Filip.J Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Pletu si to Romane, nebo se tomu říká riletky? Myslím té kachně ve skle. Stejně jsou to dobrý náhody, my kachnu pekli včera. Akorát jsem to nefotil, neb to bylo servírované s estetikou mně vlastní a pak taky byla mrcha strašně rychlá a hned z toho talíře uletěla, vysvlíklá až na kost...
Hasňa Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Super čtení. Fakt, že jo. A navíc o fantastickém vaření. Palec hore.
Kytkosaurus Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Rillettes jsou super a litinak je na ne fajn, ale nutnej neni, mnohokrat jsem je v pohode varil v nerezu.Ted to chci zkusit v pomalym hrnci, co jsem si nadelil k vanocum.
montemar Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 na zacatku byl kus bucku, sul, paprika.. a vysledek po 24 hodinach na 80 st..
Maxel Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 nepleteš, jsou to rilletesUž jsem to postoval dřív, ale dělal jsem to párkrát a pokaždý lábuž!Zkoušel jsem to jak z vepřového, tak krůtího (na obr) a kachního. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rudykopalsson Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Pánové tohle mi nedělejte. Já už do lednice tahle na noc nesmím:-)
mondeo2 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Odesláno 11. března 2016 Pánové tohle mi nedělejte. Já už do lednice tahle na noc nesmím:-) No a to je ten důvod, proč sem po devátý večer už nelezu..................
Rudykopalsson Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Odesláno 11. března 2016 Asi to budu dělat stejně :-)
Rudykopalsson Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Odesláno 12. března 2016 Vypadá chutně. Já asi budu muset k Romanovi někdy na exkurzi:-)
M3maniac Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Odesláno 12. března 2016 já dnes halušky se zelím a uzeným Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Filip.J Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Odesláno 12. března 2016 Dnes jsem nevařil, ale nechal se obskakovat. Kai Op Samuiprai, velmi dobré a na mě přiměřeně ostré - citelně zahřálo, ale nesestřelilo mě pod stůl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Odesláno 12. března 2016 Rybí večeře: losos pro pani, pangas pro mě ; krevety na sladko-pálivo ; pečené papriky s česnekem a balzamikem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiřina Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Odesláno 12. března 2016 Rychle, chutně a hlavně zdravě Večerní chleba, pesto, řepa, kozí sýr, rukola, balzamiková redukce a limetková šťáva Sent from my iPhone using Tapatalk
Wagoneer Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Odesláno 12. března 2016 Dnes k večeři variace na " maultaschen".. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Odesláno 12. března 2016 Dnes obyčejné zapečené brambory a děcka se můžou utlouct :-) /cca 15dkg debrecínky,dvě větší cibule,koření na pečené brambory,mletá červená paprika,kousek másla a trocha petrželky a pažitky/. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Odesláno 12. března 2016 Nedalo mne to a po vzoru Slunecnika sem uvaril drstkovku. Jenze sem tam dal moc sadla a tak sem ve finale ten tuk nasbiral do hrnicku a vylil ho do hajzlu. A von tam v ty mise ztuh a ted nechce vubec pustit. Budu tam muset nalejt horkou vodu nebo benzin. Hosi, uvedomujete si vubec, co vam to dela s cevama?
VS Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Nedalo mne to a po vzoru Slunecnika sem uvaril drstkovku. Jenze sem tam dal moc sadla a tak sem ve finale ten tuk nasbiral do hrnicku a vylil ho do hajzlu. A von tam v ty mise ztuh a ted nechce vubec pustit. Budu tam muset nalejt horkou vodu nebo benzin. Hosi, uvedomujete si vubec, co vam to dela s cevama?Fyzika je sfiňa. Jsi mi připomněl jednu sestřičku z lázní, která dělala parafinové zábaly a na konci šichty vylila kýbl roztaveného parafinu do odpadu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se