Sphinxx Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Sendvič s trhaným hovězím (6 hodin pečený krk) To vypadá velmi dobře - můžeš být prosím konkrétnější, jak na to? ... Klobouk dolů ... SUPER. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 (upraveno) Hoši, masíčko parádní!Na pulled pork už se taky chystám dlouho. U nás dnes pasta-day - krůtí s pancettou a špenátem. Upraveno 22. září 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smerdas Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 (upraveno) To vypadá velmi dobře - můžeš být prosím konkrétnější, jak na to?Jasně :-)Housky jsou podle tohoto receptu: http://www.maskrtnica.cz/hamburgerove-housky/ (zabere to dost času, ale rozhodně to stojí za to).Maso jsem pekl vcelku (s cibulí) 6 hodin, na cca 150 stupňů; hotové vidličkou natrhal na vlákna a vrátil do výpeku.Housky rozřízl na půl a opekl na sucho na pánvi - jednu půlku natřel majonézou, druhou hořčicí; naplnil masem a přidal plátky kvašené okurky, cibule a jalapeňo. Upraveno 22. září 2015 uživatelem smerdas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 smerdas: díky, to musíme vyzkoušet! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Samé pěkné masíčko. Možná oxymoron, ale nemáte někdo tip na zdroj chutných zeleninových receptů? Ověřená kniha, web atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 (upraveno) smerdas mně s tím trhaným hovězím navnadil, startujeme směr trhané vepřové (pulled pork). Upraveno 23. září 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 (upraveno) Dneska hokaido klasika z hovězího vývaru, pražená semínka, smetana a dýňový olej. A k tomu domácí rohlíčky. Sent from my iPhone using Tapatalkklobouk dolu, ty rohliky nemaji vadu - nedaj se nekde koupit ? Upraveno 24. září 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 (upraveno) Vepřové konečně na talíři, styling ala líčka.(sry za to kouskovité-postování ) Upraveno 24. září 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 klobouk dolu, ty rohliky nemaji vadu - nedaj se nekde koupit ? Dají se v pohodě udělat. http://www.dohnalka.cz/clanky/rohliky--dalamanky--croissanty--bagety/rohliky-ala-80.-leta---varianta-z-kvasku-i-drozdi.html Jen místo másla dávám sádlo. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Vepřové konečně na talíři, styling ala líčka.(sry za to kouskovité-postování ) Dobře to vypadá ... hned bych si přisednul . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Díky! Zmizlo to (nebo spíš bylo to zmizeno, to je tu teď populární) jak pára nad hrncem Doporučuju vyzkoušet, za malé úsilí velká dobrota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 (upraveno) Dají se v pohodě udělat. http://www.dohnalka.cz/clanky/rohliky--dalamanky--croissanty--bagety/rohliky-ala-80.-leta---varianta-z-kvasku-i-drozdi.html Jen místo másla dávám sádlo. Sent from my iPhone using Tapatalkdiky Ti za tip, o ty se proste musim pokusit ! Upraveno 25. září 2015 uživatelem Sarka Farka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Pomalu tažena klizka v BBQ omáčceBylo to bozi a dela se to v podstatě samo, akorát BBQ sem si dělal vlastní Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Tyjo, supr.. Nedal bys sem recepis, respektive nejakej odkaz z ceho jsi vychazel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 BBQ třeba od Kublanky - http://www.kublanka.cz/index/hawai_burger 1 lžíce slunečnicového oleje 1 menší cibule - dal jsem víc šalotek 2 stroužky česneku 200 ml kvalitního kečupu 2 lžíce worcestrové omáčky - omylem jsme dal 4 a nic se nestalo 4 lžíce třtinového cukru ? lžičky cayennského pepře 1 lžička chipotle chilli vloček ? lžičky uzené papriky navíc jsem dal š´távu z jednoho pomeranče 2 lžíce anglické hořčice 1 lžíci balsamika 1 lžíci jack daniels bbq smoked - http://jackdanielsbbqsauces.com/products/ kližku očistit, měl sem cca 850g, udělal sem cca 4-5 plátů, silnějších a obalil ve směsi: uzená paprika, chilli, třtinový cukr a drcený pepř a římský kmín (ten tomu dal zásadní chuť) bbq jsem zředil cca o 50% vodou, vložil jsem do toho okořeněné maso a na 3,5 hod vložil do trouby, recept říká 4-6 hod, ale nebyl čas, ca v půlce jsme maso otočil, tobylo še Zkušenost - bbq klidně víc, až se maso udělá, že se téměř nebo uplně rozpadá, tak se vyndá a omáčka zredukuje, vrátí se do ní maso a roztrhá se vidličkou na vlákna, které se důkladně promíchají s bbq redukcí pak už jen houska nebo bageta, dospod třeba ledovej salát a na maso jalapeňo nebo jiné chilli papričky, nebe v hubě;-)) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Dík Moty, zítra jdu na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Že já sem lezl, to jsem si dneska chtěl dát jen pár bedel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 vcera jsem byl na akci "porcovani velkych ryb" v makru, no, asi 60kg tunak zlutoploutvej, ulovenej na maledivach.. pekna ryba... tak uz si dneska podruhy pochutnavam na ruznych variacich upravy. syrovej sashimi, namocenej lehounce v sojovce nejlepsi ... (i kocour si to mysli, ale pry bez ty sojovy omacky, ta mu nedela dobre ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Nadhera Moty, dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se