Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Dnešní obědovka, plněné ravioly, celerový chips, hovězí zadní á la filet Mignon.

IMG_20241215_131326.jpg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 18 hodinami, Maxel napsal:

Kdo se nesvezl na hypě vlně lotus cheesecake, hoď sušenkou.

Recept by těhule… jen jsem nedával extra cukr, i tak je to sladký jako prd*l.
https://youtu.be/rGkSWtAKQ50

IMG_8073.jpeg

Už jsem ho měl letos 2x u kámošů na "chlapské" akci, takže se na něj chystám o vánocích jak dojede rodina....

Odkaz ke komentáři

Lotusák zakrojen. Moc repre to nedopadlo, ale chuťově super. Každopádně příště to udělám spíš jako jednoporcovky, kousek na foto jíme ve dvou už od odpoledne :)

IMG_8113.thumb.jpeg.78be132948312c95b3ece5d49f06e744.jpeg

Na večeři něco kontrastního. Rumpsteak s maldonem, pórek na másle, krokety, lanýžový olej.

IMG_8130.thumb.jpeg.d4748dea5b870cfeef2452483ddb459f.jpeg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 15 hodinami, Maxel napsal:

Lotusák zakrojen. Moc repre to nedopadlo, ale chuťově super. Každopádně příště to udělám spíš jako jednoporcovky, kousek na foto jíme ve dvou už od odpoledne :)

IMG_8113.thumb.jpeg.78be132948312c95b3ece5d49f06e744.jpeg

"kousek na foto jíme ve dvou už od odpoledne"

To je slabě vyvinutá silná vůle... skoro bych řekl až zbabělost 😄 :cheers:

Odkaz ke komentáři

Dneska sem celkem cumel ze maj v chladaku v Lidlu v nasem malym meste wagyu hovezi, po cca 90g, cena myslim 350/Kc za deset deka. Vypadalo hezky mramorovany, zejtra asi nejakou malou porci na zkousku vemu:) Nic lepsiho nez hodne zprudka zatahnout a osolit nema cenu vymejslet, zejo.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Micey napsal:

Dneska sem celkem cumel ze maj v chladaku v Lidlu v nasem malym meste wagyu hovezi, po cca 90g, cena myslim 350/Kc za deset deka. Vypadalo hezky mramorovany, zejtra asi nejakou malou porci na zkousku vemu:) Nic lepsiho nez hodne zprudka zatahnout a osolit nema cenu vymejslet, zejo.

Nebo takto 

Odkaz ke komentáři

před 23 hodinami, Micey napsal:

Nedávno jsem ho měl a super. Litinova pánev z každé strany asi 3s bez oleje a pak maldonska sůl.

Včera jsem udil bůček... 😀 

IMG_0187.jpeg

IMG_0323.jpeg

• Like 2
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...