Klotzman Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2014 Díky všem za rady. Zatím to jen zkouším, za 25 minut mám dost (nesmějte se) - myslel jsem, že pro začátek to bude fuk, ale fakt mě ty nohy po běhu bolí. Tak chci něco lepšího ale ještě v ceně, u které mi nebude líto když toho nechám, až mě někde ve škarpě šlehne.
obrbobr Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2014 Není důvod ke smíchu, naopak, je dobré, že jsi začal, ale důležitější je vydržet a běhat pravidelně.
Anela Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2014 tak ony te nohy budou ze zacatku bolet uz jen proto, ze ses zacal hybat... ale samozrejme vhodnou obuvi lze leckterou bolest, opotrebeni a unavu zmirnit me docela prekvapil rozdil v odstupnovani podrazky pod patou, mam v tomto smeru dvoje ruzne boty a je to proste ruzne behani, ikdyz treba bezim jenom 3 kilometry. a to jsem vyslovene rekreacni bezec a neveril bych, ze v tomhle poznam rozdil.
Klotzman Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2014 Byl jsem v tom Sanasportu, diagnostiku mi udělali zadarmo. Borec tam byl ochota sama. Ceny teda krapet výš, než jsem chtěl utratit, ale tak to dopadne dycky.Teď váhám mezi třemi adepty. Adidas Response Cushion 22, Mizuno Wave Ultima 5 a Asics Gel Hyper 33. Sedly mi všechny, tak nějak pocitově se mi nejvíc zdají ty Mizuna, ale mají teda příšernou barvu, to budu vypadat jak august, když se v nich budu ploužit tím svým umíracím během. A v nějaké recenzi jsem četl, že se poněkud roztáhnou a můžou pak být na šířku volný. Je to jako se vším - dřív byl člověk rád, že něco sehnal a bylo, dnes nastupuje dilema volby :-)
cipo22 Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2014 Osobně doporučuju spíš Asics, mám taky podobné sálovky a rozhodně si na ně nemůžu stěžovat, drží zatím dobře po 1. sezóně
sery.vlk Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2014 Nějaké si vyber a neřeš to, hlavně aby Ti dělaly radost.Když budeš běhat víc, je dobré střídat víc bot, aby si noha nezvykla na jeden stejný došlap a jeden druh tlumení, a nezlenivěly tolik všecky ty svalíky v nártu.(Mně třeba vyloženě nesednou asicsy s tím jejich gelem; krom toho jsou relativně těžší. Ale kolega zase přísahá jenom na ně. Zkrátka i v běhacích botách je to podle vkusu každého soudruha.)
redd Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2014 Mizuno dělá super botky, dlouhodobě si nemůžu stěžovat - měl jsem jich od nich už dost, v současnosti mám - objemy s Wave Rider, krosovky Wave Ascend a tempový Wave Hitogami Důležitý je pocit z bot, ty pravé prostě padnou a je hotovo.
Klotzman Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2014 Důležitý je pocit z bot, ty pravé prostě padnou a je hotovo.Oni mi vlastně padly všechny, co jsem zkoušel, asi mám plechovou nohu :-)
vikinho Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2014 Já mám teď ty Asicsy (předchozí modelovou řadu) a jsou super. Ale zase tak moc toho gelu tam nemají, takže nějaké extra velké odpružení bych asi nečekal, to si pořiď Brooksy (o těch všichni říkají, že to jsou papuče). Nicméně Mizuna, která jsme měl předtím, byla také super. Hlavně se nenech utlouct v zajetí racionalizace nějakého výběru, kup si ty co se ti líbí a dobře ti sedí a máš to. Ono je to ve výsledku celkem asi jedno pro nás sváteční běžce
Beet Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2014 Kdo byl minulou neděli v Brně? Já se musím pochlubit 80. místo celkově. ;-)
Sborez Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2014 (upraveno) Kdo byl minulou neděli v Brně? Já se musím pochlubit 80. místo celkově. ;-)Gratulace.... Já byl v sobotu v Pardubicích na půlmaratonu. Čas o trochu lepší než loni. Endomondo mi změřilo 1:49:55, takž spokojenost. I když teda nějaký 626 místo z cca 1600 běžců a běžkyň. Krásný počasí a skvělá atmosféra. Upraveno 20. dubna 2014 uživatelem Sborez
utrejch Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2014 Ja si ted poridil inov 8 f-lite 262 a trenuju na varskej pul maraton, ale rychlost teda nemam zadnou, tak doufam ze to bude aspon pod tri hodiny ...
sery.vlk Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2014 Řepák: Pěkný!I když teda, ty Tvoje celomaratonský časy, těm musím vyseknout poklonu ještě hloub, těch si vážím mnohem víc než těchhle sprintíků!
Hasič Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2014 Ja jednou udelal v egypte 100 pod deset! Z jidelny na hajzl, ale nemam to offiko.
Jarett Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 (upraveno) Maraton se blíží, takže včera kontrolních 30km s manželkou. Asfalt 80%, polní cesta 20%, konverzační tempo, dva PowerBar gely a jedna Cola ... 2.43hod ... takže při závodě v tempu to kolem těch 3.30 bude Upraveno 21. dubna 2014 uživatelem Jarett
Beet Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 Řepák: Pěkný!I když teda, ty Tvoje celomaratonský časy, těm musím vyseknout poklonu ještě hloub, těch si vážím mnohem víc než těchhle sprintíků! Díky.Cíl pro červencový maraton, je ti doufám jasný. Doufám, že vydrží zdraví. Nějak začínám cítit achilovku.
Beet Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Jsem teď v Litvě a ráno jsem koupil něco na podporu klubů a šlach. ArthroStop Plus od Walmarku. Tak snad to kluci z Třince namíchali dobře. :-)
Klotzman Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Se sem úplně stydím něco psát, po těch příspěvcích o půlmaratónech a desítkách kilometrů...Koupil jsem si o víkendu tyhle Mizuno (Wave Inspire), tak jsem zvědavej - subjektivně mi přišly nejpohodlnější a hlavně vypadají úžasně prodyšně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dlubix Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Jarett - tvl, asi je se mnou něco špatně. Po práci si jdu koupit boty a začínam běhat. Už je počasí. Snad vydržim alespoň 20min, než padnu s infarktem.
Beet Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Se sem úplně stydím něco psát, po těch příspěvcích o půlmaratónech a desítkách kilometrů...Koupil jsem si o víkendu tyhle Mizuno (Wave Inspire), tak jsem zvědavej - subjektivně mi přišly nejpohodlnější a hlavně vypadají úžasně prodyšně.MIZ758-BLYL.jpg Vůbec se nestyď. Hlavně když se hýbeš a baví Tě to.Pěkné botky na pohled. Jaký došlap ti vlastně diagnostikovali v tom Sanasportu?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se