Lobber Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Odesláno 6. října 2016 Kluci, mám teď v plánu kupovat novou vejbavičku na běh... A celkem mě zaujaly Adidas Springblad a jim podobné... Běhá s nima někdo? Má to cenu kupovat, nebo to budou vyhozené .
Jaroslav69 Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Odesláno 6. října 2016 Doporucuji navstivit odbornou prodejnu bezeckych bot kde ti zmeri doslap a doporuci vhodny tvar obuvi.
Lobber Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 Já tomuto měření nějak moc nevěřím... Byl jsem již na několika měření a vždy mi naměřené výsledky abnormálně nevyhovovaly a stejně jsem si tedy musel jít daný typ vyměnit, nebo zakoupit jiný... Jak v ( obuvi,vložek -do bot, či sedel na bike ) ...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 http://us.puma.com/en_US/men/shoes/motorsport/bmw Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
busdriver Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 http://us.puma.com/en_US/men/shoes/motorsport/bmw S tim plánuješ běhat?
Návštěvník maxipesfik Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 S tim plánuješ běhat? ano
Beet Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 anoHele běžecká sekce je tady http://us.puma.com/en_US/sports/sports/running Ty tvoje plánované jsou v sekci Motorsport.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 Ale no tak... http://rungo.idnes.cz/novinka-od-bmw-meni-predstavy-o-tom-jak-ma-vypadat-bezecka-bota-pb1-/behani.aspx?c=A161007_155722_behani_ize
bladerunner Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 Doporucuji navstivit odbornou prodejnu bezeckych bot kde ti zmeri doslap a doporuci vhodny tvar obuvi.Keď už clovek v nejakých topánkach niečo nabehal, asi najlepšie je pozrieť na podrážku a táto ukaze, aký je doslap. Toto asi nenahradí niekoľkosekundové prebehnutie sa na nejakom bežiacom páse v obchode.A potom sú tu aj osobne preferencie- či chcem viac tlmenia alebo menej,.....
sery.vlk Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 (upraveno) Navíc já třeba rád uznám, když mi ukážou na videu, co těma haxnama při běhu dělám, že potřebuju stabilizační botu. Jenže když v ní pak běžím, bolí mne to, a zase se rád vrátím k neutrálním. --> Neboli nakonec je to stejně vlastní tělo, kdo rozhodne. Starýho psa asi nový triky fakt nenaučíš .-) Upraveno 11. října 2016 uživatelem sery.vlk
Lobber Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 (upraveno) Nevím, ty BMW-čka se mi spíš opravdu zdají jako designová obuv nebo na řízení, než k behání ... A vůbec by mi už asi nevyhovoval styl vázání( jako u bot na kolo ) Sery-vlk : Přesně, někdy je opravdu lepší neutrální obuv, jelikož i za mě, mám jiný styl běhu jak v terénu, tak na tom černým pekle.... A tělo tu změnu taky vnímá. Tudíž, já mám rád extrémně vyměkčené paty, které mi dělají problém v jakémkoliv případěJeště zajímavě vypadají Reebok ALL TERRAIN SUPER... Upraveno 12. října 2016 uživatelem Lobber
TomS Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Odesláno 13. října 2016 Doporučí někdo čelovku? Pás mě už moc nebaví a tma je moc brzy. Diky.
Beet Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Odesláno 15. října 2016 Dnes proběhnutí v Praze ve Stromovce za 3:13:31. Pocity daleko lepší než před třemi tydny. Spokojenost.
Libor_OV Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Odesláno 17. října 2016 Čelovka - Armytek Tiara. Osobní zkušenosti i z B7 a K100. Podmínkou je samozřejmě dobrá baterie - energizer ultimate lithium.
Beet Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Tak Nimbusy odcházejí po osmi letech do zaslouženého důchodu a jejich místo od ledna zaujmou Cumulusy. Už se těším. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kdojinej Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Za osm let pořídíš cumulonimbus... Dneska jsem si přinesl Petzl NAO 2, tak se těším na noční výběh. Běželi jsme tak s kamošem před pár týdny ve vánici skrz hvozdy na Vysočině a to světlo co dělala, to jsem neviděl.. jak ve dne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se