montemar Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 (upraveno) ... to vypadá jako recyklované..... tak i opticky mene atraktivni jidlo muze chutnat skvele. a naopak http://www.travelchannel.com/tv-shows/bizarre-foods/articles/bizarre-foods Upraveno 25. června 2013 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 .. tak i opticky mene atraktivni jidlo muze chutnat skvele. a naopak Ano, já to tak myslel, proto mě minule nasralo když mi řekli že to vypadá jako kdyby to někdo vyzvracel či co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 (upraveno) pasta alla norma a než jsem to snědl, tak jsem to vyblejsknul Upraveno 27. června 2013 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2013 jsem prase. Dnes jsem si to potvrdil Apetit festival Pardubice. Strávil jsem tam 7 hodin, všechno mini degustační porce, ale stejně uramaki setZauzená kachní prsa s meruňkovo mučenkovým chutney,Líška sous vide s bramborovou slámoufilet z přeštického vepříka, chřest avinegratte z pampeliškového meduKachní prsa s černou čočkoufilet z pražmy královské s pyré s černého kořene a omáčkou z cognacubrašírovaný krk aberdeen angus, pyré z dýněhovězí guláš s haluškami, majoránkovou pěnou a pečenou kostívepřové karé sous vide se zelím z červené řepy 12 Pacovsvitavský pivovárek 12nefiltrované Dobruška 12Třesňové Nová PakaBělečský pivovar 12Hrubý Rohozec 11Muderlant 13 Dobruška všechno malá piva nejlepší jídlo brašírovaný krk s dýňovým pyré a Dobruška 12 nechci vidět žrádlo tak 3 dny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2013 jsem prase. Dnes jsem si to potvrdil Apetit festival Pardubice. Strávil jsem tam 7 hodin, všechno mini degustační porce, ale stejně uramaki setZauzená kachní prsa s meruňkovo mučenkovým chutney,Líška sous vide s bramborovou slámoufilet z přeštického vepříka, chřest avinegratte z pampeliškového meduKachní prsa s černou čočkoufilet z pražmy královské s pyré s černého kořene a omáčkou z cognacubrašírovaný krk aberdeen angus, pyré z dýněhovězí guláš s haluškami, majoránkovou pěnou a pečenou kostívepřové karé sous vide se zelím z červené řepy 12 Pacovsvitavský pivovárek 12nefiltrované Dobruška 12Třesňové Nová PakaBělečský pivovar 12Hrubý Rohozec 11Muderlant 13 Dobruška všechno malá piva nejlepší jídlo brašírovaný krk s dýňovým pyré a Dobruška 12 nechci vidět žrádlo tak 3 dny Připoměls mi tu písničku od pánů Suchý/Šlitr ........................ Ale musels ses mít parádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2013 No a od Ondřeje Slaniny (Kluci v akci), šéfkuchaře mého oblíbeného podniku v Praze Chateau Havel jsem se naučil marinádu na grilování. Vezmi špek, nakrájet na malé kostičky , opéct na másle, přidat šťávu z pomeranče, rajský protlak, hnědý cukr, skořici a chilli, nechat svařit, vychladnout.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2013 No a od Ondřeje Slaniny (Kluci v akci), šéfkuchaře mého oblíbeného podniku v Praze Chateau Havel jsem se naučil marinádu na grilování. Vezmi špek, nakrájet na malé kostičky , opéct na másle, přidat šťávu z pomeranče, rajský protlak, hnědý cukr, skořici a chilli, nechat svařit, vychladnout....To je cely recept? Vyzkousim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 Roman I. - souhlasim,ten brasirovanej krk byl fakt vybornej.Hodne mi chutnalo jeste jeleni ragu s kozim syrem a mandlovou kroketou.Jediny co me zklamalo byla panenka z Potrefeny husy,co si dal kamos,byla po kremaci a sucha jak troud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 V sobotu prvně doma vyzkoušen recepis na hovězí líčka. Kdo se toho dosud bál, nebylo čeho. Je to jednoduchý a výborný. Jenom to dlouho trvá. Opepřená a osolená líčka nechat zatáhnout na rozpáleném oleji, vyndat, do výpeku dát celer, mrkev a cibuli najemno, orestovat.Vložit rozmarýn, tymián a tři lžíce rajskýho protlaku (na 4 ks líček). Orestovat, zalít 2dcl suchého červeného, vyvařit, doplnit půl litru demi glacé a přivést k varu. Vložit zpátky flákotu a dusit pomalu a dloooouho. U starý krávy cca 4,5 hodiny, u telete o hodinu míň. Nakonec vyndat, nakrájet na potřebnou velikost, omáčku zcedit a trochu propasírovat spíš jen celer, dle potřeby zredukovat, případně zahustit máslem. Udělal jsem k tomu trochu pošťouchaný brambory s restovanou cibulkou a bylo to jako dort. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 .. tak i opticky mene atraktivni jidlo muze chutnat skvele. a naopak http://www.travelchannel.com/tv-shows/bizarre-foods/articles/bizarre-foods Chudák žába... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2013 Přestože nejsem fanda experimentování/prznění originálních receptů, tak jsem dnes udělal...jak to nazvat...naan-burger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2013 sffíčková neasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2013 kde máš vomáčku, brusinky, šlehačku a citrus.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2013 to by nebylo ono, todleto je svíčková osekaná na dřeň... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2013 to by nebylo ono, todleto je svíčková osekaná na dřeň... Jsem netušil, že Ti Chuck Noris prozradil svůj recept, mě ho říct nechtěl.................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 Dneska středomořsky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Tak jsem to tu prolítnul a nic kloudného nenašel, proto se ptám máte tu někdo nějaký osvědčený recept pomazánky na topinky??? Mám na ně hroznou chuť k Plzničce, ale nevím co na to dát, aby byla trochu změna. Za tipy předem díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Vezmeš konzervu sardinek v tomatový omáčce, cibul, sůl, pepř, vorčestr, hořtici a kečup. Cibul najemno nakrájet a smíchat se vším ostatním, vidličkou rozmačkat na pastu.Topinku osmažíš na sádle, osolíš, očesnekuješ a natáhneš na to pomazánku. Zapíjíš pivem. Pak spíš na gauči v obýváku, protože z tebe táhnou ryby, cibul, česnek a pivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 topinky potri cesnakom, nastruhaj na vrch udeny ostiepok a daj na chvilku zapiect do truby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Horche díky za komplet návod . Už chybí jen doporučit značku sádla . Asi to zkusím, sardinky moc nemusím, ale lepší než nic . Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se