Dokusan Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 před 7 hodinami, Jaem napsal: Aj na autickach od Bburago/Maisto… je logo Ferrari, no nie su to Ferrari. MoonSwatch je Omegou licencovany plastovy model v mierke 1:1 vyrabany firmou Swatch… Přesně tak to je a proto je chci. K Defendru chci také Lego Defender Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 (upraveno) před 34 minutami, Dokusan napsal: Přesně tak to je a proto je chci. K Defendru chci také Lego Defender Modely auticek jsou na hrani, stejne jako zensky. Jsme kluci to mame od mala.. Ale hrat si s hnusnyma swatchkama? To si radeji pohraju zase s Moonama, tema pravyma Upraveno 1. dubna 2022 uživatelem Postal80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 před 36 minutami, Postal80 napsal: Modely auticek jsou na hrani, stejne jako zensky. Jsme kluci to mame od mala.. Ale hrat si s hnusnyma swatchkama? To si radeji pohraju zase s Moonama, tema pravyma Mě se ty Swatchy velice líbí a myslím si,že budou pěkným doplňkem mě sbírky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 před 40 minutami, Dokusan napsal: Mě se ty Swatchy velice líbí a myslím si,že budou pěkným doplňkem mě sbírky. Prosim te, dyt mas vsecko. Ale kdyz se ti libi.. to je i pochopitelne design jsou Moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 Jedině bio-ocel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 A Bondovky budou taky nasledovat / a Rolex s Tudorem odpovi na tento marketingovy tah jak? Plastove Suby a BB58?? / Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 supr dvojka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 před 3 minutami, marecenator napsal: supr dvojka Jj diky, pockej az budou vsude “behat” z plastu. Ne, uz si z toho delam prdel Chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 Já se pose.u Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 A Mission to Coruscant nebude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 Já bych řek, že bude všechno a víc a víc, klasika Omega a limitky neee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 Já chci zelenou! Mission to Who Knows Where: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicomnik3333 Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 před 14 hodinami, Postal80 napsal: A Bondovky budou taky nasledovat / a Rolex s Tudorem odpovi na tento marketingovy tah jak? Plastove Suby a BB58?? / mas to pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Před hodinou, nicomnik3333 napsal: mas to pekne No parada, krasa! ty taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janekx Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Diky Swatch za krasnou akci pro spekulanty, urcite jim udelala radost.Odesláno z mého moto g 5G plus pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Nevíte někdo jestli už se ta horečka uklidnila a jsou stále k dostání? Chtěl bych zkusit Mnichov, ale nechci čekat déle než hodinu. Tak jestli mám ještě počkat nebo tam v týdnu jet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arlin Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Chrono ... Swatch x Omega Moonswatch mission to the Moon ... 4.000,-€ ... někým rezervováno. no comment.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Před hodinou, Mira napsal: Nevíte někdo jestli už se ta horečka uklidnila a jsou stále k dostání? Chtěl bych zkusit Mnichov, ale nechci čekat déle než hodinu. Tak jestli mám ještě počkat nebo tam v týdnu jet... Jen kvůli Swatch bych tam rozhodně nejezdil... Vypadá to, že do butiků se to postupně dostává, ale očividně dost náhodně, protože to nekomunikují ofiko. Ale kdybys to hecl, dej nám vědět :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Na německém forum teď šly "marsky" za 300 e. Ono se to uklidní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 No jasně, obecně německo je s cenama za tyhle plasty jinde, zas jen u nás si každej myslí, že má svatej grál. Jeden typ mi nabízel celej set 11 kusu za….. 20k€… to je fakt prdel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se