Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Máš můj obdiv, schroupu proto na tvou počest jednu mrkev.

No radši se na tu mrkev vyser aby ti nezaskočila - třeba kde je psáno, že si i militantní vegan, jako sem třeba já, nemůže vobčas dát kousek masa...? Kdo to vidí? Nikdo.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Tak hoší, ať nám to čvachtá i v nula19;-) děkuju vám zde za spoustu zajímavejch inspirací a snad sem taky přispěl svou troškou do mlýna;-) Užijte si novoroční oslavy a mějte se snově!!!

post-53606-0-84608100-1546260637_thumb.jpeg

Odesláno

Kuchtici, mate doma nekdo narezovy stroj, ktery byste doporucili pro pouziti v domacnosti?

Salamy, syry, carpacio (?), rostbeef, ....

Asi uz neco poloprofesionalniho, ne zadne plastaky.

Jde mi primarne o osobni zkusenost a opravdu bych chtel, aby to zvladlo i syry...

Dekuju

Odesláno

Když je ten Silvestr.... zkoušel jsem už hodně druhů česnekových pomazánek od různých lidí, co dělají doma, ale nejlepší co jsem kdy jedl byla od tchyně: prachobyčejný nastrouhaný eidam smíchaný s tatarkou a česnekem (dle libosti). To celé zamíchat a nechat odležet v lednici.

Nic jednoduššího a chutnějšího k chlastu není.

Toto žádné kulinarium není, ale zkuste to.

Odesláno (upraveno)

Kuchtici, mate doma nekdo narezovy stroj, ktery byste doporucili pro pouziti v domacnosti?

Salamy, syry, carpacio (?), rostbeef, ....

Asi uz neco poloprofesionalniho, ne zadne plastaky.

Jde mi primarne o osobni zkusenost a opravdu bych chtel, aby to zvladlo i syry...

Dekuju

Mám Beckers ES 300 co ti můžu prodat kdybys chtěl písni sz.

 

Jinak v podstatě abys utáhnul sýr tak průměr kotouče 300mm je nutnost,

dobré je i když je osazen brousícím zařízením. Bez toho musíš demontovat kotouč a vozit nabrousit, s tím to nabrousíš doma a v klidu. Jinak značka je nepodstatná, ono moc výrobců není. Pokud nechceš plastový ale těžký

kus hliníku (máš místo? není reálné ho schovávat jako touster třeba) tak počítej s cenovkou 15+ za nový. Servisní záležitosti většinou bez problémů kterýkoliv gastroservis, odchází vypínač, jinak jsou to jednoduché stroje.

Upraveno uživatelem Tom4
Odesláno

Zítra služba, takže se dneska nepije, ale odbejvat se nebudu, 700g Ribeye od Mitrovsky-Angus :D

post-36157-0-37083300-1546276033_thumb.jpg

Odesláno

Souhlas. Sejr a mayo je sázka na jistotu. A skoro bych se tady zastal ajdamu třicítky.

 

Já před chvilkou dodělal tabuli na večer. Po 4h hotovo a jako tradičně se budu spíš kochat, jak baští ostatní.

 

Fajn večer kulináři a ať vám to kuchtí i v Novém roce!

 

bbfca74b48f3e952deb56f24d14978d5.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...