moco Odesláno 16. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2024 Máte tip na silniční běžecké boty s Gore-tex membránou? Zatím jsem našel Nike Pegasus. Když budou pronační, tak to bude plus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 16. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2024 Nemáš lepší skočit si do běžecké speciálky v Olmiku? Já si teď kupoval bez membrány, měl vytipováno několik modelů od doporučovaných značek a nakonec skončil u Pumy… Vyzkoušet si to na noze je ideál. Jinak kdysi jsem měl něco s GTX od Asics. Na asfalt. A byly super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 16. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2024 před 28 minutami, Igicz napsal: Nemáš lepší skočit si do běžecké speciálky v Olmiku? Já si teď kupoval bez membrány, měl vytipováno několik modelů od doporučovaných značek a nakonec skončil u Pumy… Vyzkoušet si to na noze je ideál. Jinak kdysi jsem měl něco s GTX od Asics. Na asfalt. A byly super. Sana sport zrušili před mnoha lety a ve Sportisimu určitě nebudou Chtěl jsem jen rozšířit povědomí. Asics budou sedět taky. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 16. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2024 Hoka Clifton 9 Gore-Tex Brooks Adrenaline GTS 23 GTX Brooks Ghost 16 GTX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 Dnes losovačka pro ročník 2025. Snažím se tam dostat už 8 let. Vytáhli 257 šťastlivců. Projedu to a nejsem tam. Kur..va. Další rok čekat. Kouknu do „waiting list“ náhradníků a jsem tam! Na 36 místě Cejtím se jak kdybych šel poprvé do postele s holkou a ona mi ho jen přeblafla 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 před 11 hodinami, Ajaj napsal: Dnes losovačka pro ročník 2025. Snažím se tam dostat už 8 let. Vytáhli 257 šťastlivců. Projedu to a nejsem tam. Kur..va. Další rok čekat. Kouknu do „waiting list“ náhradníků a jsem tam! Na 36 místě Cejtím se jak kdybych šel poprvé do postele s holkou a ona mi ho jen přeblafla gratuluju snad to vyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 představa, že se 36 lidí odhlásí a já se tam dostanu je dost na úrovni sci-fi. Tak nic, příští víkend se zaregistruji na UMTB a 17ledna se uvidí. Kazdopádně moje nabídka na PTL je pořád na stole 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cira Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 V 16. 11. 2024 v 15:51, moco napsal: Máte tip na silniční běžecké boty s Gore-tex membránou? Zatím jsem našel Nike Pegasus. Když budou pronační, tak to bude plus. Otázka každého kdo přijde k nám si koupit běžeckou botu s membránou na co ji potřebuje? Za celou dobu běhání, běhám za každého počasí, jsem neměl potřebu brát botu s membránou. Do nízké boty se voda vždy dostane, takže pak běžíš s vodu v botě a nedostaneš ji ven. Řeším to dvě způsoby bota bez membrány a merino ponožku která hřeje i když je mokrá (syntoška či bavlna neumí) chápu budeš namítat mokrou nohou. Buď to na tu hoďku vydržíš, nebo použij nepromokavou ponožku cena cca 1500kč, použiješ jen když je hnusně. Ono běhat v hezkém počasí a horku v goráčové botě není žádná výhra. Výrobci jich nedělají. Mám pronaci a používám neutrální botu a vložku na míru od fyzio, která mi vykoreguje ten propadlý kotník, přesně jak potřebuji a pak mohu vybírat z většího množství bot. V krámu je 20 neutrálních, ale pouze 2 pronační co mi ještě nesedí. Kdyby něco ozvi se poradím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna V 1. 1. 2024 v 11:42, guzmic napsal: běhání zdar, splněno - 1125km když bych nebyl celý podzim líný, mohlo to bejt výrazně víc. ultra splněno - Valašský Hrb 56 km desítku mám loni nejrychlejší takže taky splněno na půlmaraton jsem se vysral, takže nesplněno kopce okolo baráku jsem celkem dával, takže taky cajk. Rok 2024 ještě nevím. Rok 2024 - lehce nad 1000 km - kopce ano, ale nic extra - závod žádný už mám přes 40 jsem snad každý týden pomalejší takže celkově takový vlažný běžecký rok. Ale po dvaceti letech jsem začal znovu dělat windsurfing, takže mám další super levný koníček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Tak jsi me donutil se podivat, no mam 31km a diky dojebanymu kolenu uz bohuzel s behanim koncim. Ale v chuzi mam jeste vzestupnou tendenci, tak aspon ze tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Jsem na tom stejne. S behanim prozatim koncim, chuze zustava a chci pridat vic kola. Sere me to a chybi mi to. Ted o vikendu bylo u nas krasne. Napadl pres noc snih a rano bylo jasno, slunicko a krasne. Vylozene to chtelo vybehnout a zavidel jsem lidem, kteri mohli. Nu coz. Tak treba nekdy v budoucnu zase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna před 3 hodinami, Prochy68 napsal: Tak jsi me donutil se podivat, no mam 31km a diky dojebanymu kolenu uz bohuzel s behanim koncim. Ale v chuzi mam jeste vzestupnou tendenci, tak aspon ze tak tvl. 4tis km to je nějakých skoro 15 km/den to je hodně slušná nálož. Máš můj obdiv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna před 21 minutami, guzmic napsal: tvl. 4tis km to je nějakých skoro 15 km/den to je hodně slušná nálož. Máš můj obdiv. Pár venčení, cesta do práce a je to tam . Jen pro ty nastoupany metry musím vždycky někam vyjet do hor. Jsem rád že aspoň tam to koleno při normálních cestách bez velkejch schodu zatím drží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se