Přejít na obsah

běhání

Doporučené příspěvky

Řepák: no tak se toho brzy zbav, držím palce; léčba závisí na tom, jak moc kalcifikací tam máš; ti doktoři/fyzioterapeuti, co zainvestovali do rázové vlny, tvrdí, že to je nejúčinnější léčba (bez upřesnění, kterých stavů).

Jinak tento příspěvek by mohl patřit i do rubriky Co mne včera potěšilo: moc krásný 1/2 Silva Nortica :)

Pokud o Silvarunu někdo uvažujete, doporučuji za rok neváhat! Krásná trasa, silnice tak z poloviny, zbytek lesní cesty a pěšiny, i kus vysloveně trailu lukami, nechybělo přelézání/podlézání padlého stromu, brod mokřinou :) Nová trať má menší celkové stoupání, celkem 280 m dle polaru, ale nic vysloveně dlouhého urputného.

Organizace zaběhnutá, profesionální, ale nic přehnaného. - Se divím těm tisícům, co se pekli v Budějkách...

Obdiv patří všem, co běželi celej (ti nastoupali cca 850 a dlouhý stoupák si tam užili), vzhledem k počasí. O ultrácích ani nemluvě, ti museli být uvaření durch... - Obdiv taky bubeníkům, si toho slunka taky užili fest :)

No a poděkování pořadatelům, startovné mírné, organizace a zázemí profi - hlavně zajistit celou trať 103 km není žádná sranda, tohle není akce pro výdělek, ale pro běžce!

Poděkování pořadatelům

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Šerý vlku, gratuluji! Na Silvě jsem byl před třemi roky na full maratonu - do cíle jsem se sice doplazil po svých, ale celkově to byl z mé strany fail. Pořád se tam chystám znovu, až budu mít natrénováno :lol2: , a dát si půlku mě nenapadlo  :blush02:  - díky za inspiraci.

Odkaz ke komentáři

Řepák: no tak se toho brzy zbav, držím palce; léčba závisí na tom, jak moc kalcifikací tam máš; ti doktoři/fyzioterapeuti, co zainvestovali do rázové vlny, tvrdí, že to je nejúčinnější léčba (bez upřesnění, kterých stavů).

Jinak tento příspěvek by mohl patřit i do rubriky Co mne včera potěšilo: moc krásný 1/2 Silva Nortica :)

Pred ctyrmi lety mi pomohl obyc. ultrazvuk, tak zkusime znovu. Pokud by nepomohlo budeme resit dale. Ale porad verim, ze to bude brzo OK.

Na Silvu se taky nekdy chystam. V tech mistech jsem nikdy nebyl a jeste si tam zabehnout PM, co vic si muze bezec prat, ze?  :cool02:

Odkaz ke komentáři

Filipe, koukni na silvarun.eu - nové trasy jsou něco úplně jiného, než co se běhalo z Rakouska.

Kouknu. Ty staré trasy se mi líbily, je to krásné místo, moc se mi tam líbilo. I organizace byla super, jenom jsem prostě nezvládl ten běh  :D  Den předtím lilo, v den závodu začalo pražit slunko, takže vedro, dusno, do toho ty kopce, křeče... no, teď už se tomu směju  :lol:

Odkaz ke komentáři

Dá se to, ale přes den to je o hubu, ráno a nebo večer už je to cajk. Dneska jsem byl dopoledne od 8 do 11 53km na kole a pěkný hnus musím říct :D a v pátek jsem šel lysou trochu v tempu od 16 hod. a taky to nebylo zrovna nejlepší, takže už jedině brzo ráno a nebo od 7 večer.

Odkaz ke komentáři

No no, najlepšie skoro ráno, lebo vzduch je od noci pekne čerstvý nie tak prehriaty. Minulé teplotne drvivé leto som behával aj v tomto počasí pred obedom, lebo inak nebolo kedy. Kvantum vody na stanovišti, ľahké tempo. Dobré je vybehnúť po 19:00 a dojazd podvečer...sice  s hubou plnou mušiek, ale vždy lepšie ako očákavné obdobie ovadov. Neznášam takéto sparné horúce letá, nie sme na to typovo stavaný. 

Edit: s tou saunou to skúsim. Inak si myslím, že pravidelným behom sa začína človek potiť oveľa skôr aj pri bežnej prevádzke, zrejme si tak vybuduje pohotovejšie chladenie tela. Netrénovaný sa tak hneď zo začiatku nepotí, ale o to viac neskôr, lebo sa prehrieva. Je to správny názor?

Upraveno uživatelem StanoBare
Odkaz ke komentáři

Tak dnes závod v Alytusu (Litva). Malinký lokální závod jen 26 běžců. 9 km jsem dal za 37:31, takže pro mě trošku zklamání. První kilometr byl pod 4, ale pak už to šlo z kopce a měl jsem co dělat abych se nepřehoupl přes 4:30. Celkově jedenácté místo.

Pořád to nějak není ono. Důvody znám a nemá cenu se tu o nich rozepisovat. Akorát si říkám jestli to příští víkend pod tu hodinu a půl v Olomouci dám.  :sweatdrop:

Odkaz ke komentáři

Řepáku - k běhání toho přece patří víc než jenom číslo ve výsledovce - cesta je cíl - si ten závod hlavně užij, držím palce - resp. budu držet až příští víkend .-)

Ale vždyť to znáš. Kdy si užiješ závod víc, když máš OPRAVDU natrénováno a drtíš až do konce a v cíli máš pocit, že ještě jednou tolik bys zvládl, nebo když se trápíš od poloviny a do cíle se nějak došouráš? Ten příval ondorfinů je v obou případech naprosto NESROVNATELNÝ.

Ale máš pravdu. V Olomouci jsem ještě neběžel, na naplánovaný čas nemám, tak si to užiju.  :wheelchair:  :D

Upraveno uživatelem Beet
Odkaz ke komentáři

Tak panove, dozvidate se to jako prvni.

Letosni plan na maraton pod 3 v cervencove Praze jsem prave odpalkoval. Zadna nahrada se konat nebude a tak maraton pod 3 se odsouva na pristi rok.

Letos si budu beh jen uzivat do maximalni vzdalenosti PM. Laka me Jesenicky PM. Mate nekdo zkusenosti?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...