Micey Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 panedge: V těch Gočárovejch domcích? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Micey-přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 kamile a není ti těch kočiček a pejsků lito? Je, ale chutná to skvěle. To jsou takový bajky a pohádky. A proč by to dělali? A byl jsi někdy v kuchyni v český hospodě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 pndge : tagliatelle s moravskym uzenym? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 pndge : tagliatelle s moravskym uzenym? ... S rukolou a Parmigiano reggiano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Tu tržnici mi byl čert dlužný. Vypadá to, že s vervou sobě vlastní na ní začnu být závislý.nemít to tak zruky? mám absťák, tak aspoň začínám testovat vietnamské gastroprovozy v okolí. první pokus Thái An, Pho Bo bylo provedeno ve slušném standardu, smažené závitky ok, prostředí čisté a jen trochu plastikové. Podobný level je ve vedlejší ulici thajská Yam Yam, ale tam mi moc nechutnala Tom Yum polífka, což je základ žeo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 nemít to tak zruky? mám absťák, tak aspoň začínám testovat vietnamské gastroprovozy v okolí. první pokus Thái An, Pho Bo bylo provedeno ve slušném standardu, smažené závitky ok, prostředí čisté a jen trochu plastikové. Podobný level je ve vedlejší ulici thajská Yam Yam, ale tam mi moc nechutnala Tom Yum polífka, což je základ žeo? Yam Yam stojí za prd. Tvl, to Kimchi je nářez. Příště ho nekupuj v pixle, ale v pytlíku jako od mlíka, kilo za štopadě. Chodil jsem užďubovat večer, pak jsem musel přestat, páč milostivá nechtěla vedle mě ulehnouti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Takhle se dá najíst v pražský ZOO,to jsem nechápal.Takhle dobrý jídlo jsem neměl v restauraci několik měsíců.To vypada dobre, ja byl s detma v sobotu, dali jsme jídlo u ziraf a teda dost slabý, priste dojdou az do Gocarovejch domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Yam Yam stojí za prd. Tvl, to Kimchi je nářez. Příště ho nekupuj v pixle, ale v pytlíku jako od mlíka, kilo za štopadě. Chodil jsem užďubovat večer, pak jsem musel přestat, páč milostivá nechtěla vedle mě ulehnouti Nesouhlasím! Sice je Yam Yam trochu moc nóbl, ale vaří skvěle. Kubo zkus si dát polévku nebo hlavní jídlo z "hell menu". Romane jestli myslíš tohlekimchi, taky si ho kupuju. Jen si dej pozor, dobře zavřít, jinak ti v lednici udělá trochu odéru, zase ale pokud ho hned nesníš, potřebuje občas otevřít a upustit páru, pořád ještě kvasí. A pro oba. Zastavte se příležitostně na Žižkově ve FEME, mají kromě jiného kimči v kilové dóze. Je sice z Německa, ale vyrábějí ho tamní Korejci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Koukám, že Praha už není všech Čechů ráj, ale všech ťamanů ráj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 Koukám, že Praha už není všech Čechů ráj, ale všech ťamanů ráj...ze začátku to je pro kluka z maloměsta obtížné pochopit, ale my tady tvrdě pracujeme v tavícím kotli kultur, na obohacování civilizace - já třeba zpracovávám menší projekt fúze severomoravského bigusu a vietnamského pho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 jidlo maj vjetnamci dobry.. ale clovek by mozna radeji ani nechtel videt zazemi kuchyne. hlavne pokud jde o skladovani potravin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 jidlo maj vjetnamci dobry.. ale clovek by mozna radeji ani nechtel videt zazemi kuchyne. hlavne pokud jde o skladovani potravin.to bys nechtěl vidět ani u 50% "českých" hospod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 plněný vinný list Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Už jenom pořádně zalejt kepučem a manža i mimísek si budou mlaskat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 (upraveno) Ty vago tak to je retro jako prase! Ale vypada to zajimave :-) Babica? Btw Sapa super jidlo i nakup asijskych pochutin ... Upraveno 30. srpna 2013 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Super! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Tohle bych zvládnul asi i já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Na to druhé nemám balónky. Možná to ale půjde s kondomem. Párkové špageti zkusím zítra k obědu, super nápad! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se