Sphinxx Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 před 12 hodinami, patprom napsal: Naprosto neplánovaně dvoje. Teda ne najednou, ale v rozmezí několika měsíců. Možná bych je měl začít nosit Patriku, co máš na těch Marsech za gumu? Je to barevně už hodně ostré, ale líbí se mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 před 2 hodinami, Sphinxx napsal: Patriku, co máš na těch Marsech za gumu? Je to barevně už hodně ostré, ale líbí se mi to. Davide, je to kaučuk koupený na eBay. Naživo vypadá snad ještě líp. Černá Moon verze se mi ale líbí mnohem víc, i když já mám barvy rád. Tyhle jsou zase na kaučuku od Orlíků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 @patprom: Patriku díky, trochu se mi to rozleželo a je to už moc červené. Pokud jde o černou verzi, nejen, že vypadá více civilněji, ale taky na první pohled mate, že jsou to Speedy, prostě taková klasika. Ale oboje jsou fajn, za ty peníze vlastně všechny snad kromě té růžové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 Kolik cca váží? Je hned znát že je to plast - keramika? Keramika nemusí být lehká jako pírko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 “Keramika” je jen v názvu, jinak jsou to lehoučké plasťáčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 (upraveno) @Panchart: Já si dovolím odpovědět, protože mám s keramickými hodinkami zkušenost docela velkou. S klasickými pouzdry z keramiky, byť s pouzdrem DSOTM se to váhově vůbec nedá srovnat, na druhou stranu tam je safír/safír, u MoonSwatch (dále jen MS) je lehký plast místo skla, dále pak strojek vs baterkové něco ... osobně mi to u těch MS přijde, jako plast a to i na pohled, protože i když vedle toho postavím DSOTM z bílé keramiky, pořád ta bílá i když vypadá, jak hračka má tu svoji váhu a při bližším pohledu je to vidět, tady MS je prostě pořád, jak laciný plast. Keramika je opravdu velmi odobná a to i po letech nošení, není na ni vidět nic. Takže MS působí i na mě, jako plastová hodinka nejen váhou, ale i pohledově, nicméně za ty peníze jim to člověk odpustí. Takže ano jsou lehké, jako "plasťáky", neporovnatelné s keramikou. EDIT: zajímalo by mě, jestli je někdo opravdu nosí EDC, jak to po měsících vypadá, je tu někdo takový, kdo jim dal už slušně zabrat? Upraveno 10. února 2023 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Jsou lehke jako plastaky, protoze jsou to plastaky, jak uz psali vys Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Nazývat materiál Moonswatchů keramikou je na podobné úrovni, jak uklizečku nazývat "kosmetička podlahových krytin" ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 před 9 minutami, Jarett napsal: Nazývat materiál Moonswatchů keramikou je na podobné úrovni, jak uklizečku nazývat "kosmetička podlahových krytin" ... +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 V 10. 2. 2023 v 7:41, Sphinxx napsal: Děkuji za odpověď a vysvětlení, pomohlo mi to v rozhodnutí že je nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 (upraveno) @Panchart: Nemáš zač, za ty peníze to určitě stojí, je to funny hodinka, ale pokud chceš zkusit keramiku, je lepší začít jinde, tady si o tom nedělám valné mínění a osobní dlouhodobou zkušenost s MS nemám (stran keramiky, respektive odolnosti). Upraveno 12. února 2023 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Myslel jsem že jsou opravdu keramický, plasťáky teda nechci, určitě bych byl zklamnej hned jak bych je vzal do ruky. Jsem rád že tady klegové dokáží ušetřit spoustu času i nemálo peněz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 (upraveno) Tak ono se taky nikde nepíše, že jsou keramické, spíš biokeramické V praxi to máš popsané třeba tady: https://www.mujswatch.cz/aktuality/bioceramic/ Keramický je jen prach, který drží ty biomateriály pohromadě. Takže fancy plast, ála třeba ML Tide. Ale zas to není žádná katastrofa, jak občas tady nebo na internetech lidi píšou, že chytají vlásečnice pohledem, padají tomu tlačítka a tak, to nemůžu říct a to je nosím takřka denně skoro 4 měsíce (ne teda na sport). Ale furt jsou to prostě plastový Swatchky, nic víc, nic míň (oproti prvním Swatch co jsem měl jsou rozhodně míň gumový). Nesmíš od toho čekat G-shocky nebo nedej bože Omegy Upraveno 15. února 2023 uživatelem VojtaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka1985 Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2023 Homeoffice hodinky...k teplákům a papučím ladí dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 Niečo nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 To bude zase spekulantů ve frontě… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarmom Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 Tak to by měly být ony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 před 23 minutami, Jarmom napsal: Tak to by měly být ony. Co to je za hnus.. sorry;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 Ty jsou utopeny, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarmom Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 před 22 minutami, Seamaster napsal: Ty jsou utopeny, ne? Mission to Crème brûlée. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se