Přejít na obsah

OMEGA X SWATCH

Pilfour

Doporučené příspěvky

Zájem o to bude asi veliký. Spousta lidí si to asi pořídí jako raritu do sbírky. Spousta lidí to bude chtít jako "originál Omegy" za pár kaček. Ale praktický význam to podle mě nemá, už podle fotek fotek ty hodinky vypadají strašně nedospěle (kombinací barev, zpracováním a životnost asi taky nebude kdoví jaká). Že by to byly levné hodinky na outdoor, třeba do lesa, nebo alespoň na zahradu, tak o tom nemůže být ani řeči. Jako startovací hodinky pro haranta to také nebude, na to jsou moc velké. Pro manželku to také nebude, moc velké a Můní design mi vždycky přišel spíš jako mužská záležitost. I když po pravdě musím konstatovat, že bych si klidně jedny vzal, právě jako raritu. ALE kvůli hodinkám za cca 6-7.000,-Kč fakt nehodlám podstupovat nějaké martyrium se sháněním, někam rajzovat, nebo to někde shánět pod pultem. Pro mě je to stejný případ jako se Snoopym, chci ty hodinky, jsem ochotný za ně zaplatit (retail), ale když s tím Omega dělá takové drahoty a u běžného AD se hodinky nedají ani koupit, ani objednat, tak to sry, utratím jinde.  To je stejné jako Rolex, také bych si vybral, také bych byl ochotný pustit chlup, ale trávit někde X měsíců nebo let čekačkou na pořadníku bez jakékoliv záruky data dodání, to opravdu ne. ..... BTW: Možná bude stačit počkat pár týdnů a bude jich plný net za 500,-Kč včetně poštovného, tohle zmákne číňan zkopírovat lusknutím prstu. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zatial trvam na nazore, ze toto Omegu ako luxusnu znacku strasne v mojich ociach degraduje. Nerozumiem celkom tomuto "reverse" marketingu, ale suhlasim so @shaggy, ze tie hodinky budu strasny shit.

Vacsina ludi je teraz urcite "nabudena" a strasne tuzi po lacnej alternative "moonwatchow" (fakt som to napisal?) - ale ked tie hodinky dostanu do ruky, bude to obrovske sklamanie. 

Je jedno, ze to swatch nazve "biokeramika"  - toto ma ku keramike tak blizko, ako tenisky adiads z kosickeho blsaka k jordanovkam. Ku zvysku parametrov, nedajboze k dostupnosti (aky ma zmysel vyrobit super lacnu kopiu legendarnych hodiniek a potom brutalne limitovat jej pocty do predaja?) sa ani nebudem vyjadrovat..

Ale ako hovori klasik: "Co bys chtel, za pet stovek..."

Stale mam pocit, ze sa Omega hlada. Swatch by z nich chcel mat "Rolexa", ale na druhej strane im podkopavaju nohy hentakymito nezmyslami. Nestaci, ze zarezali Tissotky - teraz chcu dat dole aj Omegu... Tfuj...

Upraveno uživatelem miguel
Odkaz ke komentáři

Asi na ně zajedu mrknout do vídeňského Swatch store 😁

PS: proč má na tom videu rukavice, tak snadno se to poškrábe?

Odkaz ke komentáři

Mě ty hodinky přijdou jako pro děti, působí to levně a výrobní cena bude tak 50 USD. Na ruku bych to fakt nedal. V této ceně je tisíce kovových hodinek s automatem (Seiko, Orient, Citizen), ale nevěřím, že někdo si nasadí umělohmotně vypadající Omegy a bude mít z toho pocit, že konečně má Omegy. Tenhle tah výrobce vůbec nechápu, ale třeba jsem už příliš starý a svět se změnil a za rok přijde Rolex a Patek s podobnou variantou. 🤣

Odkaz ke komentáři

V 70. letech "zachránil" Swatch hodinářský průmysl v Evropě (plast, quartz, nízká cena), třeba potřebuje několik značek ze SG obdobnou injekci. Tyhle hodinky imho nebudou kupovat hodinkoví nadšenci (i když já je asi beru), ale mainstream, který může potenciálně potápějící se loď Omega zachránit. 

Upraveno uživatelem Violoncello
Gramatika
Odkaz ke komentáři

V 24. 3. 2022 v 6:59, Violoncello napsal:

Tyhle hodinky imho nebudou kupovat hodinkoví nadšenci 

Rozšířit  

To se právě pleteš. Tyhle skoromoony budou kupovat všichni. Hodinkoví nadšenci (po celých sériích) i lidi, kteří používají jako ukazatel času pouze mobil 🙂. Mladí, staří..... Kdo tohle vymyslel, dostane asi pěkný bonus.

Odkaz ke komentáři

V 24. 3. 2022 v 7:05, jonyyy napsal:

To se právě pleteš. Tyhle skoromoony budou kupovat všichni. Hodinkoví nadšenci (po celých sériích) i lidi, kteří používají jako ukazatel času pouze mobil 🙂. Mladí, staří..... Kdo tohle vymyslel, dostane asi pěkný bonus.

Rozšířit  

Chvilku bych počkal. Ten plast na videu mé počáteční nadšení pro neplánovanou cestu do Vídně o píď oddálil 😀 Možná máš pravdu, no

Odkaz ke komentáři

Každopádně představa, že Rolex udělá fúzi s Tudor (neideální příměr) a vydá Suby quartz v plastu, by mě vedla k prodeji mých Subů. Představa, že širokospektrálnímu "publiku" vysvětluji, že nemám ty pověstné plasťáky, by mě odradila od jistého puncu výjimečnosti, za kterou jsem při nákupu R zaplatil. Jak se cítí majitelé Moonů?

Jo, je to psaný horkou hlavou, ale přesto.

Odkaz ke komentáři

V 24. 3. 2022 v 7:14, Violoncello napsal:

Každopádně představa, že Rolex udělá fúzi s Tudor (neideální příměr) a vydá Suby quartz v plastu, by mě vedla k prodeji mých Subů. Představa, že širokospektrálnímu "publiku" vysvětluji, že nemám ty pověstné plasťáky, by mě odradila od jistého puncu výjimečnosti, za kterou jsem při nákupu R zaplatil. Jak se cítí majitelé Moonů?

Jo, je to psaný horkou hlavou, ale přesto.

Rozšířit  

Já to mám v podstatě taky tak. Ale jak jsem psal dřív, třeba jsem jen zapšklej:-D Četl jsem i nějaký komentáře pod články na hodinkových webech a lidi jsou vesměs nadšený. I když to na mě dělá spíš dojem, že borci čekají že to koupí za retail a za čas na tom zbohatnou 😄 Reálně nevím na co ty hodinky nakonec budou - jak to budou velký plasťáky a jak to bude dávat smysl na denní nošení. 

Odkaz ke komentáři

Myslíte, že budou ještě třeba za týden nebo se to vyprodá během hodin/dnů a pak už se na ně člověk v obchodě nepodívá? Nvm jestli už třeba někdy nějakové takové žádané speciální edice byly, tak jestli podle toho to nejde odhadnout (nebo máte-li - info z butiků)

Upraveno uživatelem Void
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...