busdriver Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 doporučíte sluchátka? Ja běhám s Fisher Audio - Mighty Bug - ultra malý, lehký a zvuk slušnej. Teď zvažuju upgrade na Hifiman Re-400, ty vypadaj nadějně. Otázkou je, jestli vůbec při běhání zaregistruju zlepšení kvality. Taky záleží kolik za ně chceš dát. Ale myslím, že čím menší, tím na běhání pohodlnější.. větší mi vypadávaly a furt sem je musel štelovat jak šílenej.
Moty Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 +/- 600 neni potřeba žádný Hi-Fi, primárně jde o kulisu k běhu ne o podlech Bite my shiny metal ass with Tapa
JAJA Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Právě jsem doběhl 10km...jen noční les, čelovka a až na pár srnek ticho jak na hřbitově...super to bylo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeremy Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Právě jsem doběhl 10km...jen noční les, čelovka a až na pár srnek ticho jak na hřbitově...super to bylo Tyjo, já bych se bál šílených myslivců a pak toho, že někdo uprostřed noci blbě šlápnu.. :-)
JAJA Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 No je pravda, že se občas v tom lese podívám přes rameno, ale je to o zvyku. Jinak mám super čelovku, takže našlapování je v pohodě. Takový noční běh z Lysé Hory je akčnější.
Jeremy Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Já dneska uzavřel květen (zejtra už nejdu).. 167 kilometrů :-)
Filip.J Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Právě jsem doběhl 10km...jen noční les, čelovka a až na pár srnek ticho jak na hřbitově...super to bylo.Supr! Jednu dobu jsem chodil běhat v 5 ráno, na jaře bývala v tuhle hodinu taky tma - obíhal jsem takhle po hradbách Vyšehrad a myslel si, že jsem tam sám - až jsem u vyhlídky nad Albertovem z křoví zaslechl nezaměnitelné zvuky soulože
StanoBare Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Jeremy - 167 kilákov za mesiac je dosť slušný objem. Môj rekord je tuším 210, ale to som bol mladší, svieži a menej lenivý :-))) Filip - vždy som obdivoval ranných bežcov, zvlášť v zimných mesiacoch. Vyskúšal som si to, ale priznám sa, bolo to peklo. Kým človek neprepne na nový režim, bolí to. Klobúk dole.
Beet Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 Dnešním ranním tréninkem dosažena meta 750 letošních kilometrů. Takhle brzy jsem to nečekal. Musím se pochválit.
Filip.J Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 Jeremy - 167 kilákov za mesiac je dosť slušný objem. Môj rekord je tuším 210, ale to som bol mladší, svieži a menej lenivý :-))) Filip - vždy som obdivoval ranných bežcov, zvlášť v zimných mesiacoch. Vyskúšal som si to, ale priznám sa, bolo to peklo. Kým človek neprepne na nový režim, bolí to. Klobúk dole.Vydržel jsem to 3 měsíce Ale je fakt, že s běháním jsem začínal v únoru, učil jsem se techniku na nepoužívaném fotbalovém hřišti ve sněhu S tou leností to mám taky tak, stydím se napsat, kolik jsem toho letos naběhal...
StanoBare Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 Dnešním ranním tréninkem dosažena meta 750 letošních kilometrů. Takhle brzy jsem to nečekal. Musím se pochválit. Hnusáci ste, všetci...tie vaše kilometre Viete ako ťažko sa čítajú také méty, keď človek musí sedieť doma a čakať, kým sa vyberú stehy?
Beet Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 Hnusáci ste, všetci...tie vaše kilometre Viete ako ťažko sa čítajú také méty, keď človek musí sedieť doma a čakať, kým sa vyberú stehy? Tak přeju ať jsou brzo venku a můžeš vyběhnout.
StanoBare Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 Dík. Blbé je, že som nestihol pred operáciou nabehať stanovený objem, takže trochu "trpím" tým ako to čítam....ale v pohode, som rád, že píšete . Ale k dotazu - máš 750, behával si aj zimu? Alebo vysadíš nejaký mesiac ako prelom medzi sezónami?
Beet Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 Dík. Blbé je, že som nestihol pred operáciou nabehať stanovený objem, takže trochu "trpím" tým ako to čítam....ale v pohode, som rád, že píšete . Ale k dotazu - máš 750, behával si aj zimu? Alebo vysadíš nejaký mesiac ako prelom medzi sezónami? Zima je přece objemový základ. To by se mělo naběhat nejvíc......teoreticky.Já se snažím praktikovat tento model. Listopad, prosinec volněji, tzn. v podstatě bez kvalit a méně kilometráže. Leden, únor nejvíc objemů při nízké intenzitě, a od března nějaká ta kvalita.
StanoBare Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 To je jasné. Rozumiem, v zime, alebo tá skorá jar sa najlepšie behá a tam sú aj osobáky. Ja to mám trochu posunuté, lebo sa vždy pripravujem na MMM v Košiciach = október. Takže zima - január, február je výklus a naberanie sily (šprinty v snehu, žabáky + výbeh). Začínam koncom február, začiatkom marca, objemovo kulminujem august a potom už uberám na deň D (t.j. ten začiatok októbra). Zimu vynechávam, lebo chodíme liezť, je to výborné sprestrenie + posílenie iných svalových partií a ducha :-))).
Beet Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 To je jasné. Rozumiem, v zime, alebo tá skorá jar sa najlepšie behá a tam sú aj osobáky. Ja to mám trochu posunuté, lebo sa vždy pripravujem na MMM v Košiciach = október. Takže zima - január, február je výklus a naberanie sily (šprinty v snehu, žabáky + výbeh). Začínam koncom február, začiatkom marca, objemovo kulminujem august a potom už uberám na deň D (t.j. ten začiatok októbra). Zimu vynechávam, lebo chodíme liezť, je to výborné sprestrenie + posílenie iných svalových partií a ducha :-))). MMM mám ve wish listu už dlouho. A jednou se tam vypravím.
Gulas Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 (upraveno) Při dnešním výklusu jsem nerozvážně vyběhl z lesa do polí. Jsem myslel, že v té výhni chcípnu. No ale aspoň jsem konečně vzal mobil, abych to pak nemusel dávat manuálně do map. Není to špatný. Upraveno 2. června 2015 uživatelem Gulas
JAJA Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Dnes poprvé vyzkouším běžecké vložky do bot tvarované dle nohou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se