stratom Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Odesláno 20. března 2017 Tak první letošní závod za mnou. Desítka v Kravařích 39:37. Chtěl jsem pod 40, takže na začátek sezony spokojenost.Pěkný tempo na 10km. Me to letos začalo bavit. Jako motivaci jsem si dal půlmaraton. Tak uvidime jak to půjde
Michal Petrán Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Odesláno 20. března 2017 Já mám motivaci maraton 7.5. dárek k padesátinám.....
stratom Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Odesláno 25. března 2017 Kolik nabehas týdne? Mas nejaky tréninkový plán na maraton?
Beet Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Bězci kteří máte ČSOB Premium a chtěli by jste běžet některý ze závodů https://www.csobpremium.cz/portal/aktivity/csob-na-zdravi , kontaktujte svého osobního bankéře. Já už jsem přihlášen.
Beet Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 Za chvíli probehnuti po Bratislavě. Kdo jste se včera účastnili svetaku? B-)
Beet Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 Beete jaks dnes behal?1:26:32 osobáček v MB. Ke konci už jsem docela tuhnul, ale jinak naprostá spokojenost!!
minimus80 Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 No parada, gratulujem! Ten cas bych bral taky ... Ale myslel som ze ides M
Beet Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 No parada, gratulujem! Ten cas bych bral taky ... Ale myslel som ze ides M Byl jsem původně přihlášený, ale zdravotní pauza v únoru změnila plány. Takže jsem se přehlásil na PM. Dobře jsem udělal, protože celý M bych včera určitě nedal.Včera ta závěrečná třetina dost bolela.
minimus80 Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 Aha ...jasne ...aj tak pekný čas a ak si mal vypadok v treningu tak duplom. Ja som feb/mar nebehal kvôli zdrav. a zacinam postupne objemy s cieľom M 1.10. v Košiciach
guzmic Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 Beet, gratuluju, moc pěkný čas. ;-)Já běhal 3 týdny v lednu, pak 6 týdnů nic, bolelo mě koleno. No a dnes jsem slavnostně načnul letošní druhou stovku. Jen doufám, že mě tělo bude poslouchat a na podzim bych zkusil taky PM.
Beet Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 Aha ...jasne ...aj tak pekný čas a ak si mal vypadok v treningu tak duplom. Ja som feb/mar nebehal kvôli zdrav. a zacinam postupne objemy s cieľom M 1.10. v Košiciach Tak MMM je taky můj sen. Jednou se tam urřitě vypravím. Beet, gratuluju, moc pěkný čas. ;-)Já běhal 3 týdny v lednu, pak 6 týdnů nic, bolelo mě koleno. No a dnes jsem slavnostně načnul letošní druhou stovku. Jen doufám, že mě tělo bude poslouchat a na podzim bych zkusil taky PM. Tak já to měl naopak. 6 týdnů běhu od ledna, pak koleno a 3 týdny pauzy, a 6 týdnů běhu. Letos zatím 400km.
14titi Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 Zdravíčko, nemá někdo z vás zkušenosti s namožením piriformního tzv. hruškovitého svalu? Dneska ráno jsem si ho sám diagnostikoval a nejedná se o moc příjemnou záležitost. Stalo se mi to už podruhé a bylo to vždy v souvislosti s natažením protilehlého třísla. Zřejmě tím, jak jsem vykonával kulhavý a nesymetrický pohyb a v kombinaci s lehčím přetížením. Dnes ráno jsem nemohl vstát z postele a v oblasti hýždě až směrem ke kříži mi projížděla až paralyzující bolest. Pomáhá protahivání a tlak v místě bolesti. Postupem času se stav zlepšuje a poobědě už bolest vystřeluje jen v určité poloze a chůze je téměř bezbolestná. Nesetkal se někdo něčím podobným? Jak stárnu, špatně se srovnávám s vyšší intenzitou. :-/
guzmic Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2017 Tak dnes jsem skoro po 1/2 roce vyzkoušel, na mě trochu delší trailový běh.14,3 Km převýšení +350m no a základní čas 1:57 min jsem vylepšil na 1:41 min čas je to stále pomalý ale mám radost. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Beet Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2017 Tak dnes jsem skoro po 1/2 roce vyzkoušel, na mě trochu delší trailový běh.14,3 Km převýšení +350m no a základní čas 1:57 min jsem vylepšil na 1:41 min čas je to stále pomalý ale mám radost. :-)Pěkně. Ja tam ale vidim nastoupany 2km. ;-)
guzmic Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2017 To je nějaká blbost, já to beru tak, že startuju v cca 350m.n.m a vrchol běhu mám někde v 700m.n.m po lese mě to velmi baví, lepší než cesta a hlavně žádný auta. :-D V týdnu si to nejspíš dám znova. No nějak se na ten běh Od tatier k dunaju musím připravit. :-D
Traveller Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2017 Zajímavý článek: http://archiv.ihned.cz/c1-65703180-socialni-site-milose-cermaka-ctyri-veci-ktere-od-bezcu-asi-neuslysite-aneb-o-behani-narovinu
Ragoon Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Zajímavý článek: http://archiv.ihned.cz/c1-65703180-socialni-site-milose-cermaka-ctyri-veci-ktere-od-bezcu-asi-neuslysite-aneb-o-behani-narovinu Dobrej clanek. Jinak se pridavam mezi vas jako bezecky nadsenec, behat jsem zacal asi pred 5 lety, s mensima a vetsima pauzama ... nekdy od unora beham 2-3x tydne 10-15km a rovnou se musim pochlubit, v patek jsem dal 14,4km za 1:10 a konecne jsem to dal nad 12km/h v prumeru, tak me to potesilo Loni jsem zkousel i pulmaraton, dal jsem to kolem asi 1:57, tak letos bych to chtel zkusit stahnout tak na 1:45, uvidime jak to pujde nekdy na konci leta
Z. Paul Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Musím říct ze běhám min než bych chtěl. Parkrat do měsíce, dřív jsem běhal 3-4 x do ty týdne, milion závodu ročně (1/2maratony, desítky, Spartan Race). Ale teď jsem si udělal radost a při výročním tělesném přezkoušení jsem se oproti minulému roku zlepšil o 150 metru na 12min běhu, takže nakonec za 12 min 3.150m. Hodnocení za 1. Docela fajn na to, ze jsem trénink flákal a večer před prezkousenim jsem ztrestal plechovku Salka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se