ATOM Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 no je to skoda, matna keramicka luneta i cifr mohli nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 před 10 hodinami, ATOM napsal: no je to skoda, matna keramicka luneta i cifr mohli nechat To by to ale byly jenom mensi pelagosy. Mne se libi, ze jsou jine i timhle. Dela to z nich o trochu min chirurgicky nastroj, ale prave jenom o tu trochu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Adrian Barker: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 Dovolim si citovat prispevok z WUS ohladom tvrdosti materialu. Tych rozdielov je ale samozrejme viac. - Ti (grade 2 titanium): 149 Vickers - Ti 6-4 (grade 5 titanium): 349 Vickers - 316L ("regular" watch stainless steel): 400 Vickers - 904L (Rolex's stainless steel): 490 Vickers - Sinn's tegmented steel: ~1200 Vickers - Bremont's hardened steel: ~2000 Vickers Ja by som to poopravil, Grade 5 (zliatina) je tvrdsi ako ocel a Grade 2 (cisty titan) je maksi.Titanium Grade 2Tensile Strength - 420 MPaYield Strength - 360 MPaHardness - 149 Brinell scaleHardness - 80 Rockwell B scaleHardness - 145 Vickers316 stainless steel:Tensile Strength - 515 MPaYield Strength - 205 MPaHardness - 217 Brinell scaleHardness - 80 Rockwell B scaleHardness - 155 Vickers316L stainless steel:Tensile Strength - 485 MPaYield Strength - 170 MPaHardness - 217 Brinell scaleHardness - 95 Rockwell B scaleHardness - 155 Vickers904L stainless steel:Tensile Strength - 490 MPaYield Strength - 220 MPaHardness - 192 Brinell scaleHardness - 70 - 90 Rockwell B scaleHardness - VickersTitanium (Ti-6Al-4V, Grade 5)Tensile Strength - 1170 MPaYield Strength - 1100 MPaHardness - 379 Brinell scaleHardness - 36 Rockwell C scaleHardness - 349 Vickers Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikio Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Možná jsem přehlédnul, ale už je tu někdo má? 39 je perfekt velikost:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twisp Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Zavolal mi AD, ze si můžu pro ně přijít, ale nakonec jsem nechal někomu dál ba listu. Zjistil jsem, že chci vlastně suby. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikio Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Mně jediný co na nich trochu vadí, že působí sterilněji než potápky od rolexu nebo omegy … ale rozhodně hezky udělaný:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 Za mě dobrý, příjemný překvapení. Maj jeden kus na Chodově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 Zkousel jsem je na Chodove pred hodinou a odolal pokuseni . Jsou bezva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 Zkousel jsem je na Chodove pred hodinou a odolal pokuseni . Jsou bezva. Nemijeli jsme se tam? Byl jsem u pokladny s manželkou když tam zrovna někdo přišel. Zrovna jsem odcházel, takže jsem neviděl kdo to byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 Nene, stanek byl osirelej, kdyz jsem dorazil. Ale pan byl milej a slecna hezka.. zrovna tam meli pripraveny tri kousky, ze se prej nejakej pan rozhodnuje a mel se vratit. Krome Pelagosu mi vyzdvihoval jeste pandy a GMT, ktery tam mel taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 Mně taky. Zkoušel jsem pandy a pelagos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloss Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 Tak Pelagos 39 na Chodove uz jsou fuc kluci, vcera vecer je pry nekdo koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 před 17 hodinami, KFL napsal: Zkousel jsem je na Chodove pred hodinou a odolal pokuseni . Jsou bezva. Prosim te, jelikoz jsi mel i BB58, mohl bys je nejak strucne porovnat? Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 10 minutes ago, warann said: Prosim te, jelikoz jsi mel i BB58, mohl bys je nejak strucne porovnat? Dik. Vizuálně působí výrazně menší bez BB58 a kompaktně vyšší (což možná i jsou). Mají na omak ostrý hrany (hned jsem si vzpomněl na přítelku, jak prskala, že jí dycky hodinkama škrábu; bez dvojsmyslu ; tady by to bylo o 100 % víc) a pocitově jsou takový.. jak to říct.. levný. Což je nejspíš tím titanem, páč je lehoučkej, chrastí a obecně máš pocit, že držíš nějaký plastový jebky za bůra. Ale zpracování je příkladný, čitelnost krásná, pěkný jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 Dík, tos mi to moc neulehčil :-). Evidentně to chce je zkusit. Třeba ty BB58 mi sedly od prvního momentu, cos mi je půjčil. A vlastně od tý doby, co je mám, je doposud považuju ze jedny z nejlepších hodinek (pro mě) co jsem měl, všechny možný Rolex nevyjímaje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 Mně se ty nový Pelagos líbí, včera jsem na chvilku uvažoval, že je vezmu. Oproti klasickým Pelagos jsou to ale úplně jiný hodinky s podobným vzhledem - asi jako když vedle sebe dáš klasickýho Defendera a pak městskou SUV verzi v hybridu. Navíc se furt nemůžu zbavit dojmu, že mi připomínají Seiko https://www.helveti.cz/seiko-prospex-spb143j1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 Dík, tos mi to moc neulehčil :-). Evidentně to chce je zkusit. Třeba ty BB58 mi sedly od prvního momentu, cos mi je půjčil. A vlastně od tý doby, co je mám, je doposud považuju ze jedny z nejlepších hodinek (pro mě) co jsem měl, všechny možný Rolex nevyjímaje.No a presne ten dojem “sednuti” jsem u Pelagosu nemel. Na rozdil od BB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 Hmm, tak vlastne nevim, jestli me to ma tesit nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harrior Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 (upraveno) Neušíte náhodou někdo, kde se aktuálně dají v Brně, Praze nebo Ostravě vyzkoušet? Kulatiny se blíží a pokud se řeší pořadníky, tak abych měl jasno zavčas... a může se někdo podělit o čerstvou zkušenost s čekací dobou? Díky předem! Upraveno 4. prosince 2022 uživatelem Harrior Překlepy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se