Návštěvník km.kmk Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 (upraveno) V hospodách odpady vypadají jako lidské cévy. .. jednou za čas se na ne musí krtkem Upraveno 13. března 2016 uživatelem km.kmk
tommas4 Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Nejdůležitější je po konzumaci neprochladnout pod 30 stupňů tělesné teploty,jelikož by sádlo mohlo začít tuhnouti. Dalším nepříznivým projevem takovéhoprochladnutí je ztráta vědomí. To už je pak jednomu buřt.
Filip.J Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Á, píšu si: Po tučném jídle propláchnout cévy benzínem.
rolas Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Proto je taky dobré si po těžkém jídle dát panák slivovice že .
dan83 Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 (upraveno) venku hnusne tak relaxuju v kuchyni... rajsky krem a variace na segedin (pecene zeli s bylinkama, houbama a vykostenyma kur.nohama liznute jogurtem) na bramborovych plackach z trouby a samozrejme priprava na chatu na Velikonoce v podobe nakladanych hermelinu - maji na to 2tydny fesaci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. března 2016 uživatelem dan83
Filip.J Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Ach jo. Dostal jsem hroznou chuť na nějakou nezdravou prasárnu, tak jsem si po strašně dlouhé době (ale fakt, asi po půl roce nebo ještě dýl) koupil klobásu, příčně ji nařezal a opekl na pánvi. K tomu půl pecnu bílého chleba, hořčice a troška Morugy Mučíto a zalil jsem to dvěma ležáky. Řekl jsem si, že se jednou za čas rozšoupnu a zahřeším si. Jedl jsem to jako správný tramp rukou bez příboru, zamlaskal jsem si a pobrečel jsem si, prostě paráda.Teď po akci mi od toho tuku z klobásy smrdí ruce i po dvojím umytí, kuchyň je plná šedého kouře, který digestoř puštěná na plné kule nezvládá odtahovat, a načichlo mi tím smradem i triko. Tak mám zase minimálně na půl roku vystaráno, i když příště si na tohle zkusím včas vzpomenout a radši naložím ty hermoše. Fotky jistě oceníte, když sem žádné dávat nebudu.
nividic Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 Filipe gratuluju, znám to moc dobře. Jenom bych vyzdvihl tu tvou poslední větu Fotky jistě oceníte, když sem žádné dávat nebudu., myslím, že se jedná o adepta o legendární výrok fóra v duchu hesla nic, co by nešlo rozleštit. Zejména modi by to mohli doporučovat některým zoufalcům v inzerci.
Frostie Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 Ach jo. Dostal jsem hroznou chuť na nějakou nezdravou prasárnu, tak jsem si po strašně dlouhé době (ale fakt, asi po půl roce nebo ještě dýl) koupil klobásu, příčně ji nařezal a opekl na pánvi. K tomu půl pecnu bílého chleba, hořčice a troška Morugy Mučíto a zalil jsem to dvěma ležáky. Řekl jsem si, že se jednou za čas rozšoupnu a zahřeším si. Jedl jsem to jako správný tramp rukou bez příboru, zamlaskal jsem si a pobrečel jsem si, prostě paráda.Teď po akci mi od toho tuku z klobásy sm.dí ruce i po dvojím umytí, kuchyň je plná šedého kouře, který digestoř puštěná na plné kule nezvládá odtahovat, a načichlo mi tím smradem i triko. Tak mám zase minimálně na půl roku vystaráno, i když příště si na tohle zkusím včas vzpomenout a radši naložím ty hermoše. Fotky jistě oceníte, když sem žádné dávat nebudu.A kolik klobás jsi měl k tomu půl pecnu bílého chleba? Jestli 4-5, tak je to ok, jinak k jedné klobase je toho chleba asi desetkrát víc, než by bylo třeba...
Filip.J Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 A kolik klobás jsi měl k tomu půl pecnu bílého chleba? Jestli 4-5, tak je to ok, jinak k jedné klobase je toho chleba asi desetkrát víc, než by bylo třeba...Dvě, každou o 150 gramech. Mně k tomu ten chleba chutná, bez něj to není ono.
Frostie Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 To je jasné, teď už se to jeví podstatně lépe!
Maxel Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 U nás se dneska taky hřešilo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 (upraveno) To vypadá moc hezky! Upraveno 14. března 2016 uživatelem Frostie
mondeo2 Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 No tak fajn, já du do ledničky..................
rolas Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Tak jsem se rozhodl udělat si telecí líčka na víně, sice to byla práce na 2 dny z důvodu dělání si demi glace, ale výsledek stál zato . Takhle vypadal demi glace po zchlazení, kde jsem následně odebral tuk a zredukoval ho. Následovalo orestování masa a zeleniny, podlití vínem a následně přidání demi glace, potom se to všechno pomalu vařilo cca. 5 hod. Výsledek, jako přílohu jsem volil šťouchané brambory s medvědím česnekem z lesa a jako víno jsem k tomu volil Tarapaca Gran Reserva Cabernet Sauvignon.
Návštěvník lack71 Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Dáte si občas také kakao jako já? Nebo jen čaj a kávu po ránu? Nebo si dáte, ale nepřiznáte se, že už to nesedí k vašemu věku ? Jsem to dnes nevydržel a s dcerou jsem si dal. Na netu jsem našel staré dózy, tak důvěrně známé z dětských let. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Tu horní dozu si pamatuji z Tuzexu.. Jinak se nestydím za to, že u nás je kakao dvakrát týdně. Vařené, ne zality instant, kde je víc cukru, než kakaa..
dan83 Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 kakao uplne v klidu a 6 uz mi davno neni nasi lumpi celkem casto, nejlepsi je s domacima povidlovyma buchtama co pece zena
roura74 Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Občas kakao snídám. A když je dobrá konstelace o víkendu tak si do něj dám rum. Je to pecka. Lepší jak grog.
Rudykopalsson Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Kakao = trauma z dětství škraloup. Takže já ho nepiju:-) I když, dělá se ještě na kakau škraloup? Nějak jsem ho u dětí dlouho na kakau neviděl...
filo-boxer Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Skraloup nema co delat s kakaem, ale s mlikem, do ktereho se sype.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se