Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já kolem Erhartovy cukrárny jezdím tramkou do práce, tak bych to poptal asi rovnou tam :)

Já jsem to objednával na tel. a mají na výběr hodně velikostí, i rozumnější  :) , tohle je ta největší.

Odesláno

Chcem největší! :) pro kolik to tak je lidí? :P

Noo to jde o to, lidí, široký pojem :lol2: Pán (ochotný, určitě poradí) nám to říkal, jestli si dobře pamatuju, tak 12 porcí. A je tam dost krému, tak to docela "zaplácne" tak bych byl opatrnější.

Odesláno

Já kolem Erhartovy cukrárny jezdím tramkou do práce, tak bych to poptal asi rovnou tam :)

Jo taaak, ja myslel ze si nekde z ruky, zes to hledal na netu

Odesláno

Pánové - prosba...

Nějaká fakt dobrá mexická restaurace?

Chodíme do El Pueblo Mexicana Steak House v Praze, nebo Ponte di Pietra v Pelhřimově.

Žena má v neděli narozeniny a chceme i s rodiči na.oběd. Ta první otevírá v neděli v 16 hodin, ta druhá má úplně zavřeno :(

Prosím o nějakou radu, kam zajít. Dojezd je mi jedno - v rámci jižních, středních Čech a Prahy...

Předem díky!

P.S. Musí tam mít výborné fajitas :)

Párkrát jsem byl v Cantina v Praze na karmelitské a vždycky supr.
Odesláno

@zákusky: Větší ne vždy znamená lepší. Takovýhle mini-dobroty dělá ženy kamarádka na zakázku. Asi 15 druhů, jeden lepší než druhej. Špičky, větrníčky, medovníčky, a další -íčky... :D

Na příští oslavu mam jasno, lepší jak dort.

ffea1a3df268f01f684604a32235f8e2.jpg

Odesláno

Vždycky mi udělá radost, když se mi povede nějaké žrádlo z ?podřadných? surovin. Včera čumím na z mrazáku vytažené dva kusy hovězích žeber, co z nich je většinou polífka. Na polífku jich bylo hodně, tak jsem je očistil, odblanil, ten ořez, kus kosti a chrupavku z hrudí dal na vývar a čuměly na mě dva kusy masa. Tak šup pasírovaný rajčata, sojovka, chilli, merlot, česnek, cukr, tekutý kouř, sůl, pepř, nakladany citron a udělat marinádu. Do římského hrnce kořenovou zeleninu, cibuli, zázvor špalíček. Prudce opéct maso, pomatlat majdou, podlít ještě trochou vína a šup přes noc do trouby brasírovat na 110 bez horkovzduchu. Dopoledne šlo maso krájet lžící. Fakt to bylo moc dobrý. Silný vypek, měkké maso a chuť uzeno, sladko, pálivo, rajčatová.

e4a980045ce8d0c51a3ec49e50cc8b90.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Hezky Romane! Mam to taky tak ? jsa pragmaticky založen, jednak nesnášim jídlo vyhazovat, tudíž zpracovávám - tzv. oživuju - zbytky všeho druhu ; druhak jsem taktéž postižen touhou kulixperimentů, kde statistika neúprosně hovoří v můj prospěch a to poměrem 1:10 - jeden blivajz na deset majstrštyků.

Já se dneska realizuju o našich. Pupek přes noc naložený v česneku-sojovce-limet.šťávě-cukru, teplý salát z brokolice, hlívy, pórku a mandlí, plus štavka z výpeku.

60486ea52ee318b9741fa973dafc2ffd.jpg

529771098640fa732796fa8e2cb53204.jpg

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

@zákusky: Větší ne vždy znamená lepší. Takovýhle mini-dobroty dělá ženy kamarádka na zakázku. Asi 15 druhů, jeden lepší než druhej. Špičky, větrníčky, medovníčky, a další -íčky... :D

Na příští oslavu mam jasno, lepší jak dort.

ffea1a3df268f01f684604a32235f8e2.jpg

Co jsou ty kostky Maxeli,nějaký medovník,či tak něco ? 

Odesláno

Tak jsem si konecne udelal ordnung v koreni

fde1fb8818fc2a4e5ccc425b47c20e34.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Do ceho davas rozmaryn, ten mi v nicem moc nepasuje, na me moc navoneny. Tymian jo ale rozmaryn mam stale plny :-)

Skopové pečené,  provensálské bylinky, hovězí po burgundsku. Ale jen trochu, je navoněný, takže neubývá

Odesláno

Skopové pečené, provensálské bylinky, hovězí po burgundsku. Ale jen trochu, je navoněný, takže neubývá

tak to pak jo, skopovy doma nedelam a do burgund ho nedavam. Proto mi neubejva vubec...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...