Maxel Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Bez nápadu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Hlavně nezapomínat octovat hranolky. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Stále je na tom britská kuchyně podobně jako vogonská poezie? Flákota neomrzí ale na snídani black pudding ani po letech nedávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Octovat neee! Ani ty Hasňovi chipsy bych nedal, stejně jako marmite. Flákota ne, pravda. Ale to kolem asi jo a dost rychle. Zítra si dam asi burger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Chlape už se nám vrať - při pohledu na to vysušený blitský zoufalství se mi nechce znásilnit ledničku, ale umřít... Vlastně nikdy jsem tam nedokázal pochopit, jak ostrovní mantáci ve své tradiční kuchyni dokážou znehonotit i ty nejkvalitnější suroviny - takže se pak musí dojídat v pajzlech provozovaných frantíkama/italama/pakistáncema/číňanama, nebo konzumovat instantní Tricatel ze supermarketu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 (upraveno) Voctový brambůrky jsou asi jako marmite co ? Buď je miluješ nebo je nemůžeš ani cejtit :-) žena je baštila, když byla těhotná, chodily mi kvůli toho balíčky Walkers z UK, teď si je nedá ani náhodou Upraveno 15. listopadu 2016 uživatelem TomCZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2016 Tak já to tady trochu vyvážím. Octové brambůrky a pooctované hranolky jsou fakt dobrota.Sice jsem na začátku byl taky skeptik a chuť byla příliš "jiná", ale pak jsem tomu přišel dost výrazně na kloub. Stejné to bylo s Marmite. Je třeba zdůraznit, že ocet je v Anglii něco jiného, než u nás.Používají převážně ocet sladový, jeho chuť je trochu jiná a nalít na hranolky náš kvasný (lihový) by nebylo úplně to samé. A ano, buď ty dvě věci miluješ, nebo nenávidíš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2016 já to mám tak půl na půl, octový brambůrky jsem po prvním ochutnání prohlásil za nepoživatelnej humus, postupně jsem si zvyknul, po příjezdu z UK jsem to doma jedl sám a i dneska si je klidně dám, ale marmite prostě nemůžu ani cejtit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2016 žena je baštila, když byla těhotná, chodily mi kvůli toho balíčky Walkers z UK, teď si je nedá ani náhodou Závěr z toho je jasný, jsem těhotný. Což taky vysvětluje mou současnou siluetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2016 Pozdní rychlo oběd ulovený cestou z Opavy, aneb co Lidl v Rýmařově dal. Rib eye, cibulové chutney a špaldová houska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2016 jakej si bral? českej nebo irskej? už sem an ně taky koukal, dalo se to jíst? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2016 jakej si bral? českej nebo irskej? už sem an ně taky koukal, dalo se to jíst?Bral jsem českej. Už jsem je párkrát kupoval a jsou v pohodě. Dělal jsem ho jen 2 min z každé strany a pak posolil, posypal zeleným pepřem a šoupnul v alobalu na 5 minut odpočinout do teplé trouby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2016 na kolik troubu? tak 80? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2016 Jj. Asi tak. A rovnou tam nahřeju i talíř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2016 Bral jsem českej. Už jsem je párkrát kupoval a jsou v pohodě. Dělal jsem ho jen 2 min z každé strany a pak posolil, posypal zeleným pepřem a šoupnul v alobalu na 5 minut odpočinout do teplé trouby. ja bral v prubehu prazdnin ty irske, byly super, ted cca 3 tydny zpet ten cesky a bylo to zklamani - byla to hrozna zvykacka, asi naka blba krava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2016 OK, zkusím oba a porovnam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2016 dnes nezdravě - vinná klobása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2016 ad steaky z lidla - už niekoľkokrát spokojnosť s viacerými druhmi, ale naposledy cca pred mesiacom ako guma, problém aj prerezat nožom. tuším český rumpsteak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2016 Dneska malá změna v UK, pozvání na véču od spřátelené firmy do mexické restaurace - mušle a steak z tuňáka. Určite jedno z top 5 jídel co jsem kdy jedl. Pecka jaxviňa! (sry za fotky, světlo nahouno) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2016 Závěr z toho je jasný, jsem těhotný. Což taky vysvětluje mou současnou siluetu.Tak to bud rad, ze "jen tehotny"...Tohle vlakno mi byl cert dluzen, a moje silueta vypada, ze brzy "porodim" boiler.Dycky tu vecer nakouknu a pak vyluxuju lednicku a spajz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se