Návštěvník Zmizík Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 (upraveno) Já si dal dnes 11 pif na másle a napařovanýho hryzce, co sem ho našel v lese. Upraveno 28. září 2013 uživatelem Zmizík
Filip.J Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 Já včera našel akorát hromadu václavek, tak je máme v guláši se smetanou. Nefotil jsem, neb mám ostudně zaflákaný sporák a navíc se to jídlo strašně rychle odpařuje.
mondeo2 Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 Tohle mi dát někdo na talíř tak dostane do držky,normálně.A ten kdo to vymejšlí tak ten by potřeboval taky. http://tn.nova.cz/zpravy/zajimavosti/to-je-zase-chutovka-internet-se-bavi-bizarnim-receptem-ze-slupek.html
Filip.J Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 Já jsem klidný, tohle by nikoho z mých blízkých ani známých nenapadlo ani ve stavu akutní intoxikace... ale trochu mě znervózňuje, že autor(ka) toho receptu je nejspíš považován(a) za svéprávnou osobu...
pebe Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Hokaido sezóna je tu, tak jsem udělal těstoviny s omajdou nejdříve nakrájet omytou dýni na kostičky2/3 dáme na chvilku osmahnout k nakrájené cibulcea po chvíli zalijeme smetanou a osolíme a vaříme doměkkapoté rozmixujemezbylou 1/3 dýně naskládáme na pekáč spolu se stroužky česneku, posolíme a pokapeme olejema necháme cca 15minut na 170°Ca servírujeme (porce je menší, ilustrační)
gandalf Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Já dělávám z dýně Hokaido polévku - je bezva.
Viktor Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 Rodinná večeře, včera táta vařil, vlevo pro děti, vpravo pro rodiče Byl to sukces
Horhe Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 Tak to jo.Kurňa dal bych si ke snídani flákotu. Hlavně po včerejších pivkách.
obrbobr Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 Hokaido sezóna je tu, tak jsem udělal těstoviny s omajdou nejdříve nakrájet omytou dýni na kostičkyDSC_00881.JPG2/3 dáme na chvilku osmahnout k nakrájené cibulceDSC_00901.JPGa po chvíli zalijeme smetanou a osolíme a vaříme doměkkaDSC_00931.JPGpoté rozmixujemeDSC_00971.JPGzbylou 1/3 dýně naskládáme na pekáč spolu se stroužky česneku, posolíme a pokapeme olejemDSC_00961.JPGa necháme cca 15minut na 170°CDSC_00981.JPGa servírujeme (porce je menší, ilustrační)DSC_01001.JPGTo vypadá dobře a určitě to i chutná.Ale ta porce? To Ti stačí? To je jak pro vrabce :-)
Andrew Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 (upraveno) To vypadá dobře a určitě to i chutná.Ale ta porce? To Ti stačí? To je jak pro vrabce :-) Máš to napsaný u posledního obrázku: "a servírujeme (porce je menší, ilustrační)" Upraveno 4. října 2013 uživatelem Andrew
pebe Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 je to tak, tohle množství vdechnu hned a ani by mě to nezasytilo :-)
Skalamander Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 Já jsem včera v obchodě zahlédl moc pěkný hovězí pupek, tak jsem ho hodil na grill a dopadlo to dobře
Ondras_CZ Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 jen ta budvarovská desítka to kazí :-)
gandalf Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Odesláno 5. října 2013 Kromě pečeného králičího hřbetu s vepřovým a dušeným mangoldem jsem vařil i dýňovou polévku s dýňovým olejem a osmaženou houskou - prej famózní /trochu ostřejší - tomu se člověk neubrání, když to chilli porcuje a pitvá/
Rodkopf Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Odesláno 5. října 2013 Kromě pečeného králičího hřbetu s vepřovým a dušeným mangoldem jsem vařil i dýňovou polévku s dýňovým olejem a osmaženou houskou - prej famózní /trochu ostřejší - tomu se člověk neubrání, když to chilli porcuje a pitvá/ Kürbissuppe je fakt dobrá a ta Tvá vypadá neodolatelně - zajímalo by mě, jak chutná ostřejší jak říkáš, já měl zatím jen klasickou, která je skoro až nasládlá.
gandalf Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Odesláno 5. října 2013 (upraveno) Ta chilli příchuť tam vůbec nevadí /nebyla v plánu/. Stejně tam nakonec i strouhám česnek a ten to "zvedne". Ale dokonalý je ten dýňový olej, to je teprve lahoda. On je vlastně i zdravý. Nejlepší je dát u dýni vařit do vývaru /ale dávám tam i mrkev a dneska jsem přidal i řapíkatý celer, pochopitelně cibuli, muškátový oříšek .../. Ten celer tam není vůbec znát.edit.: doplnění Upraveno 5. října 2013 uživatelem gandalf
montemar Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Odesláno 5. října 2013 Kromě pečeného králičího hřbetu s vepřovým a dušeným mangoldem jsem vařil i dýňovou polévku s dýňovým olejem a osmaženou houskou - prej famózní /trochu ostřejší - tomu se člověk neubrání, když to chilli porcuje a pitvá/pekne aranzma
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se