Kluk jako buk Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Jo, Starbucks by byly dobré. Přidej klasický tah místo meshe a máš moji vysněnou kombinaci. Předpokládám, že Longines už po vzoru Rolex nedovolí objednat zelenou lunetu na modré hodinky a naopak.
AndyAaron Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Pokud si spravne pamatuju popis Martara blahe pameti, tak tohle neslo uz hodne let zpatky. 1
Tenglis Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna za mě všechny parametry a specifikace úplně super. Akorát mi tam zásadní chybí ty číslice na ciferníku. Ty jsem na té předchozí verzi měl skutečně moc rád... ach jo. 3
Kamil.K Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna myslím, že ztratily osobitost, navíc ty přehozené kulaté a obdélníkové indexy a (skoro)snowflake ručka,...hmmm, nevím nevím. 3
HPQ Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna (upraveno) Tahle nová verze mě tedy taky zrovna moc neoslovila. Měli se držet designu předchozího modelu a jít cestou evoluce a ne revoluce. A co mě taky vadí je ta jejich rozteč mezi nožkama 21 mm stejně jako u minulý verze. Potřebuju totiž aby mi hodinky perfektně seděli na ruce a s originálním náramkem mi většina hodinek nesedí. Ale sehnat kvalitní kovovej náramek s dobrou sponou a pořádnou mikroregulací na 21 mm je málem nadlidskej výkon. Upraveno 1. dubna uživatelem HPQ
Lucca Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna @HPQ Roztec 21 mm ma pouze 42 mm verze. Ty 39 mm mají rozteč 20 mm. Tam už by to mělo být snazší
HPQ Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna To jo, ale 39 mm jsou už na mojí ruce dámský hodinky, takže 40 mm mám jako spodní hranici .
Kluk jako buk Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna před 2 hodinami, HPQ napsal: Tahle nová verze mě tedy taky zrovna moc neoslovila. Měli se držet designu předchozího modelu a jít cestou evoluce a ne revoluce. A co mě taky vadí je ta jejich rozteč mezi nožkama 21 mm stejně jako u minulý verze. Potřebuju totiž aby mi hodinky perfektně seděli na ruce a s originálním náramkem mi většina hodinek nesedí. Ale sehnat kvalitní kovovej náramek s dobrou sponou a pořádnou mikroregulací na 21 mm je málem nadlidskej výkon. Nějak nevím, kde shánět kvalitnější aftermarket tah na Longines než originál. Navíc sponu všechny recenze chválí, takže by ses možná tentokrát trefil. Na starší verzi ještě s rovným tahem šly sehnat půlčlánky (oficiálně pro model Conquest, ale tah byl stejný). Jeden takový zrovna na ruce mám. Jinak @Lucca, k tomu tvému obrázku jsem se dnes vrátil už několikrát. Asi si na ně počkám.
Lucca Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna @Kluk jako bukNo myslim, že od Longines se této kombinace nedočkáme 1
tomina666 Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Dnes jsem v Olomouci vyzkoušel nové HydroConquest 39 mm v zelené barvě a za mne fakt paráda! Sedí na ruce dobře. Bál jsem se L2L, ale pouzdro nízké, nožky zahnuté. Ocelový náramek (tah) moc příjemný. Třeba nové Suby mi nesedí tak pěkně. Zelená krásná, datum jde, ale bral bych spíše verzi bez datumu. Za ty peníze super a podle mého to budou potápky roku! A s trochou nadsázky skvělý zásek do zad Tudoru, Omegy a možná i Rolexu… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
AndyAaron Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Ale no tak... Kdo jde po Subech, tak si Lonziny koupi snad jen pro zkraceni cekacky. Jinak o ne ani nezavadi. Ted tim myslim lidi z venku, ne magory, jako jsme my tady, kteri maji hodinky napric cenovym spektrem.
tomina666 Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Právě teď, AndyAaron napsal: Ale no tak... Kdo jde po Subech, tak si Lonziny koupi snad jen pro zkraceni cekacky. Jinak o ne ani nezavadi. Ted tim myslim lidi z venku, ne magory, jako jsme my tady, kteri maji hodinky napric cenovym spektrem. …však to byla ta “nadsázka”.. 1
s.lor85 Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 30. 3. 2026 v 20:30, lemon napsal: za bez datumu by boli fajn, prípadne dátum na 6 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...nebo vlastně i kterákoliv verze z těchto? 1
AndyAaron Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna ...nebo vlastně i kterákoliv verze z těchto? Hodim sem ten obrazek, at to nezapadne.Ty trojuhelniky misto bodu nevypadaji vubec blbe 3
s.lor85 Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna před 38 minutami, AndyAaron napsal: Ty trojuhelniky misto bodu nevypadaji vubec blbe Souhlas - o jeden geometrický tvar méně
Kluk jako buk Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Sto lidí, sto chutí. Kdybych si z těchto variant měl vybrat, tak stejně radši sáhnu po těch reálných. 1
cali Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna No to je mi zas zelena,... ale snad si aspon polovnici pridu na svoje. 1
patprom Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Včera jsem měl možnost prohlídnout si zelené, ty větší a musím říct, že vypadají velmi dobře. Stejně tak tah a regulovatelná spona jsou kvalitativně velkým posunem kupředu. Jediné co se mi nelíbilo byla právě ta velikost. Připadaly mi příliš mohutné. Jsem zvědavý, jak budou vypadat 39 1
mlsoun1 Odesláno pátek v 11:33 Nahlásit Odesláno pátek v 11:33 Osobně jsem neustále nadšený z mých milovaných černých LHC 44 mm s hliníkovou lunetou.Ale jak byly naskladněné tyto nové,tak jsem jim neodolal a vyzkoušel jsem si všechny barevné variace a zelené to vyhrávají na plné čáře.Jen si nejsem jist tou velikostí.Jestli vzít větší 42 mm,či menší 39 mm variantu.To větší pouzdro mi připadá paradoxně stejně velké jak 44. Neboť jsem vlastnil i tu druhou verzi s keramickou lunetou a číslicemi na ciferníku ve velikosti 43 a nebylo to prostě ono,tak tato verze bez čísel,v matu a i tou suprovou sponou velmi kvituji a vlastně jsem našel nový kousek k mým černým. Až se vrátím v květnu na moravu,tak to rozklepnu a jedny vezmu a nedám Vám pokoj 2 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se