Maro Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna ovsem, to co navrhuje @JR_2010 mi prijde uplne nejlepsi. logo bez napisů a LE na klipu. ať už tak, jak je vidět na fotce s náhodnou distribucí čísel, nebo jeden z X nebo klidně jenom LE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Na tom klipu se mi to docela libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Jo, na klipu výborný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna na klipu super - jen mozna obracene.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Jen v rychlosti, snad jsem něco nepřehlídl. Za mě klip taky super, ale nabízejí se dvě možnosti - buď číslování anebo to l.e. 24 (formát teď pomíjím). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna před 2 minutami, JR_2010 napsal: Super, mohl bys prosím ještě zkusit tam dát to L.E. 2024? Pokud je to dlouhý, tak se nabízí třeba L.E. 24. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna @JR_2010 Díky moc. Za mě bych (zatím "nějak") využil ten klip a logo nechal bez nápisů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna před 1 minutou, warann napsal: @JR_2010 Díky moc. Za mě bych (zatím "nějak") využil ten klip a logo nechal bez nápisů. jjj, taky.. tedy, pokud to bude pro @mydlinkaTM reálné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna JR diky za tie obrazky, takto to vyzera super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna @JR_2010 bezva, také díky. Za mě "text" na klip, pokud půjde a logo čisté... Varianta na posledním obrázku výše zatím asi nej Také bych byl spíše pro číslování a čísla rozhodit náhodně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna (upraveno) Jako mě je to jedno, ale jsem zvědavej, kdo na to vymyslí hlasovací tabulku??? EDIT... a co ostatní, kteří se třeba momentálně nemohou účastnit? Upraveno 26. ledna uživatelem mydlinkaTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna (upraveno) V google forms jde do hlasovacích otázek a odpovědí vkládat obrázky ne? Upraveno 26. ledna uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Logo nepopsané, text na klip, na čísle mi nezáleží a už vůbec ne na tom, jestli tam nějaké číslo bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna (upraveno) 1. logo (ručičky) v kolečku ve střence a nápis „L.E.2024 - JEDEN z 30“ na čepeli 2. logo (ručičky) a nápis „L.E.2024“ v kolečku ve střence a nápis „JEDEN z 30“ na čepeli 3. logo (ručičky) a nápis „JEDEN z 30“ v kolečku ve střence a nápis „L.E.2024“ na čepeli 4. logo (ručičky) a nápis „L.E.2024 - JEDEN z 30“ v kolečku ve střence, čepel bez nápisu 5. logo (ručičky) v kolečku ve střence, čepel bez nápisu 6. logo (ručičky) + nápis „L.E.2024“ v kolečku ve střence, čepel bez nápisu 7. logo (ručičky) v kolečku ve střence, čepel bez nápisu, klip L.E.2024 8. logo (ručičky) v kolečku ve střence, čepel bez nápisu, klip L.E.2024 + 1z30 9. logo (ručičky) v kolečku ve střence, čepel bez nápisu, klip 1z30 Co tedy takto??? Finální podobu L.E.2024 a 1z30 bych nechal až se rozhodne rozmístění. O losovačce náhodných čísel (rozhodně ne čísla na přání) nebo variantě 1z30 bych se bavil až na konec. Upraveno 26. ledna uživatelem mydlinkaTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 1. logo (ručičky) v kolečku ve střence a nápis „L.E.2024 - JEDEN z 30“ na čepeli 2. logo (ručičky) a nápis „L.E.2024“ v kolečku ve střence a nápis „JEDEN z 30“ na čepeli 3. logo (ručičky) a nápis „JEDEN z 30“ v kolečku ve střence a nápis „L.E.2024“ na čepeli 4. logo (ručičky) a nápis „L.E.2024 - JEDEN z 30“ v kolečku ve střence, čepel bez nápisu 5. logo (ručičky) v kolečku ve střence, čepel bez nápisu 6. logo (ručičky) + nápis „L.E.2024“ v kolečku ve střence, čepel bez nápisu 7. logo (ručičky) v kolečku ve střence, čepel bez nápisu, klip L.E.2024 - 1 8. logo (ručičky) v kolečku ve střence, čepel bez nápisu, klip L.E.2024 + 1z30 - 1 9. logo (ručičky) v kolečku ve střence, čepel bez nápisu, klip 1z30 Co tedy takto, finální podobu L.E.2024 a 1z30 bych nechal až se rozhodne rozmístění. O losovačce náhodných čísel (rozhodně ne čísla na přání) nebo variantě 1z30 bych se bavil až na konec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 1. logo (ručičky) v kolečku ve střence a nápis „L.E.2024 - JEDEN z 30“ na čepeli 2. logo (ručičky) a nápis „L.E.2024“ v kolečku ve střence a nápis „JEDEN z 30“ na čepeli 3. logo (ručičky) a nápis „JEDEN z 30“ v kolečku ve střence a nápis „L.E.2024“ na čepeli 4. logo (ručičky) a nápis „L.E.2024 - JEDEN z 30“ v kolečku ve střence, čepel bez nápisu 5. logo (ručičky) v kolečku ve střence, čepel bez nápisu - 1 6. logo (ručičky) + nápis „L.E.2024“ v kolečku ve střence, čepel bez nápisu 7. logo (ručičky) v kolečku ve střence, čepel bez nápisu, klip L.E.2024 - 2 8. logo (ručičky) v kolečku ve střence, čepel bez nápisu, klip L.E.2024 + 1z30 - 1 9. logo (ručičky) v kolečku ve střence, čepel bez nápisu, klip 1z30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna u osmičky vypadla 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se