minimus80 Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Jde to nahoru. Pomalu ale jde to. Ted jeste at me neskoli rymicka, jako skoro kazdy rok koncem zimy...Jojo, rymicka, postrach zimnej objemovej pripravy, tiez mi to vzdy narusi plany na jar.Klop klop u mna tiez dobry, a vyzera to konecne na poriadnu zimnu objemovu prípravu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 341km jenom za unor? Asi slusnej oddil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Já teda letos zatím slabota, mám snad jen 100 km nějak mi nepřeje zdraví.... Chlapi, Anela, Beet atd. nedáme ve čtvrtek Lysou, odpoledne/navečer klidně i čelovky. :-)Já v únoru zatím bez běhání díky kašli. Takže já na Lysou tak někdy za měsíc. Snad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 ja ve ctvrtek/ctvrtky nemuzu.puvodne jsem chtel at bezime zitra v utery - no ale predpoved pocasi slibuje celkem rozumne teploty, tak budu behat jen po stavbe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Pršelo, nic moc teplota taky nebyla ale aj rak jsem šel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Plánuje/uvažuje někdo o závodě Redbull 400 v Liberci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Dnes dorazili Pegasus 36... po skusenostiach s 32, 35 sa velmi tesim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Plánuje/uvažuje někdo o závodě Redbull 400 v Liberci? Myslíš, že to organizátoři risknou přes zákaz kulturních a sportovních akcí s diváky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Věřím , ze do 6.6. bude vše v normálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 je to zatim dost daleko na to aby to zrusili jsem docela zvedavy na dojmy, je to celkem kratky, ale dost intenzivni vykon. proti normalnimu behu. jak na to budes trenovat? schody a velky batoh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Taky bych rád, ale 3 následující měsíce to bude boj, snad to bude rychlejší a skončí to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 je to zatim dost daleko na to aby to zrusili jsem docela zvedavy na dojmy, je to celkem kratky, ale dost intenzivni vykon. proti normalnimu behu. jak na to budes trenovat? schody a velky batoh?Bude to nejdelších 400metru v mem životě. Trénink tot otázka, určitě hodně schody a čím budou delší tím bude lepší, pak kopce budu muset najít nějaký dostatečně dlouhý a strmý. Asi mě to odkope zajít do fitka, kde to budu muset směřovat hodně na nohy, obavám se trochu co na to kolena.Asi bez zátěže. Uvidím musím se podívat po nějakém tréninkovém plánu. Trochu mě to děsí, bude to sakra bolet. Ale je to výzva . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 RedBull jsem byl jednou na stafete v Harrachove, pak i sam na cely. V Liberci loni take, neplanovane bez trenovani.Zkusenosti jsou takove, ze tech "par" minut vicemene vydrzis se silou svalu co mas. Beham kopce, ale tohle je jine. Vzhledem k tomu ze tam je lanova sit, tak stejne lezes jinak. Doporucuji pouzivat i ruce. Idealne lezt od zacatku do konce stejne tempo.Co omezilo me, a vetsinu mych znamych je dech a to hodne. Kdybych sel znovu, tak se zamerim nejvic na trenovani extremne kratkych a narocnych aktivit v maximalni zatezi, plus stale i vydrz pro zlepseni dychani. Kazdopadne schody treba od Vltavy ke Kavcim horam, jsou takovou prochazkou ruzovyn sadem :-)Tot me zkusenosti, amatera, ktery si beha pro zabavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Díky za info Ono to nějak dopadne, trochu překopu trasy, zvolním tempo a za tři měsíce uvidím jak moc dobře či špatně to bylo. Tím chci říci, dnes jsem udělal registraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Tak si to uzij. Ja loni startovne dostal, ale i tak mi bylo lito travit tam cely den kvuli par minutam. Nicmene zkusit si to neni spatne. Atmosfera je zajimava. Jen v tom Harrachove to bylo i po trave, coz za deste bylo hodne zajimave. Tady proste "jen splhas".Zpestreni v podobe M.Sonky ve vzduchu bylo zajimave a stoji za videni, alespon pro me. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Za Harrachov bych byl radši,ale nenadělám nic. Mám v plánu z toho udělat výlet na celý víkend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 To chapu, Harrachov jsem mel take na prodlouzeny vikend.Liberec mam 35minut, takze na otocku.Tak tu za tech par mesicu popis zkusenost ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 To chapu, Harrachov jsem mel take na prodlouzeny vikend.Liberec mam 35minut, takze na otocku.Tak tu za tech par mesicu popis zkusenost ;-)Tak z Prahy to nemam taky daleko, ale když už ....JJ. třeba si stihnu ještě střihnout nějaký závod mezi tím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 (upraveno) hej, blbne nějak garmin connect, nebo moje hodinky?v Dashboardu vidím pěkně shrnutí svého běhu se zkladními čísly včetně mapky. Při rozkliknutí aktivity se pak objeví:Distance: 0,00 kmTime 0:00Avg Pace 0 min/km Edit: zřejmě to bude mým lokálním uploadem z 920XT přes wifi... Upraveno 12. března 2020 uživatelem ismit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 (upraveno) Pražský půlmaraton není . Tak jsem si zaběhl svůj vlastní ( nakonec to bylo trochu delší ) v trochuzábavnější tratiPůvodní zamýšlený profil trati : ve finále to bylo o něco delší s elevation gain 895m Upraveno 28. března 2020 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se