busdriver Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Díky za odpověď. S tím tejpem sem se chtěl spíš zeptat, jestli má někdo přímo osobní zkušenost. Jestli to dokáže opravdu zpevnit to co je třeba aspoň jako taková ta klasická neoprenová bandáž nebo líp. Taky sem měl právě problémy se všim možným, ale tohle jediný nějak ne a ne přestat a to jsem si dal přes zimu s běhaním pauzu.. Jdu zkusit pročíst to behej.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Měl jsem před pár rokama stejný problém s koleny...šel jsem k ortopedovi a ten mi diagnostikoval vrozenou vadu chrupavky, která se mi urputným běháním po tvrdém povrchu a ve špatné obuvi přetavila v zánět (chondritidu)...dostal jsem nějaké mazání a předepsal mi ortézu s výztuží na čéšku...přestal jsem běhat po betonu, koupil lepší botu a od té doby dobrý, ortézu občas vytáhnu na badminton, ale spíš pro dobrý pocit z jakési prevence...tak ať je vše brzy ok! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Díky. S tim běhaní po betonu je to trošku problém. Když nechci běhat dokola po umělým povrchu, nebo nedej bože dokonce na trenažeru, tak se betonovým cestám moc nevyhnu. No, asi zkusím zajít nejdřív na diagnostiku a podle ní koupit jiný boty. A rovnou se objednám na fyzioterapii ( na behej.com jsem našel snad dobrou), kde mě vemou tak za měsíc a půl. A i kdyby ty boty pomohly a nešel sem tam s kolenem, mám na výběr z dalších neduh .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Pokud nejsem nemocen.Beham celorocne bez ohledu na svatek,kdekoliv na dovolene v kazdem rocnim obdobi.Cili cely rok a vsude kde to jde i nejde prevazne 99,99% tvrdy povrch.-Silnice-Beton-Oval na Stadionu - nekolikrat Marathon-Bezecky pas (Trenazer) - nekolikrat MarathonBolesti viz.-Holene-Okostnice-Kolena-Paty-Odrena kuze (spalena trisla atd.)Bezecke Boty mohu 100% doporucit NIKE LunarGlide v jakekoliv verzi napr.viz. NIKE LunarGlide ktere plne vyuzivam a absolutni spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otilrak Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2013 Také jsem míval problémy s koleny a okosticemi. Od té doby, co běhám v pětiprsťácích a vůbec minimalisticky nic. Jen si pískám a užívám běh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel FK Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 Mě sedi Asics. předtím jsem mě Mizuna a nebylo to ončo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2013 V současnosti se bohužel vzhledem zaměstnání už běhu systematicky nevěnuji,někdy kolem roku 2005 kdy jsem na tom byl nejlepe byli pro mě dávky 2h denně 6 dní v týdnu samozřejmostí,čemuž i odpovídaly dosažené časy v maratonu poměrně dost pod 3hodiny. Hmm. To je moc pekny cas. To mam v planu pristi rok. Doufam, ze se to povede. Hlavne je treba pravidelne trenovat, to mas pravdu. V soucasnosti beham 2x tydne 10km. Vic to s dvema malymi detmi nejde. :-)Zitra prvni jarni zavod. I kdyz, kdyz se koukam ven, tak slovo "jarni" neni uplne na miste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Tak závod byl velice úspěšný. Počasí bylo krásné i když bahna bylo všude dost. Bylo z toho druhé místo, takže pivko po závodě náramně chutnalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Délka, čas, povrch? Tak závod byl velice úspěšný. Počasí bylo krásné i když bahna bylo všude dost. Bylo z toho druhé místo, takže pivko po závodě náramně chutnalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Délka, čas, povrch? 11,2km, 54:30min, teren, v tom tretina snih a zbytek bahno. to vse v kopcich a polich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Tak to máš čas pod 5min/km, to je slušný jarný čas vzhľadom ešte k tomu terénu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 To je slušný čas to bych se Tě asi i držel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 Chlapi, kdyby někdo náhodou chtěl prodat registraci do závodu Beskydská sedmička 2013 tak jí koupím jde mi o 2 členný tým muži. Moc v to nevěřím, ale třeba někomu do toho něco vleze tak se hlásím Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2013 Tak to to trošku oživíme ne? chystáte se někdo 25.5 do Karlových Varů na půlmaraton? Nebo v červnu do Monínce na Spartan Race? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2013 Tak to to trošku oživíme ne? chystáte se někdo 25.5 do Karlových Varů na půlmaraton? Nebo v červnu do Monínce na Spartan Race? Nechystám se letos nikam konkrétně. Rád bych už konečně nějak souvisle běhal, ale furt nějaké pochoumaný kotník, nebo rymečka. Letos jsem oděhl jen zatím jen dva závody. Tak snad bude líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2013 Já mam v merku ještě Beskydskou Sedmičku, ale propásli sme první kolo registrací tak snad se povede na druhý pokus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2013 Beskydská sedmičma mě kupodivu neláká vůbec. Šel jsem dvakrát 5BV jednou došel a jednou ne. Ale ŠEL nikoliv běžel. Ty ultraběhy mě zatím prostě neberou.Doufám, že od podzimu bude držet zdraví, jako rodina se přestěhujem do domečku, nic se v práci nezmění a já budu moct využívat home office jako dosud. Při splnění těchto podmínek bude teoreticky dostatek času na trénink a já budu moct začít plnit své sportovní sny.Chronologicky to jsou:2014 - maraton konečne pod 3 hoďky2015 - absolvování 1/2IM2016 - absolvování IM No a mezitím mě láká třeba Jesenický maraton, nebo Hostýnská osma. Ale to az se podari splnit prvni sen, nebo se o neho aspon pokusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2013 Já mam v merku ještě Beskydskou Sedmičku, ale propásli sme první kolo registrací tak snad se povede na druhý pokus Jak druhý pokus? My jsme to s kolegou taky nějak prokaučovali, respektive já na stránkách B7 píšou, že je definitivně vyprodána... ...nicméně, chtěli jsme "jen" jít a pro nás by byl úspěch dát 5 vrcholů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2013 No já koukal, že dodatečně otevřeli registraci ještě ale prý neni 1500 míst ještě využito snad. Doufám, že toho 1.7. otevřou 2. kolo registrací jako minulý rok jestli ne tak mám smůlu a to by štvalo to prosrat podruhý za sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtec Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2013 Hele panstvo, a co teď v neděli do Prahy na maraton, to se nikdo nechystáte? Já to mám v plánu, můj první maraton, tak snad to přežiju... Pokud jo, tak se pak rád někdy přidám na beskydský vrcholy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se