PavelK Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 (upraveno) před 4 hodinami, Dokusan napsal: @PavelK Já osobně se nechám překvapit. Mám plnou důvěru v @mydlinkaTM před 2 hodinami, warann napsal: A dobře děláš. Poprosil bych ostatní o obdobný přístup. Já přece Mydlinkovi taky důvěřuji, jinak bych ostatně do té limitky nešel. Své dotazy jsem nepovažoval za žádný projev nedůvěry, ale za zdravou zvědavost a zájem o věc. Už to ale nechme, nadále se na nic ptát nebudu a budu jen tiše čekat, jak je zde doporučeno. A následně samozřejmě hlasitě chválit. Upraveno 8. února 2024 uživatelem PavelK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 Zase nepřehánějme, nicméně Vojta potřebuje především čas na tvorbu limitky, kterou dělá ve volným čase, takže na vykecávání zde už nemá zrovna prostor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 před 2 hodinami, mydlinkaTM napsal: Třicet rozebranych Compactu. Ty jo, postupuje to super rychlosti. Urcite nechci rusit pri praci, ale kazdy post @mydlinkaTM ocenuji. Jestli budem mit limitku a jeste navic vcetne fotodokumentace vzniku a komentaru tvurce, tak si na ni rad pockam dele. Za me osobne to tyhle komentare pozdvihuji na jinou uroven a diky za ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 +1 Me osobne je fuk jestli ten nuz bude za mesic, nebo za pul roku. Hlavne aby na to mel Mydlinka dost casu a nebyl ve zbytecne kreci. Fotky z postupu jsou za me uplne super, clovek si vysledku vazi mnohem vic, kdyz vidi kolik je za tim prace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 Tak jsem si dnes vzpomněl, že mě nožová limitka velmi zajímala. A vidím, že to tu byl fakt fičák. No co už. Tak pak alespoň fotky hotového nože. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 Vydrz, treba bude dalsi. Velmi teoreticky, sel by nejak poladit nejaky multitool od Leathermanu? To by taky nebyla marna limitka. Ale nevim tedy, co by na ni slo tunit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 10. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 ... dnešní činnost, převrtání čepele, nůžek a otvíráku na průměr 3mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michallcz Odesláno 10. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 Teď nevím jestli se těším víc na nové hodinky nebo nůž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 10. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 +1 uz pres rok se tesim na novy microrotor. Vcera prislo oznameni z Kickstarteru #19, ze zase dalsi, tentokat uz jiste jen male, zpozdeni A foto-dokumentace z vyroby zdaleka nedosahuje kvality zdejsi limitky. Az na vyjimky jen rendry. Naproti tomu, vyroba noze zcela predcila ma ocekavani a k tomu luxusni fotodokumentace. Vlastne sem si vubec neuvedomoval, kolik prace tomu @mydlinkaTM musi venovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 10. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 před 47 minutami, nazdarhodiny napsal: +1 uz pres rok se tesim na novy microrotor. Vcera prislo oznameni z Kickstarteru #19, ze zase dalsi, tentokat uz jiste jen male, zpozdeni A foto-dokumentace z vyroby zdaleka nedosahuje kvality zdejsi limitky. Az na vyjimky jen rendry. Naproti tomu, vyroba noze zcela predcila ma ocekavani a k tomu luxusni fotodokumentace. Vlastne sem si vubec neuvedomoval, kolik prace tomu @mydlinkaTM musi venovat. Tvl… já myslel, že už jsou dávno venku?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 10. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 před 45 minutami, tomina666 napsal: dávno venku?! Pry uz zbyva rozeslat poslednich 10%, ale to mi tvrdi uz od vanoc Takze mozna je uz nekdo ma a na Chrono24 se nejake uz objevily. Ale me zatim neprisly. Slibovali konec prazdnin, rijen, listopad, pak do konce roku, pak ze nejpozdeji unor, a ted ze pry do konce dubna vsechno bude. No. Mam co dat na ruku i bez nich, takze jsem v klidu. Podle toho, jak se do toho @mydlinkaTM pustil cekam, ze si budu novym nozem otevirat baleni microrotoru az jednou fakt prijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 ... report z prubehu akce. Vcera jsem koumal jak nejlepe odmastit takovy mnozstvi dilu a prislo mi, ze nejlepsi bude, prohnat je myckou. A opravdu jo, mycka nezklamala, dnes jsem na vsech dilech provedl stonewash. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Hustý, ty jedeš. Díky, že to takto dokumentuješ! Teším se na další fotky (a nebudu sám ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 ... dnes jsem průběžně pájel mosazné kroužky. Rozříznout kroužek, rozevřít, vložit díl, zavřít, zapájet, začistit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michallcz Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 Smekám pomyslný klobouk! Ani si nedovedu představit, kolik je za jedním nožem práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 A přitom jsou to jednorožci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 před 13 minutami, mAra_ napsal: A přitom jsou to jednorožci.... Máro, že tys byl na tom tahu s Lachtanem, že vidíš jednorožce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 (upraveno) Nebyl, ale rád bych.... Já mám čtyřletou dceru. Já už vidím jednorožce a víly všude Upraveno 13. února 2024 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 ... dvě odpoledne práce - patinování mosazných jednorožců a přepážek. A to mě ještě 35 přepážek čeká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se