afrikab Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 ostuda, to bylo keců o běhu, po prvotní fázi , kdy jsem se dostal 3x do týdne, jsem 14dní neběhal:(, musím do sebe, a to hodně rychle. Neboj, jakmile prekonas nam vsem vrozenou lenost, nebudes si dokazat tyden bez behu. PS: Ja jsem si zvykl na svych oblibenych 10km. A jak vsichni treneri radi, v tempu aby nas to bavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 PS: Ja jsem si zvykl na svych oblibenych 10km. A jak vsichni treneri radi, v tempu aby nas to bavilo. za kolik tu desítku tréninkově běháš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A@A Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 Sice nie som afrikab, ale ja to beham za 43min. za kolik tu desítku tréninkově běháš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 (upraveno) Dobrý čas - taky tak 43-44min - tepovka mi jde až okolo 195 - pod 170 nejde. Upraveno 3. května 2010 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 za kolik tu desítku tréninkově běháš ? Kolem 50 minut...plus minus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 Jak na bolest holení z vnitřní strany kosti. Bolí to jak svině. Dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VilemBednar Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 Jak na bolest holení z vnitřní strany kosti. Bolí to jak svině. Dík! To jsou plochý nohy, chce to pořádný boty. Na botách nešetři a vynech tvrdej podklad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 (upraveno) Pánové, neznáte v Praze nějakýho dobrýho sportovního ortopeda? Upraveno 10. května 2010 uživatelem redd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 To jsou plochý nohy, chce to pořádný boty. Na botách nešetři a vynech tvrdej podklad. Člověče, káp si na to. Haxny mám dole úplně placatý. Jako malýmu capartovi se mi to učení lékaři snažili nějak fundovaně pokřivit, ale frajerům se to nepovedlo. Na botách "snad" nešetřím. Teď jsem pořídil NB 1064 a cca za rok a něco je pošlu do kontiku. Takže obměna celkem funguje. Jinak jsem asfalťák. Do lesa to mám MHD tak 45 min, autem je to za 15. Problém je, že běhám většinou po setmění, takže to beru přes město. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 Člověče, káp si na to. Haxny mám dole úplně placatý. Jako malýmu capartovi se mi to učení lékaři snažili nějak fundovaně pokřivit, ale frajerům se to nepovedlo. Na botách "snad" nešetřím. Teď jsem pořídil NB 1064 a cca za rok a něco je pošlu do kontiku. Takže obměna celkem funguje. Jinak jsem asfalťák. Do lesa to mám MHD tak 45 min, autem je to za 15. Problém je, že běhám většinou po setmění, takže to beru přes město. blikačku máš Leošu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 blikačku máš Leošu? Čoveče nemám. A kam se ta rachotina připíná? Ale kliftoni to snad nečekujó. Já nésem žádné bi-cyklista. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 hele Tome skvěle se běhá po chlastu, v neděli jsem dělal do noci "degustaci" a včera dopo letěch 15 km jak závodní chrt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 Čoveče nemám. A kam se ta rachotina připíná? Ale kliftoni to snad nečekujó. Já nésem žádné bi-cyklista. že ty jsi ten fantóm Brna přes kabelky? hele Tome skvěle se běhá po chlastu, v neděli jsem dělal do noci "degustaci" a včera dopo letěch 15 km jak závodní chrt to bych nedal Martine, značkoval bych celou trasu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VilemBednar Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 Místo běhání si teď dám rotoped tak 45min a je to oproti běhání aspoň přímo doma. Není ale možný značkovat trať Musím ale uznat, že ten rotoped svědčí nohám daleko víc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 že ty jsi ten fantóm Brna přes kabelky? Kabelka? Co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 to bych nedal Martine, značkoval bych celou trasu ale jo, běhám to v tréninku jak vemeno, cca 13 kmh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2010 Olomoucky 1/2 Maraton ....... chystate se nekdo? http://www.olomouckypulmaraton.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2010 Olomoucky 1/2 Maraton ....... chystate se nekdo? http://www.olomouckypulmaraton.cz/ mám pocit, že Gas se chystá a to velmi intenzivně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2010 Za jaký čas bych měl uběhnout 10km, aby to nebylo příliš komické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2010 do 60minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se