Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Proč by nemohl omdlít ? Maso je zdrojem důležitých živin, celkem chápu, že se mu to mohlo stát...

La pardón...já si to spletl s Karn?yar?k...Imám umdlévá bez mletého masa

Odesláno

Já měl dnes chut na sladké.

...no my jsme teda pacoši, pánové, to vám povím :)  Tak bábovku, a třenou... no to je konec :) To vždy pekly jen maminky a babičky, co si vzpomínám...:D  Nicméně vyšla ti krásně, gratuluji !

Odesláno

Já v tom nevidím problém, moje matka bábovku dobrou neumí, ale když si vzpomenu na tu od babičky ...

Ještě, že jsem našel recept podle kterého ji pekla.

Odesláno

dik za pochvaly.

.. hlavne je to hrozne jednoduchy jidlo, nenarocny. jazyk 45 min v papinaku, hrach uvarenej za 30 min, nemusel se namacet (nakej bio ze zdravyho vobchodu).

.. akorat deti maj ze slova "jazyk" psychickej blok k tomu masu.. vi houby, co je dobryho.. treba ohrnujou nos nad skolnejidelni semlbabou, na kterou ja s laskou vzpominam :)

Odesláno

Samozřejmě také chválím, to bez debat.

Nebylo by lepší (myslím chuťově, ale i časově) použít na kaši třeba mraženej hrášek?

Jinak na ten jazyk se také chystám, ještě jsem ho nejedl, měl jsem samozřejmě předsudky, ale to je blbost ...

S tou zemlbábou ale nesouhlasím, když jsem to dostal poprvé ve školní jídelně na talíř, tak jsem si řekl, to si snad dělaj prd..., co to jako je?

To jako někdo hodil granát do hrnce, nebo při vaření dostal epileptickej šok? Myslím, že tohle jídlo by ve světě asi moc neuspělo.

Nikdy předtím jsem to ani neviděl a ani o tom neslyšel. Když si znovu vybavím, tak mi ještě teď naskakujou pupínky ...

dik za pochvaly.
.. hlavne je to hrozne jednoduchy jidlo, nenarocny. jazyk 45 min v papinaku, hrach uvarenej za 30 min, nemusel se namacet (nakej bio ze zdravyho vobchodu).
.. akorat deti maj ze slova "jazyk" psychickej blok k tomu masu.. vi houby, co je dobryho.. treba ohrnujou nos nad skolnejidelni semlbabou, na kterou ja s laskou vzpominam :)

Odesláno

montemar> to vypadá chutně  ;)

Tohle je sice loňská fotka, ale doba grilování už se blíží :)  Vyzrálé hovězí, doma pečené housky, domácí buvolí rajčata, salát,

kvalitní čedar atd. mňam mňam, už se těším  :cheers:

hamburger.jpg

Odesláno (upraveno)

Ale vypadá luxusně, škoda ze je venku porad tak nějak zima.

Ještě k te zemlbabe.. Já se připojím na stranu s láskou vzpomínám..od tech dob už ji tak nikdo dobrou neudělal...aLE jídelny můžou i za to ze mi znechutily koprovou omacku..od te doby jsem ji neměl a to už bude takových možná 20 let....

Ještě se vas zeptám, vaříte někdo podle te kuchařky Jamieho Olivera 15 min v kuchyni?

Odesláno z Red rice

Upraveno uživatelem tenge
Odesláno

mne zadna jidelna nikdy zadny jidlo nezprotivila.... to spis az v dnesni "moderni" dobe mi dokazou neco znechutit nektere restaurace..

.. a s nejsilnejsi nostalgii pak vzpominam na stabni

dustojnickou jidelnu v plzni na divizi.. o kvalite tamejsi kuchyne pak svedcilo mimo jine i to, ze ac jsem si nezridka daval dva obedy, vecere, (neslo odolat ;) ), na konci vojny jsem nepribral ani deko. spis naopak.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...