Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Za osm let pořídíš cumulonimbus... :)

Dneska jsem si přinesl Petzl NAO 2, tak se těším na noční výběh. Běželi jsme tak s kamošem před pár týdny ve vánici skrz hvozdy na Vysočině a to světlo co dělala, to jsem neviděl.. jak ve dne.

Nebo NimboCumulus. :)

Ale koukal jsem, že Kinseje jsou teď za relativně rozumnou cenu, na to, že je to top model.

Já dnes koupil Eneloopy do čelovky, pač už se mi zdálo, že ta moje čelovka svítí nějak málo.

Odesláno

Osm let je poměrně dlouho, ne?

Osm let je dlouho, ale naběhaly celkem 1500km, což je IMHO v pohodě. Mám pravidlo, že by boty měly vydržet průměrně 2koruny/km.
Odesláno

Poradíte někdo rychlý maraton na jaře, ideálně v dubnu? Česko, Polsko, Slovensko,...

Bratislava? Nicméně čím komornější, tím lepší.

Odesláno

Osm let je dlouho, ale naběhaly celkem 1500km, což je IMHO v pohodě. Mám pravidlo, že by boty měly vydržet průměrně 2koruny/km.

Jasný. Jen vypadají hodně zdevastovaně. Já mám rozběhaných více bot a když mají cca 1000-1200 km jdou do služby na zahradní práce.  

Odesláno

Jasný. Jen vypadají hodně zdevastovaně. Já mám rozběhaných více bot a když mají cca 1000-1200 km jdou do služby na zahradní práce.

Mám to stejně, akorát posunuto 1300-1500.

To dělá asi ta fotka, protože vypadají pořád slušně, akorát teď se začaly trhat u malíčku.

Mám Mizuna Rider 16 a ty se začaly trhat snad po 600km, což mě dost nepříjemně překvapilo. :(

Odesláno

Mám to stejně, akorát posunuto 1300-1500.

To dělá asi ta fotka, protože vypadají pořád slušně, akorát teď se začaly trhat u malíčku.

Mám Mizuna Rider 16 a ty se začaly trhat snad po 600km, což mě dost nepříjemně překvapilo. :(

600 km je poměrně málo. Já běhám v Asicsu a nikdy nebyl problém. I k reklamacím se staví slušně. Tak přeju ať se nové rychle zaběhnou. 

Odesláno

Ahoj bezci. Beha nekdo se sluchatky? Muzete prosim nejake doporucit?. Behal jsem se sportovnimi sluchatky Beats Powerbeats (takove ty za usi) a po pul roce bylo po nich. Zrejme kvuli potu odeselo jedno sluchatko.

Odesláno

Ja mam na běhání obyčejný sluchátka od Apple. Nejsou to ty EarPods ale ty starší, ted uz je snad dávají jen k IPodu Shuffle. Mam je asi 5 let a porad šlapou - pot nepot, déšť, sníh, vánice, dokonce se mi povedlo obě sluchátka zalit vodou a porad hrajou :)

Ne každému asi vyhovují ale drží neskutečně. Sice to neni nějaká audiospicka možná ani střed, ale az odejdou tak si seženu další :)

Odesláno

Poradíte někdo rychlý maraton na jaře, ideálně v dubnu? Česko, Polsko, Slovensko,...

Nikdo žádný tip?
Odesláno

3.aprila je Bratislava ...zvykne tam fukat ale sú tam aj vodici a prvé kolo ide veľká skupina ...neskor v druhej polke sa to trha . Trat je rovna. ...kratší kopec cez mesto a trocha macacich hlav. Este krakow mi odporucali ale tam som nebol.

Odesláno

Mám problem. Obcas kdyz jdu behat, tak me treba po 1km zacne bolet holeň, nevim jesi je to nejakej ten zanet okostnice?!?

No pripisuju to taky tomu, ze beham na asfaltu a taky jsem malinko pribral :) Kazdopadne nejaky tipy co s tim? Uz ted beham s kompresnima ponozkama, kterey jsou super.

Diky.

Odesláno

Jestli Tě to začne bolet po 5 minutách (1 km), tak je něco fakt špatně. O příčinách bych nespekuloval tady na fóru, tím méně o jejich odstranění, zajdi za odborníkem. Osobně.

Odesláno

Mám problem. Obcas kdyz jdu behat, tak me treba po 1km zacne bolet holeň, nevim jesi je to nejakej ten zanet okostnice?!?

No pripisuju to taky tomu, ze beham na asfaltu a taky jsem malinko pribral :) Kazdopadne nejaky tipy co s tim? Uz ted beham s kompresnima ponozkama, kterey jsou super.

Diky.

Kompresní ponožky je naprosté placebo, ničemu nepomáhá. Změň obuv.

Odesláno

Diky.

Tady o tom neco pisou http://rungo.idnes.cz/bolest-holeni-pricina-prevence-lecba-dv3-/behani.aspx?c=A150115_193837_behani_onr

Ja na to nikdy netrpel, tak osobni zkusenost nemam.

Odesláno

Tak Jezisek to vyresil za me. Jedu do Blavy. :-)

Odesláno

Tady o tom neco pisou http://rungo.idnes.cz/bolest-holeni-pricina-prevence-lecba-dv3-/behani.aspx?c=A150115_193837_behani_onr

Ja na to nikdy netrpel, tak osobni zkusenost nemam.

Brownwld: článek, na nějž postnul link Bíťák, je dobrý. Příčin může být opravdu hodně, navíc z Tvého postu fakt nejde dělat žádný závěr ("občas když jdu běhat": normálně, když jdeš běhat, tak vše OK, ale občas to hned po 1 km bolí? nebo neběháš a když občas vyběhneš, tak to hned bolí? kde to vlastně bolí v té holeni? má to spíš charakter svalové bolesti nebo neurčité bolesti v oblasti holenní kosti? začalo to najednou nebo jsi situaci zanedbal, když jsi bolesti nevěnoval pozornost, když se objevila nepravidelně třeba po hodině běhu, a teď se projevuje hned po výběhu?).

- V každém případě, pokud Tě to bolí takto hned po začátku běhu, je to špatně, příčinu je třeba správně určit, mohou to být svalové dysbalance, chybná mechanika běhu, špatné boty, efekt nárazového běhání, cokoli.

Odesláno

Tak Jezisek to vyresil za me. Jedu do Blavy. :-)

Dobry vyber:-).Mam tam 2 pol ...este na starej trase a 3 maratony na novej. Zaklad je prezit zimnu pripravu bez vacsich chorob a postaviť sa na start...inak je to dobrá trasa
Odesláno

Diky.

Vyššia vaha si s behom nezada ...postuduj si akým spôsobom doslapujes. ...treba pod tazisko. Inak odporucam web behej.com je tam kopec fajn ľudí co poradia a dajú svoj názor

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...