Ajaj Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 před 12 hodinami, guzmic napsal: u me bohuzel ne. Nejsem ceskej, tak to hlasi „The page is blocked due to the decision of the authorities in your area.“ Nevadi, aspon jsem si sel zabehat. Presne v mym stylu - jses trapnej v uphillu, tak to tam narvi v downhillu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Kazdopadne dekuji za snahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 https://www.jabra.com.de/deals?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=de_promo_b2c_2020_10_W43_jabra_october_refurb&utm_term=TOP&utm_content=offers&_cldee=YWxlc2ppcmFrQGhvdG1haWwuY29t&recipientid=contact-2334284c9a78e911a849000d3a2ddb03-ea29e8f35c9d486ea362017c920e80ac&esid=03e5a9e6-eb12-eb11-a813-000d3abb5aae#?pfs=discountedprice-desc pokud nekdo shani. Jabra ma ted slevu na sportovni sluchatka. Sam mam uz pres rok Active 65t a muzu jen doporucit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Měli byste někdo tip na slušný objemovky ve kterejch si nenabiju hubu na mokrém asfaltu a trávě? Mizuna mi občas nepekně uklouznou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Jo, jak mám Mizuna rád a jiný nekupuju (teď nějaký Wave rider), tak ta podrážka mi taky nepřijde nic moc. Naštěstí nemám srovnání:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Ridery mám jako bozihodový, koupil jsem si příliš veselou barvu , normálně běhám ve Skyrise ktery jsou ještě o chlup nestabilnejsi, za mokra. Jinak su s Mizunama taky spokojenej. Jsou to drzaci, Skyrise mají tak 1600km a jsou furt k světu. Před nima jsem měl Odyssey od Nike a ty vydržely z bídou půlku km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 před 3 hodinami, Dagoberd napsal: Měli byste někdo tip na slušný objemovky ve kterejch si nenabiju hubu na mokrém asfaltu a trávě? Mizuna mi občas nepekně uklouznou.. Vyzkoušej Scott. https://www.sportsshoes.com/products/scott/mens/running/shoes/?s=4&l=36 já mám hned ty druhý, bral jsem je za 49.99 liber.... před vánocemi budou slevy. Kolega běhá fakt hodně a má od nich už třetí model a strašně si je chválí. Já mám normální verzi, on kupuje většinou RC tj. race. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Kluci, možná už to tady bylo, tak mě kdyžtak pošlete do patřičnejch míst. Doporučení na čelovku? Žádná světluška, do lesa a úplné tmy. Lehká, dobrá ergonomie, ideálně aku. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 před 3 hodinami, Dagoberd napsal: Ridery mám jako bozihodový, koupil jsem si příliš veselou barvu Ze by?:) Jinak k celovce, ja beham s nejakym Petzlem (bejval to nejakej skoro nejlepsi pred sesti lety, Reactiv - cosi) a pokud priste nepujdu do garazovky typu Lucifer, bude to zas Petzl. Je to lehky, drzi to, maj to takovy celkove promysleny mi prijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Používám přes rok tuto a jsem opravdu spokojený.. Baterka drží parádně.. Na svícení má více režimů.. https://www.kronium.cz/nabijeci-celovka-fenix-hm50r/prod_1806.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 jo souhlas. mám HM-51 ruby a na běhání ve tmě po lesních cestách ideální. teď po večerech chodím běhat vcelku pravidelně, za chladu a tmy mě to baví víc než v létě za světla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 @guzmic dikes, mrknu na to. @Micey taky pěkně, ale ty moje jsou na tom bohužel hůř, furt svítivě modré, doufám že to podzimní kaluže spraví.. Čelovky používám dvě, Petzl tikka a hm23 od Fénixu, obě jsou spíš do parku než do lesa. Takže nebrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Taky Fenix HL50 na tužkovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Tak ten Petzl Reactik je myslim celkem dal nez Tikka, v lese uplne v pohode. Jinak byl jsem dnes s holkou na atletice, tak jsem si zatim dal cvicnou hodinovku na ovale, a jako celkem dobry na to ze beham ted chvilicku, ale doma me nasralo, ze mi Polar skoro cely kolo pridal - takze pod 4km na kilak to realne spis nebylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 před 6 hodinami, Gulas napsal: Kluci, možná už to tady bylo, tak mě kdyžtak pošlete do patřičnejch míst. Doporučení na čelovku? Žádná světluška, do lesa a úplné tmy. Lehká, dobrá ergonomie, ideálně aku. Díky! https://m.alza.sk/sport/ledlenser-mh5-2020-cierno-siva-d5796654.htm?kampan=adwsp_sport_pla_all_sport_kemping-a-outdoor_m_9062580__SPTled21&gclid=EAIaIQobChMI0o7KsbbG7AIVBap3Ch18ngG_EAQYASABEgLj6PD_BwE mám tuhle, je na jednu klasickou AA baterii. hory, lesy, louky.... svítí parádně a je lehká. Dá se i vycvaknout a dát třeba na batoh, nebo opasek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 před 7 hodinami, Gulas napsal: Kluci, možná už to tady bylo, tak mě kdyžtak pošlete do patřičnejch míst. Doporučení na čelovku? Žádná světluška, do lesa a úplné tmy. Lehká, dobrá ergonomie, ideálně aku. Díky! https://m.alza.sk/sport/ledlenser-mh5-2020-cierno-siva-d5796654.htm?kampan=adwsp_sport_pla_all_sport_kemping-a-outdoor_m_9062580__SPTled21&gclid=EAIaIQobChMI0o7KsbbG7AIVBap3Ch18ngG_EAQYASABEgLj6PD_BwE mám tuhle, je na jednu klasickou AA baterii. hory, lesy, louky.... svítí parádně a je lehká. Dá se i vycvaknout a dát třeba na batoh, nebo opasek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Krasny to bylo dneska. Ani teplo ani zima. Skoda ze jsem jen nepotkal hospodu. No nic, potoky taky dobry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Pozeram zostrih majstraku v 1/2m a tam samí seikokoti :-)Seiko & Hamilton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Díky všem za pomoc! Odpolední hodina k dobru je pryč, není teda na co čekat. Pak se podělím o dojmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Včera rychlou chůzí okolo baráku s kafem a koblihou na sedmnactým kilometru. Dobrý to bylo...řekl bych luxus, pokud bych neztratil sluchátko v podělaný řece. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se