Spok Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Jediný co mě na těch GMT štve je výška, proč Rolex GMT muže mít 12mm a tyto musí mít na výšku 14mm? Jinak je musím mít a doufám, ze mě ta výška nebude moc vadit… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Právě teď, Karussell napsal: Tak jestli Moonswatch jsou vykradacka Moonu, tak tohle je jasna vykradacka Expu… a stejne jako svočky, bude tohle velkej hit to je ale hodne drsny prirovnani. jako srovnat steinharty a dejme tomu seamastery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Právě teď, Kid_A napsal: to je ale hodne drsny prirovnani. jako srovnat steinharty a dejme tomu seamastery. … Ale hlavně nesmíme zapomenout na to, že Rolex a Tudor je vlastně “totéž”.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 @Kid_A byt na tomhle napsany Steinhart, tak se muzou vsichni pos.at z nefér homáže, ale Tudor je v poho? @tomina666 touto optikou je swatch a omega taky jedna group… Nechci flejmovat, ale proste z toho mam takovej pocit… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 2 minutami, Karussell napsal: @Kid_A byt na tomhle napsany Steinhart, tak se muzou vsichni pos.at z nefér homáže, ale Tudor je v poho? @tomina666 touto optikou je swatch a omega taky jedna group… Nechci flejmovat, ale proste z toho mam takovej pocit… Tak když Omega patří firmě Swatch, můžou si dělat co chtějí. A Rolex může dělat to samý, jen k tomu používají mozek a ne baterkový neopravitelný quartz. MoonSwatch je hlavně marketing, technicky to nejde ani srovnávat, tady to je spíš RLX alternativa, technicky plně srovnatelná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 6 minutami, Jarett napsal: Tak když Omega patří firmě Swatch, můžou si dělat co chtějí. A Rolex může dělat to samý, jen k tomu používají mozek a ne baterkový neopravitelný quartz. MoonSwatch je hlavně marketing, technicky to nejde ani srovnávat, tady to je spíš RLX alternativa, technicky plně srovnatelná Napsal si to presne. Ale on to kolega @Karussellurcite nemyslel zle. Je to slusny chronoclen a sam navic nosi homáže válečných b-uhru (puvodne Lange a Sohne) od firmy IWC!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Tyhle asi budu nutne potrebovat... Karussela s jeho Steinhartama ignoruju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 To ano, konkretni provedeni je uplne jiny, ale princip je podle me velmi podobnej. Jde z toho hezky videt, ze o “spolecenske akceptovatelnosti” hodinek s evidentni a silnou historickou inspiraci hodne rozhoduje brand. @Kid_A jasny, ze to nemyslim zle, jen rikam nazor Pristi rok ocekavam Tudory s fluted lunetou! @KFL i Ty, Brute? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 13 minutami, Kid_A napsal: Napsal si to presne. Ale on to kolega @Karussellurcite nemyslel zle. Je to slusny chronoclen a sam navic nosi homáže válečných b-uhru (puvodne Lange a Sohne) od firmy IWC!!! … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 37 minutami, Karussell napsal: @Kid_A jasny, ze to nemyslim zle, jen rikam nazor Pristi rok ocekavam Tudory s fluted lunetou! @KFL i Ty, Brute? To uz jsou Tudor Royal, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 (upraveno) Tento design mě prostě bere Původní Rolexy byly a jsou pouze v říši snů, tak jsem si kdysi pořídil tyto Štajny a dlooouho mi dělaly neskutečnou radost. Jen ten rozměr 42mm byl z mého pohledu moc. Teď přišly Tudory v rozměru 39 a asi si zase budu muset udělat radost Upraveno 30. března 2022 uživatelem (z)denny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 ....a už to valí. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 @Jarett Mohli by nám slušet! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Jsem hrozně rád, že jsem se upsal Rolex rodině a ne Swatch Group. Nic proti, ale po tom šílenství s Moonswatchema je pro mě koukání na tohle vlákno jako pohlazení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 11 minutami, tomina666 napsal: @Jarett Mohli by nám slušet! Neodolal jsem a objednal je, ale upřímně si nejsem jistej tou vejškou… uvidíme. Proto jsem nemohl zůstat u BB GMT 41 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 7 minutami, tikzot napsal: Neodolal jsem a objednal je, ale upřímně si nejsem jistej tou vejškou… uvidíme. Proto jsem nemohl zůstat u BB GMT 41 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 7 minutami, tikzot napsal: Neodolal jsem a objednal je, ale upřímně si nejsem jistej tou vejškou… uvidíme. Proto jsem nemohl zůstat u BB GMT 41 Paráda! Tak jsem zvědavý… Třeba ta jiná Luneta tomu pomůže. Tady má borec malý zápěstí A nevypadá to až tolik špatně. Možná to bude spíše o pocitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Vypadají opravdu dobře . A pokud se nevyskytne žádný problém ("jako např. s překlápěním datumu"),tak paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 U toho řemenu mě překvapuje, že nepoužili žluté prošití. Stejně ale bude mít většina lidí hodinky na tahu. Jako jediné mínus vidím tu výšku, jak už to bylo řečeno, kdyby to mělo tak 13,5 mm, tak nemají chybu. 14,7 je už hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se