Prochy68 Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2018 Ufff, prave jsem dopral vsechny sve bezecke a turisticke boty, od prvniho muzeme zacit :-)
pebe Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2018 je tak to já si taky poplácám ramena běh 680kmkola 9430kmběžky 470kmplavání nepočítám a závazky si nedělám, prostě si to užívat jako letos tak hlavně to zdravíčko do 2019
guzmic Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2018 Chlapi gratuluju všem, to jsou pro mě kilometry z říše snů. :-) Hlavně těch 19 stovek na tu chlapskou váhu 95+Já jsem to letos ukončil na svém oblíbeném místě.Konečná číslovka 818 Km, skoro všechno trail a kopce.Cca 10-15 závodů do kopce kolem 10 km vzdálenost a 500-1100 m převýšení.Příští rok chci zkusit půlmaraton a zase pár závodů do kopce.Běhu zdar. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stratom Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2018 K dnešnímu dniBeh 1001kmKolo 2458kmPlavani 166kmMohlo to byt lepší, ale dvě malé děti a práce víc nedovolí
milhauszn Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2018 Tak se take trichu pochlubim, ikdyz na rychlosti jinych fakt nemam.Dnes zarovnano na 1250km.Vetsina z toho kopecky.Cile a predsevzeti si nedavam, stejne bych pak zapomel jake byly :-)
kdojinej Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2018 Ja letos poprvne s chytrym merenim, cili vim i rocni soucet, coz je kulatych 2000km. Na kole nejezdim, takze 0km, ale technika rika ze sem uplaval 256m..
Prochy68 Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2019 Tak panove ja jdu na to, poprve v tomto roce a po temer 3 mesicich, to bude utrpeni...
Beet Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2019 Přeju všem, ať vám to v tom roce 2019 běhá. Já po vcerejsim silvestrovskem zavode kulham jak Žofre, takže na prvni letošní výběh si budu muset ještě pár týdnů počkat.
Prochy68 Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2019 Ja se z toho posmeju :-) Uz i garmin me motivuje
minimus80 Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2019 Mne v r.2018 ukázalo 4tis km behu a 600km mtb. Nech Vám všetkým zdravie slúži a nohy poslúchajú!
Beet Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2019 Mne v r.2018 ukázalo 4tis km behu a 600km mtb. Nech Vám všetkým zdravie slúži a nohy poslúchajú!4 tisíce je velmi slušné. Jaké z takové kilometráže zaběhneš časy?
minimus80 Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2019 Jaké z takové kilometráže zaběhneš časy?Beham kazdy den, niekedy len 5km, v 2018 sa znova zadaril maraton bez par sekund 3h, 10ka za 39 a najviac ma potesila zaciatkom decembra 20ka za 1:19, obe s miernym prevysenim. Niekto na take casy potrebuje polovicnu kilometraz
hopa26 Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2019 Nemam to kam dat,tak alespon sem k Vam. Za rok 2018 se mi podarilo byt z 365 dnu 343 ve vode,3 dny jsem nemohl pro nemoc,3 dny to neslo kvuli praci a zbytek dovolena,to jsem slibil manzelce ze budu bez bazenu.Celkem podle deniku odplavano 1057km.Dnes bylo v domovskem bazenu zavreno,ale tusil jsem zradu a jel si zaplavat do Hradce Kralove.Letoskem chodim 21 rok ,bylo a je to krasne a stale mne to bavi.
