D.M.hodinar Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 popshop: Za tie by som dal max. 200 EUR a aj to neviem naco. Jedine co je na nich Patek Philippe je strojcek :-) A aj to z vreckovych damskych hodiniek... Ciselnik je predpokladam prilepeny, sekundove kolo zbrusene tak, aby nebola sekundovka na deviatke,...klasicka odrbavka pre amaterov. http://www.aukro.cz/item194843611__patek_p...pe_geneve_.html panove, (vor, michael, hciq, NIGHTinGALE) otevrete oci, vzdyt tady je sekundovka na sestce a setrvacka na devitce. Ale stezejky na pouzdre??
hciq Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 re D.M.Hodinar: přece píšu "savonette" ne , jinak je to zbastlenina jako prase, kdyby udělal prima číselník a nazval to třeba hodiny starý báby, neřeknu ani popel.
Mike. Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 Ja jsem psal, ze je to "hnus".... akorat vor napsal, ze tam ma same pozitivni prispevky, tak jsem ragoval...
Návštěvník YPO Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 hlásím jedny oblekovky za 69 kč pro synka...... teď ještě ten oblek
WatchFan1 Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 Obrazky nie su moje. Hodinky boli kupene dnes (doslova len pred par hodinami - cez telefon) a ja ich budem mat v rukach az v Pondelok alebo v Utorok. Potom nafotim uz moje vlastne Model: Audemars Piguet 15300ST (AP caliber 3120)
spiderer Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 WatchFan1 - velka gratulace, tohle jsou nadherne hodinky, jsou to jedny z mych must have hodinek o kterych zatim pouze snim
cali Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 Jsem si přečetl, ale je divný, když prodává takový sra.ky ( myslím, že ne poprvé), tak proč mu zatím nikdo nedal negativní komentář. No to je fakt... Tak taky zalezi, kdo tam pise... Jak jste si jistě všimli výše, lidé znalí problematiky vidí hned o co se jedná a nemají zájem. Pokud to koupí někdo, kdo tomu nerozumí, za co by měl uštědřovat negativní hodnocení ? Maximálně sobě. kto tomu rozumie ich nekupi a kto tomu nerozumie bude mat Pateky za 20K a 99,9% jeho rovnako neznalych znamych mu ich bude zavidiet navyse zacali na 2 korunach takze predavajuci nikoho nenutil platit a veta "originalni stroj vsazeny do zlaceneho pouzdra" je sice salamunsky napisana ale v zasade nieje nepravdiva, dokonca ani v suvislosti s tym co sa tu napisalo (co ja osobne nedokazem posudit) takze by som to cele nevidel tak tragicky pise sa dokonca o zaruke jeden rok takze to mozno az taky grazel nebude.
WatchFan1 Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 WatchFan1 - velka gratulace, tohle jsou nadherne hodinky, jsou to jedny z mych must have hodinek o kterych zatim pouze snim Diky asi by si sa cudoval ale do nedavna som vobec nebol fanuskom Audemars Piquet - Royal Oak modelov (a ani podobnych Patek Nautilus) Pripadali mi silne zastrcene v sedemdesiatich rokoch. Ale musim sa priznat, ze potom co som ich mal sancu 'dostat do ruk' v obchode - 'finish' na puzdre a na strojku je uplne rozpravkovy - moja mienke bola zmenena o 180 stupnov. Na obrazkoch nevypadaju 'ani z daleka' tak dobre ako vyzeraju v skutocnosti. Co ma ale posinulo napokon cez cielovu ciaru bolo citanie clanku o review noveho 'in house' AP caliber 3210. (napriklad pozri ten uzasny detail spracovania na "pallete fork" & "bridge" (vrchne 2 obrazky). Nadherna rucna praca. To vidiet ze to rucne opilovanie a lestenie hranici s kumstom) Potom ked som to precital a zobral som do uvahy krasu a spracovanie puzdra s naramkom - uz som neodoal Detaily a super obrazky TU: http://www.mkmotorsport.com/watches_AP15300a.htm
afrikab Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 MARATHON, typ MIL-W-46374E. Hodinky specialne vyrobene v omezenem poctu dle presne specifikace pro americkou armadu. Datum vyroby zari 1990. Me prvni hodinky SWISS MADE. A vubec mi nevadi, ze je vyrobila kanadska firma pro americkou armadu. Ostatne primky taky maji na sobe napis CZECH MADE, i kdyz v nich tika svycarsky strojek. Jinak v techto je pry nejaka ETA (musim zjistit jaka) s manualnim natahem, rezervou chodu 42 hodin a udavanou presnosti 90s/mesic.
horal Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 ...tak jsem si pořídil větší a lepší monitor.To je teprv paráda.
Mike. Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 MARATHON, typ MIL-W-46374E. Hodinky specialne vyrobene v omezenem poctu dle presne specifikace pro americkou armadu. Datum vyroby zari 1990. Me prvni hodinky SWISS MADE. A vubec mi nevadi, ze je vyrobila kanadska firma pro americkou armadu. Ostatne primky taky maji na sobe napis CZECH MADE, i kdyz v nich tika svycarsky strojek. Jinak v techto je pry nejaka ETA (musim zjistit jaka) s manualnim natahem, rezervou chodu 42 hodin a udavanou presnosti 90s/mesic. Moc hezke :cool:
Jeňa Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 Zdar, je to sice otázka vkusu každého soudruha, ale dle mého subjektivního názoru jsem konečně pořídil dvoje krásné oblekovky. Ještě jednou děkuji touto cestou NIGHTinGALovi. Opravdu pěkné. Tedy především ty horní, sháním obdobné se zlaceným pozdrem.
WatchFan1 Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 MARATHON, typ MIL-W-46374E. Hodinky specialne vyrobene v omezenem poctu dle presne specifikace pro americkou armadu. Datum vyroby zari 1990. afrikab..tie su super...gratulujem.....velmi sa mi pacia. Kamos tiez kupil dnes podobny styl - Archimede Pilot (asi len $400 !!) http://forums.timezone.com/index.php?t=msg...art=0&rid=14107
afrikab Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 afrikab..tie su super...gratulujem.....velmi sa mi pacia. Kamos tiez kupil dnes podobny styl - Archimede Pilot (asi len $400 !!) Ono tech skutecnych military hodinek zas tak moc neni. Tyhle jsem koupil nefunkcni a nechal si je pote opravit. Nove uz se sehnat nedaji. Ty SEIKA jsou z limitovane edice pro japonske aerilinky?
danycz Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 Zdar, je to sice otázka vkusu každého soudruha, ale dle mého subjektivního názoru jsem konečně pořídil dvoje krásné oblekovky. Ještě jednou děkuji touto cestou NIGHTinGALovi. Moc pěkné. Ty spodní bych taky rád sehnal k obleku.
Kada Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Vostoky + nato strap od kubsona. Musím říct,že si jich všimne opravdu každý.
lm Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Vostoky + nato strap od kubsona. Musím říct,že si jich všimne opravdu každý. vypadá to přesně tak jak jsem si to představoval, budu muset Kubsona kontaktovat a taky jeden nato strap pořídit
Karloss Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Taky bych se rád pochlubil - mým nejnovějším přírustkem jsou známé BWC Swiss. Vydraženy s pomocí Kubsona na ebay.de už před nějakým časem. Kubson je opravdu jednička, super komunikace, skvělé jednání, mohu vřele doporučit. Řemínek mám také od něj Hirsch guiseppe zlatohnědá, dělají mi velkou radost
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se