Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Můj dnešní výtvor je tedy čistě anti-vegetarian, foto je z dopoledne, za chvíli to bude :D

Pohled do udírny je nejlepší TV program. Jedeš ve velkým. Připravuješ zásoby až vás silničáři odříznou ze šumperské strany?

Odesláno

Pohled do udírny je nejlepší TV program. Jedeš ve velkým. Připravuješ zásoby až vás silničáři odříznou ze šumperské strany?

Tak nějak :) už je to zavřené tak je tu klid. Udělám 2x za rok 40 kilo, vždycky před letní a zimní sezónou, jen se po tom zapráší, bych moh udit furt ;)

Odesláno

Opet vikend, tak trocha relaxu v kuchyni. Dneska Rib-Eye steak v peprove kruste no a k veceri uz polehounku chleba s maslem, rajcaty, jarni cibulkou, morskou soli a cerstvym peprem ;-)

post-37307-0-22527600-1460915320_thumb.jpg

post-37307-0-32184300-1460915328_thumb.jpeg

Odesláno (upraveno)

Ja je nikdy nemel, tak jsem improvizoval. Houby jsem vypral od pisku, nakrajel podelne a asi na 5 minut sparil ve vrouci osolene vode, pak jsem na masle zlehka osmahl cibulku, osolenou a opeprenou. Pak jsem tam dal malinko bilyho vina, smrze a dusil na malym plameni asi 10 minut, na zaver trocha pazitky a kapka smetany, musim rict ze fakt super houba

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno

Jo voni to jako normalni houba, ale zaroven trochu jinak, neumim to presne popsat. Svagrova mi rikala ze tam rostly kdyz byla jeste mala, dlouhy roky nic a ted jich z prochazky prinesli pres 20 kg ...

Venuju cast na provoz Chronomagu - Kamilovi :-) tak uvidime s jakym prijde receptem

Odesláno (upraveno)

To jsem fakt jeste nikdy nevidel na taliri. Voni to jako normalni houba?

Čerstvý až tolik nevoní, ovšem třeba po usušení to je paráda.

Edit ja a nejlepší jsou ve smetanové omáčce.

Upraveno uživatelem tommas4
Odesláno (upraveno)

Tak ten Stream, pěkné...a já na to nekoukal, páč jsem si myslel, že to bude zase nějaká slátanina o vaření a la Babica...luxus...jdu si pustit starší díly.. :lol2:  :lol2:  :lol2:

Upraveno uživatelem Tondaa73
Odesláno (upraveno)

.. vcera jsem tak premejslel co uvarit.. a nic me nenapadlo, tak jsem zaskocil k jiznim sousedum na jiz uvarene.. skore: 52 talirku.. neni to malo?

Upraveno uživatelem montemar

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...