DavidLC Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 Já kolem Erhartovy cukrárny jezdím tramkou do práce, tak bych to poptal asi rovnou tam Já jsem to objednával na tel. a mají na výběr hodně velikostí, i rozumnější , tohle je ta největší.
Povidláček Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 Já jsem to objednával na tel. a mají na výběr hodně velikostí, i rozumnější , tohle je ta největší.Chcem největší! pro kolik to tak je lidí?
DavidLC Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 Chcem největší! pro kolik to tak je lidí? Noo to jde o to, lidí, široký pojem Pán (ochotný, určitě poradí) nám to říkal, jestli si dobře pamatuju, tak 12 porcí. A je tam dost krému, tak to docela "zaplácne" tak bych byl opatrnější.
Lion Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 Já kolem Erhartovy cukrárny jezdím tramkou do práce, tak bych to poptal asi rovnou tam Jo taaak, ja myslel ze si nekde z ruky, zes to hledal na netu
cuborg Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 Pánové - prosba...Nějaká fakt dobrá mexická restaurace?Chodíme do El Pueblo Mexicana Steak House v Praze, nebo Ponte di Pietra v Pelhřimově.Žena má v neděli narozeniny a chceme i s rodiči na.oběd. Ta první otevírá v neděli v 16 hodin, ta druhá má úplně zavřeno Prosím o nějakou radu, kam zajít. Dojezd je mi jedno - v rámci jižních, středních Čech a Prahy...Předem díky! P.S. Musí tam mít výborné fajitas Párkrát jsem byl v Cantina v Praze na karmelitské a vždycky supr.
Maxel Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 @zákusky: Větší ne vždy znamená lepší. Takovýhle mini-dobroty dělá ženy kamarádka na zakázku. Asi 15 druhů, jeden lepší než druhej. Špičky, větrníčky, medovníčky, a další -íčky... Na příští oslavu mam jasno, lepší jak dort.
Návštěvník Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Vždycky mi udělá radost, když se mi povede nějaké žrádlo z ?podřadných? surovin. Včera čumím na z mrazáku vytažené dva kusy hovězích žeber, co z nich je většinou polífka. Na polífku jich bylo hodně, tak jsem je očistil, odblanil, ten ořez, kus kosti a chrupavku z hrudí dal na vývar a čuměly na mě dva kusy masa. Tak šup pasírovaný rajčata, sojovka, chilli, merlot, česnek, cukr, tekutý kouř, sůl, pepř, nakladany citron a udělat marinádu. Do římského hrnce kořenovou zeleninu, cibuli, zázvor špalíček. Prudce opéct maso, pomatlat majdou, podlít ještě trochou vína a šup přes noc do trouby brasírovat na 110 bez horkovzduchu. Dopoledne šlo maso krájet lžící. Fakt to bylo moc dobrý. Silný vypek, měkké maso a chuť uzeno, sladko, pálivo, rajčatová. Sent from my iPhone using Tapatalk
Maxel Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 (upraveno) Hezky Romane! Mam to taky tak ? jsa pragmaticky založen, jednak nesnášim jídlo vyhazovat, tudíž zpracovávám - tzv. oživuju - zbytky všeho druhu ; druhak jsem taktéž postižen touhou kulixperimentů, kde statistika neúprosně hovoří v můj prospěch a to poměrem 1:10 - jeden blivajz na deset majstrštyků. Já se dneska realizuju o našich. Pupek přes noc naložený v česneku-sojovce-limet.šťávě-cukru, teplý salát z brokolice, hlívy, pórku a mandlí, plus štavka z výpeku. Upraveno 2. února 2019 uživatelem Maxel
bohus76 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 @zákusky: Větší ne vždy znamená lepší. Takovýhle mini-dobroty dělá ženy kamarádka na zakázku. Asi 15 druhů, jeden lepší než druhej. Špičky, větrníčky, medovníčky, a další -íčky... Na příští oslavu mam jasno, lepší jak dort. Co jsou ty kostky Maxeli,nějaký medovník,či tak něco ?
bohus76 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Takové chutě a já nic nemám teď ke kafi
Návštěvník Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Tak jsem si konecne udelal ordnung v koreni Sent from my iPhone using Tapatalk
km.kmk Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Do ceho davas rozmaryn, ten mi v nicem moc nepasuje, na me moc navoneny. Tymian jo ale rozmaryn mam stale plny :-)
km.kmk Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 (upraveno) Letos obhajoba lonskeho prvenstvi kysaneho zeli. Upraveno 2. února 2019 uživatelem km.kmk
Harwey Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Ziadna veda to nie je, ale k zime mi huspenina jednoducho patri.
Tom4 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Energie na sobotní večer, bavorský vdolky, domácí povidla, šlehačka . . . oh lala
Návštěvník Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Do ceho davas rozmaryn, ten mi v nicem moc nepasuje, na me moc navoneny. Tymian jo ale rozmaryn mam stale plny :-) Skopové pečené, provensálské bylinky, hovězí po burgundsku. Ale jen trochu, je navoněný, takže neubývá
km.kmk Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Skopové pečené, provensálské bylinky, hovězí po burgundsku. Ale jen trochu, je navoněný, takže neubývá tak to pak jo, skopovy doma nedelam a do burgund ho nedavam. Proto mi neubejva vubec...
Maxel Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Oběd na zítra založen. Hovězí picanha na červeném. Rozmarýn nedávam, resp. dal bych čerstvý mít ho, sušený ne-e.
mAra_ Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 tak to pak jo, skopovy doma nedelam a do burgund ho nedavam. Proto mi neubejva vubec...Já ho dávám teda ještě k některým rybám..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se