Bobisek Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Odesláno 3. března 2023 Lake Suwa limitky mám, někde jsem zde dával fotku. Za mě ideální hodinky, jiné už fakticky nenosím. Zlaté jsem se také bál, ale jak píšeš, ve výsledku vtěřinovka i písmena ciferník nezvykle a přitom decentně oživují. Zlatou "intarzi" na sponě naopak stále spíše nevítám. Pokud jsi z Brna/Olomouce, klidně můžeme dát čumendu s kafem.
Němý Bobeš Odesláno 3. března 2023 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2023 Díky moc! Bydlím v Praze, ale občas mám tím směrem cestu. Akorát se bohužel ty 007 už nejspíš nedají koupit nové.
Andrew Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Odesláno 3. března 2023 Modré GS? Nebýt to Quartzky, asi už je mám na ruce
Locky Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Odesláno 3. března 2023 Co takhle SBGH273G - Grand Seiko? Za mě stále nejlepší pouzdro, co Grand Seiko kdy vyrábělo (62GS) a celkově jsou mega prďácké. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Němý Bobeš Odesláno 3. března 2023 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2023 Ty vůbec nevypadají zle, díky za tip! Akorát ty zlaté prvky… Chce to vidět naživo. Tvl, s takovou fakt budu muset do GS butiku
Němý Bobeš Odesláno 3. března 2023 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2023 Modré GS? Nebýt to Quartzky, asi už je mám na ruce No jo, quartz ne. GS chci taky hlavně kvůli Spring Drive.
EpsteinBarr Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Odesláno 3. března 2023 Este na margo quartz, ja som sa jednu dobu presviedcal, ze spravny fanusik GS musi mat doma nieco s 9F. A tiez som chcel modry cifernik. Nakoniec som si ich aj kupil. Neviem to presne definovat, nebolo to tak ani kvoli quartz, ale isli k novemu majitelovi asi po polroku. Pritom, boli prudko navykove. Nebyt pridrbaneho chronobundu, tak by stacili na cely zivot a bez nastavovania casu kvoli presnosti. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Němý Bobeš Odesláno 3. března 2023 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2023 Tam by mi popravdě vadila ta hvězda, stejně jako u Zenithu.
Němý Bobeš Odesláno 8. března 2023 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2023 Nakonec jsem se rozhodl… se o víkendu podívat do Grand Seiko Boutique Vendôme, tak jsem zvědavý, jak dopadnu
Locky Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Odesláno 10. března 2023 V 8. 3. 2023 v 10:34, Němý Bobeš napsal: Nakonec jsem se rozhodl… se o víkendu podívat do Grand Seiko Boutique Vendôme, tak jsem zvědavý, jak dopadnu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Budeme rádi i za případný fotoreport, jak to tam teď vypadá. Přeci jen je to největší GS butik a jakási jejich vlajková loď. Jo a bacha, v neděli mají zavřeno. Už mě to jednou taky vypeklo.
Němý Bobeš Odesláno 10. března 2023 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2023 Jsem tady a je to v pytli. Chtěl jsem hodinky na tahu a nutně s datem, ale na první pohled jsem se zamiloval do jedněch na kůži a bez data.Ani nevím, jaká je to reference, pak napíšu z hotelu (tady na obrázku je limitka pro butik, ne ty moje).
Němý Bobeš Odesláno 10. března 2023 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2023 SBGY009 jsou naprosto boží Čistý ciferník, zlaté logo GS a vteřinovka, pouzdro 44GS, modrý kroukouš, a hlavně taky Spring Drive s ručním nátahem!Sorry za kvalitu fotek, foceno kalkulačkou při blbém světle. Oficiální fotky na https://www.grand-seiko.com/global-en/collections/sbgy009gPlus jsem tam ještě dostal celkem hezkou propisku
Němý Bobeš Odesláno 10. března 2023 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2023 Taky ofiko fotky, komu se nechce klikat na odkaz.
safi Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Odesláno 10. března 2023 Velká gratulace! Nemají tento model i v Koscomu?
Němý Bobeš Odesláno 10. března 2023 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2023 Velká gratulace! Nemají tento model i v Koscomu? Díky!Koukám, že mají, v kurzu EUR 25,22 (oproti 23,85, za který jsem eura koupil předevčírem).
xbraj19 Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Odesláno 10. března 2023 To asi není neřešitelné, ze strany Koscomu
Němý Bobeš Odesláno 10. března 2023 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2023 Asi jo, ale když už jsem byl tady… a navíc ta propiska Hlavně ale moc nejsem na smlouvání v obchodech
Němý Bobeš Odesláno 11. března 2023 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2023 Taky jsem měl radost z takové blbosti, že mi pak hodinky dali úplné fungláče, ne ty z vitríny, které už x lidí ohmatalo (včetně mě)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se