Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 31. 3. 2022 v 21:32, Jaem napsal:

Aj na autickach od Bburago/Maisto… je logo Ferrari, no nie su to Ferrari. MoonSwatch je Omegou licencovany plastovy model v mierke 1:1 vyrabany firmou Swatch…

Rozšířit  

Přesně tak to je a proto je chci. K Defendru chci také Lego Defender 😀

Odesláno (upraveno)
  V 1. 4. 2022 v 4:45, Dokusan napsal:

Přesně tak to je a proto je chci. K Defendru chci také Lego Defender 😀

Rozšířit  

Modely auticek jsou na hrani, stejne jako zensky. Jsme kluci to mame od mala😅..

Ale hrat si s hnusnyma swatchkama? To si radeji pohraju zase s Moonama, tema pravyma

Upraveno uživatelem Postal80
Odesláno
  V 1. 4. 2022 v 5:10, Postal80 napsal:

Modely auticek jsou na hrani, stejne jako zensky. Jsme kluci to mame od mala😅..

Ale hrat si s hnusnyma swatchkama? To si radeji pohraju zase s Moonama, tema pravyma

Rozšířit  

Mě se ty Swatchy velice líbí a myslím si,že budou pěkným doplňkem mě sbírky.  

Odesláno

Nevíte někdo jestli už se ta horečka uklidnila a jsou stále k dostání? Chtěl bych zkusit Mnichov, ale nechci čekat déle než hodinu. Tak jestli mám ještě počkat nebo tam v týdnu jet...

Odesláno
  V 2. 4. 2022 v 8:17, Mira napsal:

Nevíte někdo jestli už se ta horečka uklidnila a jsou stále k dostání? Chtěl bych zkusit Mnichov, ale nechci čekat déle než hodinu. Tak jestli mám ještě počkat nebo tam v týdnu jet...

Rozšířit  

Jen kvůli Swatch bych tam rozhodně nejezdil... Vypadá to, že do butiků se to postupně dostává, ale očividně dost náhodně, protože to nekomunikují ofiko. Ale kdybys to hecl, dej nám vědět :))

Odesláno

No jasně, obecně německo je s cenama za tyhle plasty jinde, zas jen u nás si každej myslí, že má svatej grál. Jeden typ mi nabízel celej set 11 kusu za….. 20k€… to je fakt prdel..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...