Přejít na obsah

Čekací doba na Expy

Adamus132

Doporučené příspěvky

• Po roku...

Exp I v mojom prípade cca 5 mesiacov, nečakane rýchlo.
Ale myslim že sa to reálne zlepšuje, v priebehu 3/4roka ružové OP manželke a teraz Expy

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kde jsi je prosím tě objednával? Já jsem si je "objednal" v Carollinu letos v lednu ... Dle tvé zkušenosti by tedy mohly brzy vyjít i na mě

Sheron BA

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Odkaz ke komentáři

Tak pratele, som zapisany na Expy 1. V butiku boli velmi prijemni, povedali mi, ze mozem cakat do 1,5 roka, ale aby som nebol prekvapeny, ked mi budu po mesiaci volat - vraj sa to v poslednom case stava velmi casto...

Odkaz ke komentáři

Ono se to všechno defakto vrátilo do starých kolejí do dob před inflací. Mě naopak kolikrát překvapilo co všechno a za jaký peníz se prodalo. Ale to není jen u hodinek, kámoš jede známky, mince, různé sběratelské artifakty a když lidé zjistili, jak jim penízky ztrácí rychle na hodnotě, tak rozprodal za velký peníz defakto všechno včetně letitých ležáků. Teď už se ta doba opět trochu srovnává a hlavně lidi co chtěli, tak už mají z většiny nakoupeno.

Odkaz ke komentáři

V 17. 6. 2024 v 12:03, miguel napsal:

Tak pratele, som zapisany na Expy 1. V butiku boli velmi prijemni, povedali mi, ze mozem cakat do 1,5 roka, ale aby som nebol prekvapeny, ked mi budu po mesiaci volat - vraj sa to v poslednom case stava velmi casto...

Ktorý butik prosím takto príjemne reagoval?

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

U mňa Polárky (2023 Sheron)

obj. 02/23

dod. 08/23😉

ale aby nebolo všetko easy, zároveň som 02/23 objednal aj OP 36 pre manželku a tie prišli 02/24, asi 5 dní pred jej narodkami (už som mal nervy v kýbli že sa to nestihne😂)IMG_7307.thumb.jpeg.006796aca871caa67da82a6fef319a72.jpeg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 18 hodinami, Campino napsal:

U mňa Polárky (2023 Sheron)

obj. 02/23

dod. 08/23😉

ale aby nebolo všetko easy, zároveň som 02/23 objednal aj OP 36 pre manželku a tie prišli 02/24, asi 5 dní pred jej narodkami (už som mal nervy v kýbli že sa to nestihne😂)IMG_7307.thumb.jpeg.006796aca871caa67da82a6fef319a72.jpeg

Tiež čakám pre ženu OP36 zatiaľ cca pól roka 😉

IMG_4579.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...