JakubS Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 (upraveno) Tak už 7x Upraveno 5. března 2024 uživatelem JakubS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 před 9 minutami, JakubS napsal: Tak už 7x Ono to tam vidím i od lidí co jsem nic nenapsali a naopak. Takže zatím těch 5 plateb tam mám, ale to je fuk, důlležitý je, že to běží. @mydlinkaTM to stejně bude osílat postupně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Hodím večer. Snad to není problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 (upraveno) Vůbec ne, naopak. Jak jsem psal, bude to lepší nějak rozumně časově rozložený. Upraveno 5. března 2024 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 @mydlinkaTM fakt klobouček. Upřímně mi vůbec v úvodu nedocházelo, kolik z toho nože vlastně (ne)zůstane původního, nebo spíš kolik se toho vyrobí znova. Vlastně zůstali jen želízka (a základní design logicky), takže jsi ten nůž prakticky vyrobil celej znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal400 Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Odesláno. Ještě jednou pánové děkuji za realizaci a klaním se @mydlinkaTM za rychlost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Odeslano a @mydlinkaTM a vsem z realizacniho tymu obrovske diky za skvelou a vydarenou akci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Waaaau, to je krásná práce a ta rychlost, komunikace, vše nejvíc nejlepší a teď už jen se těšit na ten nožejk v individuálu Posláno a děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Poslane a velmi dakujem za realizaciu a expres Tesim sa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Taky posláno. Nešla dát kdovíproč okamžitá platba, tak to asi bude chvíli trvat... Zatím díky moc - ta rychlost je neskutečná, ani se na to nestihnu těšit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_R Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Take odeslano a moc diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 odoslane, hadam som nic nedomrvil diky za vsetko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Zaplaceno, děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 (upraveno) Šéf jel do lázní, tak jsem zdrhnul brzo - mám nabroušeno a jdu navazovat koralky. Děkuji za slova chvály. Upraveno 5. března 2024 uživatelem mydlinkaTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 (upraveno) před 26 minutami, mydlinkaTM napsal: Šéf jel do lázní, tak jsem zdrhnul brzo - mám nabroušeno a jdu navazovat koralky. Děkuji za slova chvály. Lázně si teď zasloužíš ty. Teda až se to odešle Jinak připsáno 12 plateb, víc už stejně dnes já ani Vojta nezpracujeme. Upraveno 5. března 2024 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Ja tedy poslu k veceru a pridam tam neco "na pivo". Tak jen at vite, ze to neni omyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzerik1 Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Také jsem již zaplatil a hodil něco na pivko. Moc děkuji za skvěle provedenou limitku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Zaplaceno + něco málo navrch. Díky, parádní (a rychlá!!) akce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michallcz Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Zaplaceno! A taky se přidávám k dikům za skvělou akci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 odesláno, mockrát děkuji za realizaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se