Delapancha Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2023 Tak už sem řádně testnul i jejich vodotěsnost. Koupačka, tobogán aj pár šipek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2023 A no problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2023 Přesně, no problém. Jen jak přecitlivělé pako sem pořád kontroloval korunku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2023 Já jednou vlezl do vany s odšroubovanou korunkou. Naštěstí mám hodináře za rohem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Stále na ruce, užívám si jich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Hodne povedene modrasky a k tomu korunka na 4-ce, tleskam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 Jo, sou parádní. Ještě přidám foto ve stínu. Jinak sem byl zkouknout i další verze se sunburst ciferniky. Bylo to sice jen ve vitríně a spíš na rychlo, ale taky dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimirJ Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 Pěkné. Já pořád modré.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 26. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2023 Sem si přivezl z dovolené. Čtu to tady a ty moje maji hacking a sekundovka žadnou vůli nemá. Cifr nádhera. Povedené hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 26. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2023 No a neměli by snad mít hacking? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 26. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2023 před 9 minutami, papun napsal: No a neměli by snad mít hacking? Na prvni strance se resilo ze sekundovka ma vuli a ze nemaji hacking. Nebo jsem to cetl spatne kazdopadne jsem za to rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 26. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2023 Zpočátku prodávali provedení se strojkem bez hackingu. Další série už byly s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 27. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2023 Jo, já mám verzi bez, třeba to jednou bude rarita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 20. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2023 (upraveno) Za par supu a tolik zabavy, to uz jsem dlouho nezazil, super pocin je to. Upraveno 20. října 2023 uživatelem Bells Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2023 Opravdu smysluplné hodinky, hlavně s modrým sunburstem vypadají opravdu luxusně. A hlavně neskutečně pohodlné a v ideální velikosti. Opravdu velmi nositelné hodinky k čemukoli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Tak máme za sebou možná tři čtvrtě roku, jak jsem tady na začátku psal nějaké postřehy, tak po té době nošení můžu říct, že jediná vada na celých hodinkách je malej zásek na lunetě, kterej vidím jenom já. Nevidím důvod kupovat jinou verzi než modrý sunburst, protože je dokonalá, já těm hodinkám nemám co vytknout a naprosto je miluju a přemýšlím, že koupím ještě jedny nové, abych je mohl za 20 let vybalit a mít je na důchod nové. Nosím je prostě nejradši, ačkoli mám čtvery dražší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daffounek Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Tak to vypadá když dva milovníci hodinek slaví narozeniny a k tomu se přidají krásné Citizeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Hmm, open heart dorty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února (upraveno) Nové barvy a provedení s mimostřednou vteřinovkou a jiným náramkem, sponou a strojkem. https://monochrome-watches.com/introducing-2024-citizen-tsuyosa-automatic-new-colours-salmon-dial-green-camouflage-europe-exclusive-nj0159-new-citizen-tsuyosa-small-second-automatic-nk5010-specs-price/ Upraveno 16. února uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se