Moty Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince No, taky si myslím, že by to u nás dopadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince Pokud máš rád lotusky, tohle musíš zkusit!! A zase to budu dělat bez toho cukru a polevy, je to zbytečný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince Krůtí medajle, pečená řepa a grenaille, cherry s rukolou, dresink s kozím sýrem a medem. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 15. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince Dnešní obědovka, plněné ravioly, celerový chips, hovězí zadní á la filet Mignon. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince (upraveno) Kdo se nesvezl na hypě vlně lotus cheesecake, hoď sušenkou. Recept by těhule… jen jsem nedával extra cukr, i tak je to sladký jako prd*l. https://youtu.be/rGkSWtAKQ50 Upraveno 15. prosince uživatelem Maxel 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince Tagliatelle s liškovým ragú. 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 16. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince před 18 hodinami, Maxel napsal: Kdo se nesvezl na hypě vlně lotus cheesecake, hoď sušenkou. Recept by těhule… jen jsem nedával extra cukr, i tak je to sladký jako prd*l. https://youtu.be/rGkSWtAKQ50 Už jsem ho měl letos 2x u kámošů na "chlapské" akci, takže se na něj chystám o vánocích jak dojede rodina.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince Lotusák zakrojen. Moc repre to nedopadlo, ale chuťově super. Každopádně příště to udělám spíš jako jednoporcovky, kousek na foto jíme ve dvou už od odpoledne Na večeři něco kontrastního. Rumpsteak s maldonem, pórek na másle, krokety, lanýžový olej. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno úterý v 10:59 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 10:59 před 15 hodinami, Maxel napsal: Lotusák zakrojen. Moc repre to nedopadlo, ale chuťově super. Každopádně příště to udělám spíš jako jednoporcovky, kousek na foto jíme ve dvou už od odpoledne "kousek na foto jíme ve dvou už od odpoledne" To je slabě vyvinutá silná vůle... skoro bych řekl až zbabělost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno úterý v 12:07 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 12:07 @Kotlick Řekl bych kombinace zbabělosti s určitou formou sacharidové udržitelnosti 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno úterý v 13:07 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 13:07 @Maxel Sacharidová udržitelnost a vánoce???? Tvl dostal jsem sacharidový žal a rozbaluju 300g čokošku co jsme dostali od firemního Mikuláše.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno úterý v 14:26 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 14:26 @Kotlick Právě, že na vánoce to ček pustí ze řetězů... tak nemusí přikládat pod kotel ještě extra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno čtvrtek v 18:33 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 18:33 Pěkný to tu máte, jako vždy My jsme potřebovali zpracovat zbytky papričkových žní, takže: omajdy, pomerančovej džem s chilli, kimčchi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno pátek v 16:43 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 16:43 Dneska sem celkem cumel ze maj v chladaku v Lidlu v nasem malym meste wagyu hovezi, po cca 90g, cena myslim 350/Kc za deset deka. Vypadalo hezky mramorovany, zejtra asi nejakou malou porci na zkousku vemu:) Nic lepsiho nez hodne zprudka zatahnout a osolit nema cenu vymejslet, zejo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno pátek v 18:05 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 18:05 Zejtra tam taky hodim voko. Ačkoliv cena je taková normální, dá se za podobný lowe (i lepší někdy) sehnat na rohlíku. Jinak jen sůl, ideálně hrubozrná, a max. jemně mletý bílý pepř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno pátek v 18:20 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 18:20 před 1 hodinou, Micey napsal: Dneska sem celkem cumel ze maj v chladaku v Lidlu v nasem malym meste wagyu hovezi, po cca 90g, cena myslim 350/Kc za deset deka. Vypadalo hezky mramorovany, zejtra asi nejakou malou porci na zkousku vemu:) Nic lepsiho nez hodne zprudka zatahnout a osolit nema cenu vymejslet, zejo. Nebo takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno pátek v 22:27 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 22:27 Momentálně jsou holky osprchovány,zejtra jdou do bednySent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno sobota v 10:31 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 10:31 Normalne to tady neni nic pro mne...nicmene postupnym ladenim koreni se nekolikaty pokus da vcelku jist ;-). A prinasi to s sebou i vzpominky na teplo ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno sobota v 16:27 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 16:27 před 23 hodinami, Micey napsal: Dneska sem celkem cumel ze maj v chladaku v Lidlu v nasem malym meste wagyu hovezi, po cca 90g, cena myslim 350/Kc za deset deka. Vypadalo hezky mramorovany, zejtra asi nejakou malou porci na zkousku vemu:) Nic lepsiho nez hodne zprudka zatahnout a osolit nema cenu vymejslet, zejo. Nedávno jsem ho měl a super. Litinova pánev z každé strany asi 3s bez oleje a pak maldonska sůl. Včera jsem udil bůček... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 12 hodinami Pokus o neapolskou pizzu. Na tvaru musim jeste zamakat, ale chutove ok. 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se