tikzot Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Před hodinou, tomato napsal: Před hodinou, tomato napsal: Jinak, psal Robert-Jan Broer, prej za posledních pár dní stouply i prodeje moonwatch. No jasně, to je právě ta strategie, pecka vymyšlený, nejni plast, koupim originál steel za full! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 No a už můžete objednávat https://www.swatch.com/de-de/home Přemýšlím, že bychom je mohli rozdávat zákazníkům jako pozornost k dodaným produktům, lepší než flash paměť nebo zápisník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 No konečně ceníková cena. Stejně je to figl, jak prodat kus plastu za cenu slušných hodinek. Kdyby to udělal kdokoliv jiný, tak je to fejk, Swatch group může. Něco se mi na tom líbí a něco vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 před 9 minutami, Josef01 napsal: No a už můžete objednávat https://www.swatch.com/de-de/home Přemýšlím, že bychom je mohli rozdávat zákazníkům jako pozornost k dodaným produktům, lepší než flash paměť nebo zápisník Ne nejsou zatím možné objednat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Ja som sa vsade docital ze predaj od 8.4.2022 Link sice ide, ale nedaju sa kupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Aha, tak to ještě budou trochu natahovat. Z chrono24 už postupně mizí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 (upraveno) @Josef01Tak hlavně že svět se zas tak nějak vrátí do normálu, kdy i chronomagor bude moct "potenciálnímu investorovi" doporučit použití mozku, až si bude vybírat jestli mu má pošťák za $260+DPH přinést ocelová solární chrona od Seika, nebo neservisovatelné plastové šméčko s logem Ω×SWATCH. Beztak si nakonec pořídí další napiglovanej oversized "módní" drek (s fejkovýma tlačítkama a přilepenýma ručičkama sčítačů) a nebo spotřební smartwatch - a my budeme dál za "potrhlé tikající autisty"... PS: Pokud by někdo (třeba pan 108?) naivně věřil že SWATCH tímto počinem obohatil trh o nějaké "nové, technologicky a cenově revoluční hodinky", tak ať mrkne třeba sem. Upraveno 28. března 2022 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
108 Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 před 2 minutami, Radek124 napsal: @Josef01Tak hlavně že svět se zas tak nějak vrátí do normálu, kdy i chronomagor bude moct "potenciálnímu investorovi" doporučit použití mozku, až si bude vybírat jestli mu má pošťák za $260+DPH přinést ocelová solární chrona od Seika, nebo neservisovatelné plastové šméčko s logem Ω×SWATCH. Beztak si nakonec pořídí další napiglovanej oversized "módní" drek (s fejkovýma tlačítkama a přilepenýma ručičkama sčítačů) a nebo spotřební smartwatch - a my budeme dál za "potrhlé tikající autisty"... tebe musi velmi lezat swatch v zaludku, podobne to mas aj s casio? Co tak uz prestat vyplakavat a tento release proste odignorovat? Kto chce si ich kupi, a vyzera ze bezproblemov za retail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 @Radek124 On svět dnes hltá značky, na poměrně slušné hodinky s automatem v kovu sere pes, raději si koupí plastový Omegy Kdyby je číslovali a vyrobili omezenou sérii, tak to budou lidi kupovat za 50 tis. a ještě si budou libovat, jak to mají levný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Hosi, kdybyste jo chteli usetrit, tak se mrknete na polske stranky swatche, kde je maji za 1125 PLN, coz mi vychazi na 240 EUR tzn 10 EUR sleva oproti Nemecku a jeste podporime polske bratry! A hlavne, kupujte, nebudou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 před 56 minutami, 108 napsal: tebe musi velmi lezat swatch v zaludku, podobne to mas aj s casio? Co tak uz prestat vyplakavat a tento release proste odignorovat? Kto chce si ich kupi, a vyzera ze bezproblemov za retail. z teba sa tu ale stal riadny ambasador... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
108 Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 před 42 minutami, EpsteinBarr napsal: z teba sa tu ale stal riadny ambasador... hej financuje ma omega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 To chce ošahat, než si člověk ten šmejd koupí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Já si vystačím Ale mám nápad, mohli by je dávat ke koupi klasických Moonů jako pozornost podniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 před 1 hodinou, Jerryl napsal: Já si vystačím Ale mám nápad, mohli by je dávat ke koupi klasických Moonů jako pozornost podniku. Diky, radeji slevu 10%.. a k tomu mozna jako darek, misto ksiltovky, nebo propisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Pobavilo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 před 5 minutami, clockyclock napsal: Pobavilo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Tady to utichlo, ale internet se baví... Watch giant Swatch Group files suit against itself on advice from people on the internet. The implication of this could lead to major financial implications and upset markets worldwide. If they win against themselves, they may be the first company to discover a perpetual income stream. Experts worry that courts could be clogged and backlogged for years to come with people suing themselves to create infinite wealth. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Já jsem zvědav co Swatch vymýšlí s cenami, protože z jejich webu dnes zmizely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 před 3 minutami, Josef01 napsal: Já jsem zvědav co Swatch vymýšlí s cenami, protože z jejich webu dnes zmizely. Ceny jsou tam furt... 250,- EUR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se