M.K. Odesláno 29. února Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února Snídaně, co se neomrzí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března Bílá ředkev, květák, jarní cibulka, česnek, zázvor, sůl, korejské chilli, rybí omáčka, rýžová mouka, krevetová pasta. Za hodinu za leju vychladlou převařenou vodou a za týden trocha vitaminů na přechod zimy a jara. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března Paráda. Kimčátor. Hned v pondělí dělám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března (upraveno) Jak dlouho to tak nechavate ulezet? Ja mam s kimchi casto problem ..slaby.. slaby.. malo.. a najednou uz to perli a neda se to:) Upraveno 1. března uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března U nás je to takto: kimči ve stavu jedlém je cca za deset dní. Pak v pohodě další 2 až 3 týdny. Později už ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Kimči nechávám pracovat 4-5 dní při pokojový teplotě, pak do ledničky a dalších pár měsíců v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Totéž. Kimči přesně podle tvého popisu. Jinou zeleninu raději ochutnám, já mám rád, když to křupne, takže si vybírám tvrdší druhy zeleniny a ty chtějí kvasit o trochu déle. Ale zase né moc. Třeba právě květák, když se to přežene, není moc dobrý. Je to spíš taková hra, po 3 letech, co takhle blbnu, můžu říct, že kimči dělám dobré a zbytek Pickles, kdy experimentuju, někdy pecka, Jinde to ale vyhodím. Ne že bych nedodržel čistotu a zplesnivělo to, ale výsledná chuť mi úplně nejede. Co můžu doporučit asi jako největší úspěch, tak kvašený fenykl. To bylo nezkutečně dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Taky podle mě fest záleží na teplotě. Já jsem zvyklý na studený odchov, takže doma na horách mám zimu, ale když se do něčeho pustím v Pardubicích, kde jsou 2 zmrzliny ( Rozuměj manželka a dcera), kde je v místnosti 24-25 stupňů, Tak to kvasí řádově ve dnech jinak. Samozřejmě rychleji. Lepší výsledky mi dávají experimenty při nižší teplotě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Souhlas. Já těch deset dní psal při cca 15 C. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Carpaccio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března O víkendu se mi konečně celkem vyvedla pizza (vzhledově), tak se pochlubím. Dělám v plynovém grillu na kameni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Jo, ta vypadá smačně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Tak hotovo. Ta ředkev by ještě tak den dva snesla, ale květák už by bylo moc kyselý. Dal jsem tam i krevetová pastu, je to pikantní a chutná to moc dobře. Teď mám namočené rýžové nudle, uvařil jsem vývar z vepřového masa, Česnek, chiili, sůl, pepř, zázvor, cukr, krevetová pasta, rybí omáčka, jarní cibulka, citron. Vařené vepřové – je to kousek plecka a křížová kost, nakrájet na tenké plátky , Přidat k vývaru s nudlemi a hodit do toho tu naloženou zeleninu. Jupí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 9. března Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března Sendvič ala Itálie, salsiccia, uzená scamorza, pecorino, slanina a nějaká další šepleť.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března Nemám nafoceno, spíš to sem píšu jako zkušenost, včera sem dělal segedín, dycky v papiňáku, ale teď sem ho tam nechal tak o 30 min dýl, po otevření sem tam jebnul smetanu a po promýchání se maso rozpadlo na vlákna a byl to takovej trhanej segedín, chuťově neskutečná pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března @cuborg Pěknej! Já dneska v podobném stylu, jen cosi jednodušší forma — BLT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března Je to to, co La Formaggeria dala máš to taky v lesku Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března Stehna podle cuketky na hrášku, br.kaše a redukovaná majda z výpeku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Udělal sem dršťkovku z hlívy a teď dělám vepřovou plec v mrkvi. Zatím sem vypil čtyři piva, teď to dusím a mám ještě tři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se