Frantik Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 (upraveno) Teď proste bude nutne se jeste hlouběji zanorit do prdele Rolexu, aby bylo možné koupit si za tři roky hodinky za čtvrt mega Muhehehehe Upraveno 21. října 2022 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 před 2 hodinami, nastycrew52 napsal: To je stejný jako to, že to říkali v televizi, tak to musí být pravda Od zaslouzilych clenu. Samozrejme nemusi to byt smeroplatny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 https://www.watchpro.com/letter-from-the-editor-rolex-production-cut-letter-a-hoax/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@ker Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června Exp I v mojom prípade cca 5 mesiacov, nečakane rýchlo.Ale myslim že sa to reálne zlepšuje, v priebehu 3/4roka ružové OP manželke a teraz ExpyOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grilko Odesláno 7. června Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června (upraveno) Kde jsi je prosím tě objednával? Já jsem si je "objednal" v Carollinu letos v lednu ... Dle tvé zkušenosti by tedy mohly brzy vyjít i na mě Upraveno 7. června uživatelem Grilko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@ker Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Kde jsi je prosím tě objednával? Já jsem si je "objednal" v Carollinu letos v lednu ... Dle tvé zkušenosti by tedy mohly brzy vyjít i na mě Sheron BAOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června Tak pratele, som zapisany na Expy 1. V butiku boli velmi prijemni, povedali mi, ze mozem cakat do 1,5 roka, ale aby som nebol prekvapeny, ked mi budu po mesiaci volat - vraj sa to v poslednom case stava velmi casto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června Taky jde vidět, že teď je Rolex plná sekce Prodám a visí tam za fajn ceny. Konečně spadly i plechové Suby na normálnější cenu a ne za 230 jako ještě nedávno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června tohle je uplna expanze, co je ted v prodejni sekci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června Ono se to všechno defakto vrátilo do starých kolejí do dob před inflací. Mě naopak kolikrát překvapilo co všechno a za jaký peníz se prodalo. Ale to není jen u hodinek, kámoš jede známky, mince, různé sběratelské artifakty a když lidé zjistili, jak jim penízky ztrácí rychle na hodnotě, tak rozprodal za velký peníz defakto všechno včetně letitých ležáků. Teď už se ta doba opět trochu srovnává a hlavně lidi co chtěli, tak už mají z většiny nakoupeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června Za půl roku budou všichni šílet a poptávat Rolex a ceny zase poleti nahoru. A pak......... a tak porad dokola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JLNK Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června V 17. 6. 2024 v 12:03, miguel napsal: Tak pratele, som zapisany na Expy 1. V butiku boli velmi prijemni, povedali mi, ze mozem cakat do 1,5 roka, ale aby som nebol prekvapeny, ked mi budu po mesiaci volat - vraj sa to v poslednom case stava velmi casto... Ktorý butik prosím takto príjemne reagoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června W.Kruk v Krakove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 8 měsíců na Expy I , ale na konec je asi nevezmu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jemi Odesláno 29. června Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 4 měsíce u Bechyněho Expy 40mm. Mám je už skoro rok a od té doby jsou skoro pořád na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopacek.ondrej Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 12 měsíců na 36tky..Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července Tak já přidám dobu objednávky a dodání u mých Exp II 4/2021 – 7/2024 Jak jste to měly vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 13. července Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července Ja na polárky(2024) neviem presne ale cca rok, DJ 36 Palm(2023) presne 11 mesiacov… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 13. července Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července U mňa Polárky (2023 Sheron) obj. 02/23 dod. 08/23 ale aby nebolo všetko easy, zároveň som 02/23 objednal aj OP 36 pre manželku a tie prišli 02/24, asi 5 dní pred jej narodkami (už som mal nervy v kýbli že sa to nestihne) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července před 18 hodinami, Campino napsal: U mňa Polárky (2023 Sheron) obj. 02/23 dod. 08/23 ale aby nebolo všetko easy, zároveň som 02/23 objednal aj OP 36 pre manželku a tie prišli 02/24, asi 5 dní pred jej narodkami (už som mal nervy v kýbli že sa to nestihne) Tiež čakám pre ženu OP36 zatiaľ cca pól roka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se