Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Lake Suwa limitky mám, někde jsem zde dával fotku. Za mě ideální hodinky, jiné už fakticky nenosím. Zlaté jsem se také bál, ale jak píšeš, ve výsledku vtěřinovka i písmena ciferník nezvykle a přitom decentně oživují. Zlatou "intarzi" na sponě naopak stále spíše nevítám. Pokud jsi z Brna/Olomouce, klidně můžeme dát čumendu s kafem.

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Este na margo quartz, ja som sa jednu dobu presviedcal, ze spravny fanusik GS musi mat doma nieco s 9F. A tiez som chcel modry cifernik. Nakoniec som si ich aj kupil. Neviem to presne definovat, nebolo to tak ani kvoli quartz, ale isli k novemu majitelovi asi po polroku. Pritom, boli prudko navykove. Nebyt pridrbaneho chronobundu, tak by stacili na cely zivot a bez nastavovania casu kvoli presnosti.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
V 8. 3. 2023 v 10:34, Němý Bobeš napsal:

Nakonec jsem se rozhodl… se o víkendu podívat do Grand Seiko Boutique Vendôme, tak jsem zvědavý, jak dopadnu

Budeme rádi i za případný fotoreport, jak to tam teď vypadá. Přeci jen je to největší GS butik a jakási jejich vlajková loď. Jo a bacha, v neděli mají zavřeno. Už mě to jednou taky vypeklo. 😅

Odesláno

Jsem tady a je to v pytli. Chtěl jsem hodinky na tahu a nutně s datem, ale na první pohled jsem se zamiloval do jedněch na kůži a bez data.
Ani nevím, jaká je to reference, pak napíšu z hotelu (tady na obrázku je limitka pro butik, ne ty moje).

a3a077c5204461f089ea222012690613.jpg
b601d085f0b6013c26317eb20c380632.jpg
73c67df3ba96f012567d7fd8439b56f8.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...