shaggy Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Ja myslim ze ziadny rozdiel oproti inym tym plastakom nebude. Vodotesnost nula, dekel baterky sa polame tak po druhej vymene (ak sa doziju) a sklicko sa poskrabe aj o sveter... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
108 Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 V 23. 3. 2022 v 22:05, xbraj19 napsal: Půjde to i servisovat, nebo se to rovnou vyhodí, jak je u Swatch zvykem? Rozšířit vyzera ze vyhodi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Nelibjej se mi jen čtvery. Ale to už je jedno jestli shánět všechny nebo skoro všechny . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Mě to nakonec připadá, že má Omega problém s malou poptávkou a snaží se to zachránit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Chtějí zažít ten pocit, když toho mají míň než si trh žádá, teď se jim to možná podaří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Zájem o to bude asi veliký. Spousta lidí si to asi pořídí jako raritu do sbírky. Spousta lidí to bude chtít jako "originál Omegy" za pár kaček. Ale praktický význam to podle mě nemá, už podle fotek fotek ty hodinky vypadají strašně nedospěle (kombinací barev, zpracováním a životnost asi taky nebude kdoví jaká). Že by to byly levné hodinky na outdoor, třeba do lesa, nebo alespoň na zahradu, tak o tom nemůže být ani řeči. Jako startovací hodinky pro haranta to také nebude, na to jsou moc velké. Pro manželku to také nebude, moc velké a Můní design mi vždycky přišel spíš jako mužská záležitost. I když po pravdě musím konstatovat, že bych si klidně jedny vzal, právě jako raritu. ALE kvůli hodinkám za cca 6-7.000,-Kč fakt nehodlám podstupovat nějaké martyrium se sháněním, někam rajzovat, nebo to někde shánět pod pultem. Pro mě je to stejný případ jako se Snoopym, chci ty hodinky, jsem ochotný za ně zaplatit (retail), ale když s tím Omega dělá takové drahoty a u běžného AD se hodinky nedají ani koupit, ani objednat, tak to sry, utratím jinde. To je stejné jako Rolex, také bych si vybral, také bych byl ochotný pustit chlup, ale trávit někde X měsíců nebo let čekačkou na pořadníku bez jakékoliv záruky data dodání, to opravdu ne. ..... BTW: Možná bude stačit počkat pár týdnů a bude jich plný net za 500,-Kč včetně poštovného, tohle zmákne číňan zkopírovat lusknutím prstu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 (upraveno) Zatial trvam na nazore, ze toto Omegu ako luxusnu znacku strasne v mojich ociach degraduje. Nerozumiem celkom tomuto "reverse" marketingu, ale suhlasim so @shaggy, ze tie hodinky budu strasny shit. Vacsina ludi je teraz urcite "nabudena" a strasne tuzi po lacnej alternative "moonwatchow" (fakt som to napisal?) - ale ked tie hodinky dostanu do ruky, bude to obrovske sklamanie. Je jedno, ze to swatch nazve "biokeramika" - toto ma ku keramike tak blizko, ako tenisky adiads z kosickeho blsaka k jordanovkam. Ku zvysku parametrov, nedajboze k dostupnosti (aky ma zmysel vyrobit super lacnu kopiu legendarnych hodiniek a potom brutalne limitovat jej pocty do predaja?) sa ani nebudem vyjadrovat.. Ale ako hovori klasik: "Co bys chtel, za pet stovek..." Stale mam pocit, ze sa Omega hlada. Swatch by z nich chcel mat "Rolexa", ale na druhej strane im podkopavaju nohy hentakymito nezmyslami. Nestaci, ze zarezali Tissotky - teraz chcu dat dole aj Omegu... Tfuj... Upraveno 24. března 2022 uživatelem miguel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Asi na ně zajedu mrknout do vídeňského Swatch store PS: proč má na tom videu rukavice, tak snadno se to poškrábe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 V 23. 3. 