Prochy68 Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2019 Taky dobra zavislost :-) Odesláno z mého YOGA Tablet 2-1050L pomocí Tapatalk
lub Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 Nemam to kam dat,tak alespon sem k Vam. tak to je solidní.. a vůbec, všechny ty vaše výkony, klobouk dolů. já jsem nadšený amatér s nadváhou (loni jsem naběhal trapných 275km), ale běhání mě dosti baví, vedle kolobky, což je taky super záležitost.co je ale nejvíc, jako dnes, když napadne pár čísel a člověk může vyrazit do terénu. miluju večerní běhy po čerstvém sněhu, krásně čisto a bílo, to nemá chybu.dnes příjemných 10,5km, beželo to úplně samo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Prochy68 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Ja bezel vcera 9 a samo to rozhodne nebezelo :-))
organic Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 (upraveno) Niekto na take casy potrebuje polovicnu kilometraz Třeba já Nemam to kam dat,tak alespon sem k Vam. Za rok 2018 se mi podarilo byt z 365 dnu 343 ve vode,3 dny jsem nemohl pro nemoc,3 dny to neslo kvuli praci a zbytek dovolena,to jsem slibil manzelce ze budu bez bazenu.Celkem podle deniku odplavano 1057km.Dnes bylo v domovskem bazenu zavreno,ale tusil jsem zradu a jel si zaplavat do Hradce Kralove.Letoskem chodim 21 rok ,bylo a je to krasne a stale mne to bavi. Fantazie, hluboko smekám. Respekt! Já budu rád i za půlku letos. Upraveno 4. ledna 2019 uživatelem organic
Anela Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 rozhodne jsem za rok 2018 pod sve prani, ale s objemem jsem asi celkem spokojeny, hrubym odhadem (nebeham vzdy s trackovacim zarizenim) je to letos kolem 800 km. ze zajimavych vysledku je pro me osme misto v kategorii na B7 - tim jsem si udelal za Liborovymi zavody pomyslnou tecku. letos jsem pracoval trochu i na bezeckem stylu a s fyzioterapeutem taky na odstraneni potizi s plantarni fascii, tak doufam, ze letos uz bude vse fajn. z mych merenych casu 50 km za 5:59 (teren) pulmaraton 1:56 desitka 47:20 (lehky teren) sportovni sezona mi letos skoncila predcasne v pulce listopadu rozseknutym kolenem (spadl jsem na sutr a rozsekl si ho primo na cesce) a plynulym prechodem na antibiotika v prosinci... lysacup s guzmicem bohuzel letos nevysel casu je porad malo a veci co bych chtel je strasne moc, ale uvidime no - plan na letosni rok je kombinace plavani, cyklistiky a behu - vysledky sveho snazeni v teto oblasti doufam sdelim v cervenci ze zavodu bych letos chtel na hostynskou osmu, ale uvidim jak to vse bude vychazet v kombinaci se stavbou baraku. jsem jeste furt celkem mlady a jestli pobezim letos nebo nektery dalsi rok momentalne v me vekove kategorii nehraje roli. jak rikala jedna ma znama, cim dele clovek vydrzi behat, tim mene bude mit souperu. a ja se rozhodne radim mezi vytrvalce
Beet Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Ty dlouhé terénní věci bych chtěl taky někdy zkusit. Ale spíš se pomalu smiřuju s tím, že tréninky na desítku, vyjímečně maximálně na PM, jsou celkem zdravotně v pohodě. A o to jde. Být zdravotně v pohodě. Na delší vzdálenosti už to začíná být pomalu riziko. Myšlenky na M pod 3 jsem se, ale pořád ještě nevzdal. Lysacup jsem šel naposled v roce 2011. Začaly mi vadit ty davy lidí a hlavně s malýma dětma ta časová náročnost celé akce. A třináctý už bych asi taky nikdy neskončil.
KFL Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 (upraveno) Tak já se tady taky podělim. Loni v půlce ledna jsem začal nějak běhat. Nebo něco v tom stylu. Do května jsem shodil 15 kilo a dosáh na čas 5:24/km na 10 km trase. Pak léto.Podzim jsem flákal kvůli nějakejm situacím a začal zase něco dělat až kolem Vánoc. Nicméně souhrnný reporty z Garminu jsou celkem OK. - Uběhnuto: 434 km- Uplaváno: 24 km- Ubicyklováno: 591 km (květen-srpen) Chápu, že ve světle místních sportovních fanatiků je to slabota. Nicméně kdyby mi někdo před rokem řekl, že za rok vlastním pohybem zdolám 1000 kilometrů, nejspíš bych se mu vysmál. Já .. 40letej notorickej gaučmástr bez špetky sportovních buněk. Loni v lednu 101 kilo, v květnu 86, teď mám (po proflákanym podzimu) 91 a zase sundavám. Takže to vlastně není špatný . Upraveno 4. ledna 2019 uživatelem KFL
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se