gerhard Odesláno 13. září 2007 Nahlásit Odesláno 13. září 2007 klobadysek napsal: Kolega Gerhard me poprosil abych mu sem prskl fotky, ze s tim ma problem. Sam vic napise zitra rano Takze doufam ze mu vsichni poprejete, spolu jsme je koupili vcera a dost slusnou slevu pres 20% usmlouvali ve Weirs & Sons na Grafton Street. Jinak Safi, chybel sji nam! Tak zdravim, tak ano mam uz konecne prve vaznejsie hodinky (schvalne pisem prve,lebo clovek nikdy nevie...). ORIS TT2 . Moj "velky den" za pomoci recnickych schopnosti a obchodnickeho kumstu kolegu a priatela KLOBADYSKA dostal vyrazne plusove dimenzie,zaco mu srdecne a na cele forum DAKUJEM. Myslim ze sme sa strafili aj do mojich podmienok vyberu sportova elegancia,jednoduche,ocelovy tah a nieco co neomrzi. Samozrejme mal som isty cenovy limit,ale cez to vsetko som velmi spokojny a velmi si ich uzivam. V praci musim casto odpovedat na otazky typu What's the time,Gerhard? a pri tom vidim ich pobavene tvare ako pohotovo na to stale skocim...:-). Ok,takze ak mate niekto ORIS (myslim Conrad nejaku limitku letecku) tak ,jedno sampano na nich strelim najblizsi offday ,so see u latter!!!
gerhard Odesláno 13. září 2007 Nahlásit Odesláno 13. září 2007 klobadysek napsal: A foto Pohotova reakcia:-),nazdarek, tie omegy Seamester Aquaterra vyzeraju vynikajuco.
uns Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 (upraveno) Chválím sa teraz cudzím perím...Tieto hodinky si kúpila sestra: Upraveno 14. září 2007 uživatelem uns
Jumbo Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 Chudák sestra. Koupí si hodinky a ty jí je hned rozebereš! :D
New Milis Odesláno 15. září 2007 Nahlásit Odesláno 15. září 2007 Po obdržení mé skromné měsíční apanáže jsem opět selhal a téměř okamžitě její část směnil na e-bay za tyto (pro mě nádherné) hodinky. Těším se na ně jak děcko, pak sem hodím reálné foto. Dopředu přemýšlím o kovovém tahu, ach jo.
B.F.G. Odesláno 15. září 2007 Nahlásit Odesláno 15. září 2007 New Milis napsal: Po obdržení mé skromné měsíční apanáže jsem opět selhal a téměř okamžitě její část směnil na e-bay za tyto (pro mě nádherné) hodinky. Těším se na ně jak děcko, pak sem hodím reálné foto. Dopředu přemýšlím o kovovém tahu, ach jo. OMG! Gratulace, a závist.
New Milis Odesláno 15. září 2007 Nahlásit Odesláno 15. září 2007 (upraveno) gandalf napsal: Milisi to je strojek Leonidas 189? Jo? Já nevím. Píšou "cal. 248 17 Jewel Waltham".. tak možná Landeron? To B.F.G. : Mrzej mě tvoje Hamiltony, přeju brzké a bezproblémové uzdravení, zatím s jich moc neužil, co? Upraveno 15. září 2007 uživatelem New Milis
B.F.G. Odesláno 15. září 2007 Nahlásit Odesláno 15. září 2007 Tralala, první jsem našel u rodičů (věděl jsem, že mám někde primky ) Další dva jsou úplně nové a ještě originál zabalené krasavice.
gandalf Odesláno 15. září 2007 Nahlásit Odesláno 15. září 2007 Milisi horší je, že jsem je koupil jako dárek pro syna.
afrikab Odesláno 15. září 2007 Nahlásit Odesláno 15. září 2007 New Milis napsal: Po obdržení mé skromné měsíční apanáže jsem opět selhal a téměř okamžitě její část směnil na e-bay za tyto (pro mě nádherné) hodinky. Těším se na ně jak děcko, pak sem hodím reálné foto. Dopředu přemýšlím o kovovém tahu, ach jo. No jo, dobry vkus se nezapre.
Foundryman Odesláno 15. září 2007 Nahlásit Odesláno 15. září 2007 Ty ses nějak rozšoupl, Millisi. Jakej je průměr?
New Milis Odesláno 15. září 2007 Nahlásit Odesláno 15. září 2007 Foundryman napsal: Ty ses nějak rozšoupl, Millisi. Jakej je průměr? Nj, rozšoup ale zas tak úplně moc ne - cca 350USD vč. poštovnýho. Jestli to je hodně nebo málo, to nevím. Průměr je klasika - 38mm. Není to mnoho ale snad si zvyknu. Budou to moje první vintage watch...
Návštěvník YPO Odesláno 15. září 2007 Nahlásit Odesláno 15. září 2007 New Milis napsal: Nj, rozšoup ale zas tak úplně moc ne - cca 350USD vč. poštovnýho. Jestli to je hodně nebo málo, to nevím. Průměr je klasika - 38mm. Není to mnoho ale snad si zvyknu. Budou to moje první vintage watch... doufám,že do těchto krásných hodinek taky někdy "dorostu" ...... gratulace i když je ještě nemáš
hciq Odesláno 16. září 2007 Nahlásit Odesláno 16. září 2007 (upraveno) narazil jsem na tento zajímavý kousek a zkonfiskoval je můj starší syn, což mě mile potěšilo.Úžasná strojovna Upraveno 16. září 2007 uživatelem hciq
cali Odesláno 16. září 2007 Nahlásit Odesláno 16. září 2007 New Milis napsal: Nj, rozšoup ale zas tak úplně moc ne - cca 350USD vč. poštovnýho. Jestli to je hodně nebo málo, to nevím. Průměr je klasika - 38mm. Není to mnoho ale snad si zvyknu. Budou to moje první vintage watch... Cena je myslim v pohode, tak tri mesiace do zadu som nieco podobneho tiez na ebay uhanal a predali sa za 280EUR (bez posty zo svajciarska), co sa mi vtedy zdalo moc, ale dnes je mi to luto.
VS Odesláno 16. září 2007 Nahlásit Odesláno 16. září 2007 (upraveno) Můj nový palubní chronometr. Upraveno 16. září 2007 uživatelem VS
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se