Přejít na obsah

Chmg limitka volume II - nůž

Doporučené příspěvky

před 4 hodinami, Dokusan napsal:

@PavelK Já osobně se nechám překvapit.  Mám plnou důvěru v @mydlinkaTM

před 2 hodinami, warann napsal:

A dobře děláš. Poprosil bych ostatní o obdobný přístup.

Já přece Mydlinkovi taky důvěřuji, jinak bych ostatně do té limitky nešel. Své dotazy jsem nepovažoval za žádný projev nedůvěry, ale za zdravou zvědavost a zájem o věc.

Už to ale nechme, nadále se na nic ptát nebudu a budu jen tiše čekat, jak je zde doporučeno. A následně samozřejmě hlasitě chválit.

Upraveno uživatelem PavelK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 2 hodinami, mydlinkaTM napsal:

Třicet rozebranych Compactu.

20240208_194636.jpg

Ty jo, postupuje to super rychlosti. Urcite nechci rusit pri praci, ale kazdy post @mydlinkaTM ocenuji. Jestli budem mit limitku a jeste navic vcetne fotodokumentace vzniku a komentaru tvurce, tak si na ni rad pockam dele. Za me osobne to tyhle komentare pozdvihuji na jinou uroven a diky za ne. 

Odkaz ke komentáři

+1 

uz pres rok se tesim na novy microrotor. Vcera prislo oznameni z Kickstarteru #19, ze zase dalsi, tentokat uz jiste jen male, zpozdeni 😛 A foto-dokumentace z vyroby zdaleka nedosahuje kvality zdejsi limitky. Az na vyjimky jen rendry. 

Naproti tomu, vyroba noze zcela predcila ma ocekavani a k tomu luxusni fotodokumentace. Vlastne sem si vubec neuvedomoval, kolik prace tomu @mydlinkaTM musi venovat. 👍

image.png.e828d5dd2f81602b2a14ab22c155982c.png

Odkaz ke komentáři

před 47 minutami, nazdarhodiny napsal:

+1 

uz pres rok se tesim na novy microrotor. Vcera prislo oznameni z Kickstarteru #19, ze zase dalsi, tentokat uz jiste jen male, zpozdeni 😛 A foto-dokumentace z vyroby zdaleka nedosahuje kvality zdejsi limitky. Az na vyjimky jen rendry. 

Naproti tomu, vyroba noze zcela predcila ma ocekavani a k tomu luxusni fotodokumentace. Vlastne sem si vubec neuvedomoval, kolik prace tomu @mydlinkaTM musi venovat. 👍

image.png.e828d5dd2f81602b2a14ab22c155982c.png

Tvl… já myslel, že už jsou dávno venku?! 

Odkaz ke komentáři

před 45 minutami, tomina666 napsal:

dávno venku?! 

Pry uz zbyva rozeslat poslednich 10%, ale to mi tvrdi uz od vanoc 😛 Takze mozna je uz nekdo ma a na Chrono24 se nejake uz objevily. Ale me zatim neprisly. Slibovali konec prazdnin, rijen, listopad, pak do konce roku, pak ze nejpozdeji unor, a ted ze pry do konce dubna vsechno bude. No. Mam co dat na ruku i bez nich, takze jsem v klidu.

Podle toho, jak se do toho @mydlinkaTM pustil cekam, ze si budu novym nozem otevirat baleni microrotoru az jednou fakt prijde.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...