Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  klobadysek napsal:
Kolega Gerhard me poprosil abych mu sem prskl fotky, ze s tim ma problem. Sam vic napise zitra rano ;)

Takze doufam ze mu vsichni poprejete, spolu jsme je koupili vcera a dost slusnou slevu pres 20% usmlouvali ve Weirs & Sons na Grafton Street. Jinak Safi, chybel sji nam!

Tak zdravim, tak ano mam uz konecne prve vaznejsie hodinky (schvalne pisem prve,lebo clovek nikdy nevie...). ORIS TT2 . Moj "velky den" za pomoci

recnickych schopnosti a obchodnickeho kumstu kolegu a priatela KLOBADYSKA dostal vyrazne plusove dimenzie,zaco mu srdecne a na cele forum DAKUJEM.

Myslim ze sme sa strafili aj do mojich podmienok vyberu sportova elegancia,jednoduche,ocelovy tah a nieco co neomrzi. Samozrejme mal som isty cenovy limit,ale cez to vsetko som velmi spokojny a velmi si ich uzivam. V praci musim casto odpovedat na otazky typu What's the time,Gerhard? a pri tom vidim ich pobavene tvare ako pohotovo na to stale skocim...:-).

Ok,takze ak mate niekto ORIS (myslim Conrad nejaku limitku letecku) tak ,jedno sampano na nich strelim najblizsi offday ,so see u latter!!!

Odesláno

Po obdržení mé skromné měsíční apanáže jsem opět selhal a téměř okamžitě její část směnil na e-bay za tyto (pro mě nádherné) hodinky. Těším se na ně jak děcko, pak sem hodím reálné foto. Dopředu přemýšlím o kovovém tahu, ach jo.

post-1578-1189871893.jpg

post-1578-1189871917.jpg

Odesláno
  New Milis napsal:
Po obdržení mé skromné měsíční apanáže jsem opět selhal a téměř okamžitě její část směnil na e-bay za tyto (pro mě nádherné) hodinky. Těším se na ně jak děcko, pak sem hodím reálné foto. Dopředu přemýšlím o kovovém tahu, ach jo.

OMG! Gratulace, a závist. :crying_anim:

Odesláno (upraveno)
  gandalf napsal:
Milisi to je strojek Leonidas 189?

Jo? Já nevím. :) Píšou "cal. 248 17 Jewel Waltham".. tak možná Landeron?

To B.F.G. : Mrzej mě tvoje Hamiltony, přeju brzké a bezproblémové uzdravení, zatím s jich moc neužil, co?

Upraveno uživatelem New Milis
Odesláno

Tralala, první jsem našel u rodičů (věděl jsem, že mám někde primky :)) Další dva jsou úplně nové a ještě originál zabalené krasavice.

post-1740-1189876250.jpg

Odesláno
  New Milis napsal:

No jo, dobry vkus se nezapre.

Odesláno
  Foundryman napsal:
Ty ses nějak rozšoupl, Millisi. Jakej je průměr?

Nj, rozšoup :) ale zas tak úplně moc ne - cca 350USD vč. poštovnýho. Jestli to je hodně nebo málo, to nevím. Průměr je klasika - 38mm. Není to mnoho ale snad si zvyknu. Budou to moje první vintage watch... :)

Návštěvník YPO
Odesláno
  New Milis napsal:
Nj, rozšoup :) ale zas tak úplně moc ne - cca 350USD vč. poštovnýho. Jestli to je hodně nebo málo, to nevím. Průměr je klasika - 38mm. Není to mnoho ale snad si zvyknu. Budou to moje první vintage watch... :)

doufám,že do těchto krásných hodinek taky někdy "dorostu" ...... gratulace i když je ještě nemáš

Odesláno (upraveno)

narazil jsem na tento zajímavý kousek a zkonfiskoval je můj starší syn, což mě mile potěšilo.Úžasná strojovna ;)

post-817-1189916056.jpg

post-817-1189916073.jpg

post-817-1189916087.jpg

post-817-1189916103.jpg

Upraveno uživatelem hciq
Odesláno
  New Milis napsal:

Cena je myslim v pohode, tak tri mesiace do zadu som nieco podobneho tiez na ebay uhanal a predali sa za 280EUR (bez posty zo svajciarska), co sa mi vtedy zdalo moc, ale dnes je mi to luto.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...