2022 v 22:16, tombas napsal: Rozšířit Dobrý je ten borec na konci videa, který vyleze z toalet pro invalidy a raději se tam pak vrátí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Mě ty hodinky přijdou jako pro děti, působí to levně a výrobní cena bude tak 50 USD. Na ruku bych to fakt nedal. V této ceně je tisíce kovových hodinek s automatem (Seiko, Orient, Citizen), ale nevěřím, že někdo si nasadí umělohmotně vypadající Omegy a bude mít z toho pocit, že konečně má Omegy. Tenhle tah výrobce vůbec nechápu, ale třeba jsem už příliš starý a svět se změnil a za rok přijde Rolex a Patek s podobnou variantou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 (upraveno) V 70. letech "zachránil" Swatch hodinářský průmysl v Evropě (plast, quartz, nízká cena), třeba potřebuje několik značek ze SG obdobnou injekci. Tyhle hodinky imho nebudou kupovat hodinkoví nadšenci (i když já je asi beru), ale mainstream, který může potenciálně potápějící se loď Omega zachránit. Upraveno 24. března 2022 uživatelem Violoncello Gramatika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 V 24. 3. 2022 v 6:59, Violoncello napsal: Tyhle hodinky imho nebudou kupovat hodinkoví nadšenci Rozšířit To se právě pleteš. Tyhle skoromoony budou kupovat všichni. Hodinkoví nadšenci (po celých sériích) i lidi, kteří používají jako ukazatel času pouze mobil . Mladí, staří..... Kdo tohle vymyslel, dostane asi pěkný bonus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 To se mi líbí... hodinky jsou veskrze na pikaču, ale minimálně jedny si beru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 V 24. 3. 2022 v 7:05, jonyyy napsal: To se právě pleteš. Tyhle skoromoony budou kupovat všichni. Hodinkoví nadšenci (po celých sériích) i lidi, kteří používají jako ukazatel času pouze mobil . Mladí, staří..... Kdo tohle vymyslel, dostane asi pěkný bonus. Rozšířit Chvilku bych počkal. Ten plast na videu mé počáteční nadšení pro neplánovanou cestu do Vídně o píď oddálil Možná máš pravdu, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Koukám "Swatch Moon" jdou za vyšší cenu, třeba Omegu zachrání umělohmotné hodinky někdo jen oprášil staré výkresy a dal jiný cifr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Každopádně představa, že Rolex udělá fúzi s Tudor (neideální příměr) a vydá Suby quartz v plastu, by mě vedla k prodeji mých Subů. Představa, že širokospektrálnímu "publiku" vysvětluji, že nemám ty pověstné plasťáky, by mě odradila od jistého puncu výjimečnosti, za kterou jsem při nákupu R zaplatil. Jak se cítí majitelé Moonů? Jo, je to psaný horkou hlavou, ale přesto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 V 24. 3. 2022 v 7:14, Violoncello napsal: Každopádně představa, že Rolex udělá fúzi s Tudor (neideální příměr) a vydá Suby quartz v plastu, by mě vedla k prodeji mých Subů. Představa, že širokospektrálnímu "publiku" vysvětluji, že nemám ty pověstné plasťáky, by mě odradila od jistého puncu výjimečnosti, za kterou jsem při nákupu R zaplatil. Jak se cítí majitelé Moonů? Jo, je to psaný horkou hlavou, ale přesto. Rozšířit Já to mám v podstatě taky tak. Ale jak jsem psal dřív, třeba jsem jen zapšklej:-D Četl jsem i nějaký komentáře pod články na hodinkových webech a lidi jsou vesměs nadšený. I když to na mě dělá spíš dojem, že borci čekají že to koupí za retail a za čas na tom zbohatnou Reálně nevím na co ty hodinky nakonec budou - jak to budou velký plasťáky a jak to bude dávat smysl na denní nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Mne se to libi. Po vsem tom serioznim marketingovym vykradani vlastni "znacky" Moonwatch konecne schopnost nebrat se jenom smrtelne vazne. Ty hodinky budou polarizovat, to se jim jednoznacne povedlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Void Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 (upraveno) Myslíte, že budou ještě třeba za týden nebo se to vyprodá během hodin/dnů a pak už se na ně člověk v obchodě nepodívá? Nvm jestli už třeba někdy nějakové takové žádané speciální edice byly, tak jestli podle toho to nejde odhadnout (nebo máte-li - info z butiků) Upraveno 24. března 2022 uživatelem Void Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se