USER47 Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 A okuřování pilinama z empírovýho zámeckýho stolečku:)).
stratom Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Jsem se docela nasmal jak vyhodil pulku svíčkové do koše. Nejvíc vtipné jsou komentáře pod videem od lidí co to nepochopili
roura74 Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Můj dnešní výtvor je tedy čistě anti-vegetarian, foto je z dopoledne, za chvíli to bude Pohled do udírny je nejlepší TV program. Jedeš ve velkým. Připravuješ zásoby až vás silničáři odříznou ze šumperské strany?
Povidláček Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Hádejte co bylo dneska k večeři. 2: unk: 0855.JPGTo vypadá uplně jako cizrnový hamburger! Odesláno z mého GT-I8200N pomocí Tapatalk
Rifik Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 https://www.stream.cz/luxus-na-taliri/10009829-tradicni-ceska-svickova-pripravovana-technikou-sous-vide Znáte "Luxus na talíři " s Miklušem? Me to docela baví, jen porad nevím jestli je to prdel nebo to myslí vazne :-) Pobavilo :-)) hlavně ty nenávistné komentáře pod videem :-D to zase někdo nepochopil recesi.
Lamiczka Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Tak hod aspon recept, jak tu cizrnovou placku uplácat...
tommas4 Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Pohled do udírny je nejlepší TV program. Jedeš ve velkým. Připravuješ zásoby až vás silničáři odříznou ze šumperské strany?Tak nějak už je to zavřené tak je tu klid. Udělám 2x za rok 40 kilo, vždycky před letní a zimní sezónou, jen se po tom zapráší, bych moh udit furt
dan83 Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Opet vikend, tak trocha relaxu v kuchyni. Dneska Rib-Eye steak v peprove kruste no a k veceri uz polehounku chleba s maslem, rajcaty, jarni cibulkou, morskou soli a cerstvym peprem ;-)
Bob Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Smrzi na cibulce a masle a k tomu panenka, vynikajici rychlovka
Hasňa Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 (upraveno) Tak ty smrze na másle bych hrozně rád vyzkoušel. To jsem nikdy neměl. Jak se to připravuje? Upraveno 18. dubna 2016 uživatelem Hasňa
Bob Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 (upraveno) Ja je nikdy nemel, tak jsem improvizoval. Houby jsem vypral od pisku, nakrajel podelne a asi na 5 minut sparil ve vrouci osolene vode, pak jsem na masle zlehka osmahl cibulku, osolenou a opeprenou. Pak jsem tam dal malinko bilyho vina, smrze a dusil na malym plameni asi 10 minut, na zaver trocha pazitky a kapka smetany, musim rict ze fakt super houba Upraveno 18. dubna 2016 uživatelem Bob
Hasňa Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 To jsem fakt jeste nikdy nevidel na taliri. Voni to jako normalni houba?
Bob Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Jo voni to jako normalni houba, ale zaroven trochu jinak, neumim to presne popsat. Svagrova mi rikala ze tam rostly kdyz byla jeste mala, dlouhy roky nic a ted jich z prochazky prinesli pres 20 kg ... Venuju cast na provoz Chronomagu - Kamilovi :-) tak uvidime s jakym prijde receptem
USER47 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Další pecka.:-Dhttps://www.stream.cz/luxus-na-taliri/10010062-palacinky
Hasňa Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 To jsem taky zvedavy. Ten ma mlsny jazycek.
tommas4 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 (upraveno) To jsem fakt jeste nikdy nevidel na taliri. Voni to jako normalni houba?Čerstvý až tolik nevoní, ovšem třeba po usušení to je paráda. Edit ja a nejlepší jsou ve smetanové omáčce. Upraveno 18. dubna 2016 uživatelem tommas4
Tondaa73 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 (upraveno) Tak ten Stream, pěkné...a já na to nekoukal, páč jsem si myslel, že to bude zase nějaká slátanina o vaření a la Babica...luxus...jdu si pustit starší díly.. Upraveno 18. dubna 2016 uživatelem Tondaa73
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 (upraveno) Další pecka.:-Dhttps://www.stream.cz/luxus-na-taliri/10010062-palacinkyMeursault Periéres, jedno z mála akceptovatelných šardoné. Upraveno 18. dubna 2016 uživatelem Zmizík
montemar Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 (upraveno) .. vcera jsem tak premejslel co uvarit.. a nic me nenapadlo, tak jsem zaskocil k jiznim sousedum na jiz uvarene.. skore: 52 talirku.. neni to malo? Upraveno 18. dubna 2016 uživatelem montemar
Tondaa73 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 A já si bláhově myslel, že jsem největší přeborník v running sushi široko daleko...52 talířků...šmarjápano.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se