Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To ses zbláznil? :D Viděl?s co tam letos předváděj ti ?amatérští? kuchaři?? To je o několik levelů nad mou maličkostí, zejm. co se stylingu týče.

Navíc ikdybych se zbláznil a uvažoval o tom v nějakém pomatení smyslů, já teď nemam čas dotáhnout ani ten blog, na kterej mam dva roky koupenou doménu, fajnovou šablonu wordpressu a několikrát sem votravoval sboreze s pomocí ; aspoň teda za to jednou dostal u mě dlabanec.

Odesláno (upraveno)

chci varit hovezi (ala licka) na vine. podle receptu mam pouzit 1 litr kvalitniho cervenyho (treba chateau lafite :) ). bude v te omacce alkohol, nebo se vsechen vypari? chci to dat ridicum i detem..

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno

tak ted nevim.. jestli to muzu naservirovat detem.. hlavne teda cizim.. :) no, vono jim to stejne nebude chutnat, tak k te bramborove kasi udelam alternativne kureci rizky radsi..

Odesláno

Jasně, budou třeba večer líp spát. Našim holkám (5 a 7) dáváme taky jídlo, do kterého se při vaření dává víno a v pohodě.

Odesláno

Jo jo - z televizky jsou neřádi natěšení na zdravé vepřovo-separátové hambáče s hranclema (brambory=zelenina) a kečupíčkem, případně vypraženou pseudo-pizzu (kromě sójové náhražky sýra a hromady soli obsahuje i stopové množství rajčat), u tuzemských alternativ frčí smažák a nebo aspoň "brambůrky", pochopitelně s pořádnou dávkou glutamanu. To vše bez výjimky "vkusně přizdobeno" salmonelózně zavadlou krouhanou zeleninou bez koření/zálivky a zalejváno echt kukuřičnou CocaColou,  s ledem z pravé kohoutkové.

Sorry TV masterchefové a aranžéři, ale zlatá pravá svíčková, Maxelovy líčka, španělští ptáčci, kvalitní pérkelt/guláš a další "hnědé omáčky"...  :P

Odesláno

Abych trochu rozšířil předchozí stručný komentář: pokud alespoň z vlastní dětské zkušenosti mohu soudit, nad hovězím ´z vomáčkou´ jsem nos neohrnul nikdy. Kečupíček nevím co je, to mají asi jenom v Praze a přilehlých oblastech. Televizka je záležitost rodičů, ne dětí - u nás není už asi 10-12 let a nechybí. Na bramborách bych nic špatného neviděl a není problém je zkombinovat s mrkví, se zelím, s řepou... a ne s colou s ledem. Zase věc rodičů. Ale když rodiče svěří výchovu televizi, neměli by se pak blbě divit. 

Odesláno

S těma flekama bych si sedl k bedně a žral to vidličkou přímo z té zapékací mísy a ani by mi to nebylo blbý

To se dá jíst i jinak? Blbý je, že jsou tyhle zapékací misky tak malý :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...