Přejít na obsah

běhání

Doporučené příspěvky

Mne tohle prostě fascinuje. Taková strašná porce, stejné jako když hoch Král jede na kole na vejlet.... 

Přitom si říkám tvl. žádní profesionální sportovci co se tím nějak živí a šatí. 

Máte můj hluboký obdiv.

Ale, zároveň- stejně mne nějak zvláštně serete! Asi jenom tím, jak dobrý v tom co děláte, jste.  

Upraveno uživatelem hopa26
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Říká člověk co plave 15km týdně a do toho 10h vesluje :-)))

ale počkej 👆 v rámci regenerace (a pokusu učinit svou ženu šťastnou) jsem si objednal brejličky a trencle. Vracím se po 100 letech do bazénu.

P.S. když jsem tam tak v cíli plakal, tak povídám ženě, že už nechci a začnu s něčím novým. Třeba plavání a lákalo by mě přeplavat výhledově kanál….prej sem debil 🤷‍♂️

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Ajaj napsal:

neber PTL jako závod, ale zážitek. Hlavní roli tam bude hrát logistika (co táhnout sebou, kde přespat)

No jo no. S tím já mám problém, závodim i když jdu sám, ještě musí uzrat hlava 😂

Odkaz ke komentáři

před 59 minutami, Ajaj napsal:

Říká člověk co plave 15km týdně a do toho 10h vesluje :-)))

ale počkej 👆 v rámci regenerace (a pokusu učinit svou ženu šťastnou) jsem si objednal brejličky a trencle. Vracím se po 100 letech do bazénu.

P.S. když jsem tam tak v cíli plakal, tak povídám ženě, že už nechci a začnu s něčím novým. Třeba plavání a lákalo by mě přeplavat výhledově kanál….prej sem debil 🤷‍♂️

přesně 😂 já bych po takový porci v bazénu umřel, neplavu spis se topim 😂

Odkaz ke komentáři

Plavání si myslím nejni vůbec žádnej sport. To je jenom balzám na nervy. A šidím ho aktuálně strašně. Mám to od doktorky zakázaný, než se úplně uzdravím a srovnám-ze je to rizikový.  V sobotu (až se vratíme z dovči ) už ale jdu, se těším mega.

Psal mimo jiné jeden kolega zdejší dlouholetej s otázkou, esli zase neuděláme nějakej pofel vlakovej a povídací.

By mne bavilo teda, se potkat a rozebrat naživo jak to vlastně děláte, ty výkony. 😀

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
před 1 hodinou, Ajaj napsal:

@sido- tak jak jsi vytunil? Za kolik to chcete dát o víkendu?

ještě tunim :)  uvidím jak to půjde, když nebude vedro verim ze půjdu pěkne, čas neříkám záměrně abych si nevytvářel tlak, vloni sem šel na 15h ale na Lysé Hoře parťák začal vadnout a ztratili jsme minimálně 3h než to vzdal úplně a já se dokodrcal lehce pod 19h 😳

Odkaz ke komentáři

před 20 minutami, Ajaj napsal:

Neopovažuj se jít přes 16. To dávaj báby s nůší 😜

tak držím palce, ať to šlape a vyjde počasí.

P.S. už si připravuji popcorn. O víkendu se běží také UTMB, tak to strávím na gauči 😎😎😎 před televizí

mno uvidíme, víš sám jak to je, někde se seknes a hodina je v haji, uvidíme, přípravu sem nepodcenil, základ je dostat se do cíle a užit si to ☺️

jj přesně to maj v plánu všichni moji kámoši, gauč a koukat se jak se někdo trápí :) 😂🙋‍♂️

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, Ajaj napsal:

Když ti to půjde dobře, tak si dám i pivo 😂😂😂

pivo si dam taky, nahore na Javorovým je hospoda a po 96ti km chutná bozsky :)

Odkaz ke komentáři

Já to teda b7 šel jenom jednou ve 2016, ale na pohodu s tím, že jsme se celý rok chystali. Akorát v srpnu na SSM zazlobilo koleno, tak jsem ani jít nechtěl resp. že to zapíchneme někde nejpozději na Morávce. Nakonec se v průběhu koleno uzdravilo a bylo to něco kolem 20:40h (ale min 1,5h jsme strávili na  a Ostravici a hlavně na Čeladné 🍔🍻)Ale to byla ještě ta o pár km kratší a o pár metrů nižší verze než je teď.

S tvým treninkem  bych Tě Sido tipoval někde skoro na bednu👍😉

Odkaz ke komentáři

před 29 minutami, Ajaj napsal:

Jo když voni panáčkové maj ještě čas pochlastávat po cestě 😂

tak tady máš jednu motivační 😎

IMG_0817.png

no počkej, ale  11:40 není čas v kterém jsi dokoncil 😳, dyt to hranici s rekordem, to te nechci podceňovat ale v roce 2017 tam byl prave můj parťák David ve dvojicích celkové 2misto a měli to lehce přes 12h a Causidis to vyhrál a bylo to taky přes 12h a do toho strašně chcalo pokud si dobře pamatuju 😂

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, runner napsal:

Já to teda b7 šel jenom jednou ve 2016, ale na pohodu s tím, že jsme se celý rok chystali. Akorát v srpnu na SSM zazlobilo koleno, tak jsem ani jít nechtěl resp. že to zapíchneme někde nejpozději na Morávce. Nakonec se v průběhu koleno uzdravilo a bylo to něco kolem 20:40h (ale min 1,5h jsme strávili na  a Ostravici a hlavně na Čeladné 🍔🍻)Ale to byla ještě ta o pár km kratší a o pár metrů nižší verze než je teď.

S tvým treninkem  bych Tě Sido tipoval někde skoro na bednu👍😉

hele bedna asi ne, možná v kategorii, ale mladý kluci litaj, šanci bych mel ve dvojicích, ale David je zranenej a druhej parťák Láďa Tuček který byl 3 celkove v 2018 si zlomil stehenní kost, takže budu doufat ze se připraví poradně na příští rok, já si jdu spis zkusit, jak se dá ušetřit čas na obcerstvovackach atd. jiný ambice nemám, resp rad bych dokončil a zažil si ten super pocit v cílové rovince  ☺️

jinak jo, 101 není těch 95 resp 87 co to bylo na začátku, ona ta Kykulka je proste regulérní kopec navíc co tam nebýval 😂

Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, Libor_OV napsal:

Tak Ajajovo vysvětlení mě hodně zajímá.

Mám zkušenost z roku 2015 a 2016 a hobby trasou ve dvojicích - to bylo jenom cca 93 km a cca 4.200 převýšení.

hádám ze gps špatná proto ty km a čas proste pohybu takže těch dalších xx hodin co sedel a omotaval si puchejre tam vidět není 😂

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...