Xenomorfus Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Kura, ja sem v tom fofru napsal nick misto prijemci, sobe :-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února před 3 minutami, John_Lenon napsal: Buď rád, tohle je nejspíš zatím nejúspěšnějsí limitka na foru. Takhle...zatím poslalo 32 pitomců zhruba kilčo za fotky z fotoshopu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února (upraveno) ... což snad nebude nejmenší problém EDIT: Ob jeden... Upraveno 2. února uživatelem M.K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února před 1 minutou, Frantik napsal: Zatím Když uděláme limitku......... ty jsi vůl Ale jako ambasador by jsi se toho měl ujmout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února před 1 minutou, Murphy97 napsal: jo, ale az potom, co jsem te poznal woe , do ty doby cajk Ja za nic nemůžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února před 1 minutou, JR_2010 napsal: Takhle...zatím poslalo 32 pitomců zhruba kilčo za fotky z fotoshopu Což bych mimo Chronomag neudělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Právě teď, JR_2010 napsal: Takhle...zatím poslalo 32 pitomců zhruba kilčo za fotky z fotoshopu Ale tak už tu bylo i pár pitomců co poslali kilčo za random fotky z internetu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února před 4 minutami, John_Lenon napsal: Buď rád, tohle je nejspíš zatím nejúspěšnějsí limitka na foru. Z mého osobního pohledu je nejúspěšnější limitkou Nu,pogodi. Ale tohle bylo a hlavně teprve bude super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února před 1 minutou, JR_2010 napsal: Takhle...zatím poslalo 32 pitomců zhruba kilčo za fotky z fotoshopu no treba daj kluci 10% nekam na charitu, aby se moralne vykoupili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února A jak ta kudla nebo co to je vlastně bude vypadat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února ty wole milisak zije! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Právě teď, Dokusan napsal: Z mého osobního pohledu je nejúspěšnější limitkou Nu,pogodi. Ale tohle bylo a hlavně teprve bude super! To je ovšem jiná liga, kolego. Já blbec jí prodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Milisáku a víž, že jsem to čekal, když jsem tě viděl v těch platbách Ale aspoň je na tebe spoleh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února před 8 minutami, mAra_ napsal: Ufff tohle jsem nečekal. Karle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února před 2 minutami, Lamiczka napsal: Milisáku a víž, že jsem to čekal, když jsem tě viděl v těch platbách Ale aspoň je na tebe spoleh A tak mě to fakt zajímá.... Nazdar hovada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Tak diky vsem. Ted se asi budeme muset obrnit trpelivosti, ponevadz na uctu to uvidim az v pondeli. Vse samozrejme zkontroluju a potvrdim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února škoda, že nešly ty okamžitý platby, no. Tohle bude trochu nerváček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Ja poslal prachy bez nicku, snad to neva, abych to stihnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února (upraveno) Prachy, co přijdou bez nicku, jsou považovány za dar. Upraveno 2. února uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února před 2 minutami, Zeeberdee napsal: Ja poslal prachy bez nicku, snad to neva, abych to stihnul ....a to sem si rikal, ze budu jedine tupe ho*ado, co nick misto prijemci napsal sobe :-D. To hned potesi, ze nejsem sam :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se