusky vobec mali, kedze som prisiel 15 mins po otvaracke a videl len par dievceniec so Swatch tastickami). Pred druhym butikom rada na kilometer... Ale aspon som si spravil vylet do Viedne po par rokoch 🙂

Lutujem tych chudakov kolegov, co sa tam terigali z Ciech, Madarska, Rumunska, vychodu Slovenska.. ti tuto noc asi velmi nenaspali a vacsina asi odisla domov so sklopenymi usami :) 

Upraveno uživatelem strong
Odkaz ke komentáři

@guzmic

To mi pripomenulo Fantozziho.. Stálo to 50 000 lir a našel tam pěkně srovnanou plastikovou vidličku, plastikový nožík, párátko, kuřecí křidýlko, taky plastikové a umělé jablko s pravým červem. 

Swatch butik: stalo to 250EUR a nasel tam v plastikovej krabicke pekne srovnanou plastikovou karticku, plastikovy reminek, hodinky, taky plastikove + 4 hodiny efektivne straveneho casu cez vikend :)

Upraveno uživatelem strong
Odkaz ke komentáři

Každopádně marketing zmaklej, lidí se chytlo hodne.Jen mě podle reakci na Facebooku překvapila nepřipravenost butiku se zájmem lidi- změny v počtu prodejů na jednoho zákazníka, uzavírání prodejen a podobně.

Odkaz ke komentáři

Tak, hlavní cílovka jsou stejní borečci, kteří stojí podobný fronty na tenisky, ajfouny atd. Když to pak doma zakonzervují do sbírky, nebo za absurdní cenu střelí... proč ne. Měli info, podstoupili diskomfort nebyli líní atd. To je strašně trapný to breceni na scalperama a ti co nejvíc brečí jedou vždycky na daném hype nejvíc.

Odkaz ke komentáři

V 26. 3. 2022 v 14:04, Vladar91 napsal:

Jsem na times square, fronta 300 metru. Naživo jsou teda super (až moc). Zkusim odpo ale to už nebudou. Borec na začátku fronty říkal že maji 200ks od každé varianty jenom.

20220326_091807.jpg

Rozšířit  

Kurňa ten kufr je bomba 😍 Takhle na té fotce, všechny v jednom kufru 👍 Jako celek to vypadá naprosto luxusně (pardon za použití slova luxus, ale fakt jo) 😉

PS: jsou to sračky, co degradujou Omegu! ... a ty modrý jsou boží 😇 😍🤣

Odkaz ke komentáři

V 26. 3. 2022 v 14:08, azeppelin napsal:

Tak, hlavní cílovka jsou stejní borečci, kteří stojí podobný fronty na tenisky, ajfouny atd. Když to pak doma zakonzervují do sbírky, nebo za absurdní cenu střelí... proč ne. Měli info, podstoupili diskomfort nebyli líní atd. To je strašně trapný to breceni na scalperama a ti co nejvíc brečí jedou vždycky na daném hype nejvíc.

Rozšířit  

skalperi su ako "smejdi", tiez sa na to mozes pozerat ze to je ich sikovnost ze oholia dochodcov

profi skalperi vacsinou platia nejakym chudakom co tam pojdu kempovat za par eur, alebo maju backdoor dealy uz dopredu vybavene, ale tak kazdy sa musime nejako zivit ze

Odkaz ke komentáři

V 26. 3. 2022 v 14:13, Pepino777 napsal:

Já spíš nechápu proč do té fronty xx hodin před otevíračkou chodí. Nikde není psáno, že se jedná o limitku... 

Docela by mě zajímalo kolik si za to řeknou obchody u nás (pokud se to sem dostane)... 

Rozšířit  

Když pominu ty troškare, kteří chtějí prodat své dva kusy na bazoši, tak to zkrátka chtějí mít první a všem se pochlubit. Vem si kolik lidí "žije" na Instagramu apod. Navíc přetlak poptávky z toho limitou klidně udělat může. Počkej pár hodin a projdi si unboxingy na YT. Se vsadím že tam za chvíli bude nejeden "king" s celou sérii a když to bude mít dobře monetizované, tak zpětně zase vydělá. Influenceři třetího řádu se na tom svezou. Každej kdo dělá recenze na hodinky udělá srovnávačky. Každej lifestyle blog a gadget mag o tom dřív nebo později napíše. Má to přesah i do eko atd. atd.  

Odkaz ke komentáři

V 26. 3. 2022 v 14:38, 108 napsal:

skalperi su ako "smejdi", tiez sa na to mozes pozerat ze to je ich sikovnost ze oholia dochodcov

profi skalperi vacsinou platia nejakym chudakom co tam pojdu kempovat za par eur, alebo maju backdoor dealy uz dopredu vybavene, ale tak kazdy sa musime nejako zivit ze

Rozšířit  

Ty, v tomhle s tebou nesouhlasím. S prodejem dek důchodcům bych to nesrovnával. Resale business je za mě ok. Když někdo za moonswatch z druhé ruky dá 100k jeho boj.

Odkaz ke komentáři

V 26. 3. 2022 v 14:41, azeppelin napsal:

Ty, v tomhle s tebou nesouhlasím. S prodejem dek důchodcům bych to nesrovnával. Resale business je za mě ok. Když někdo za moonswatch z druhé ruky dá 100k jeho boj.

Rozšířit  

tak tomu dochodcovi tiez nikto pistol pri hlave nedrzal, podpisal to sam, to ze naletel na nekale predajne taktiky ide na jeho triko, paralela tam je, presne ako pises vyssie za pomoci influencerov sa spravi dobre premyslena marketingova kampan, vytvori sa hype a nakonci dna sa najde nejaky chudak co za ne da tych 1500e u skalpera, oboje je dobre premyslena predajna taktika

Upraveno uživatelem 108
Odkaz ke komentáři

V 26. 3. 2022 v 14:38, azeppelin napsal:

Když pominu ty troškare, kteří chtějí prodat své dva kusy na bazoši, tak to zkrátka chtějí mít první a všem se ....

Rozšířit  

Máš pravdu, na tom něco je... Myslel jsem, že provozovatelé YT kanálů co recenzují hodinky mají od swatch zapůjčené novinářské kusy podobně, jako je tomu třeba u elektroniky atp... 

P.S. Tuší někdo jaká je hmotnost hodinek?  Jestli je to vyloženě plast co nic neváží, nebo je příměs keramiky nějak znát. 

Upraveno uživatelem Pepino777
Odkaz ke komentáři

V 26. 3. 2022 v 15:07, Pepino777 napsal:

Máš pravdu, na tom něco je... Myslel jsem, že provozovatelé YT kanálů co recenzují hodinky mají od swatch zapůjčené novinářské kusy podobně, jako je tomu třeba u elektroniky atp... 

Rozšířit  

Vybraných pár top kanálu s velkým dosahem nejspíš ano. 

Odkaz ke komentáři

V 26. 3. 2022 v 13:05, lukasb napsal:

Omegy to nejsou, tak treba do vlakna Swatch.

Rozšířit  

Jojo, a collab casio+rubik nejsou casia, tak se o nich lze bavit jen ve vlakne o hlavolamech.

Fascinujici, sledovat ty poslapane kuri oka

Za napad a marketing 9/10, o nicem jinem se ted snad nemluvi. Bod dolu za zmrsenou distribuci

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...