Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

kamile a není ti těch kočiček a pejsků lito? :goof:

Je, ale chutná to skvěle.

 

 

To jsou takový bajky a pohádky. A proč by to dělali? A byl jsi někdy v kuchyni v český hospodě?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tu tržnici mi byl čert dlužný. Vypadá to, že s vervou sobě vlastní na ní začnu být závislý.

nemít to tak zruky? mám absťák, tak aspoň začínám testovat vietnamské gastroprovozy v okolí. první pokus Thái An, Pho Bo bylo provedeno ve slušném standardu, smažené závitky ok, prostředí čisté a jen trochu plastikové. Podobný level je ve vedlejší ulici thajská Yam Yam, ale tam mi moc nechutnala Tom Yum polífka, což je základ žeo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nemít to tak zruky? mám absťák, tak aspoň začínám testovat vietnamské gastroprovozy v okolí. první pokus Thái An, Pho Bo bylo provedeno ve slušném standardu, smažené závitky ok, prostředí čisté a jen trochu plastikové. Podobný level je ve vedlejší ulici thajská Yam Yam, ale tam mi moc nechutnala Tom Yum polífka, což je základ žeo?

 

Yam Yam stojí za prd. Tvl, to Kimchi je nářez. Příště ho nekupuj v pixle, ale v pytlíku jako od mlíka, kilo za štopadě. Chodil jsem užďubovat večer, pak jsem musel přestat, páč milostivá nechtěla vedle mě ulehnouti

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takhle se dá najíst v pražský ZOO,to jsem nechápal.Takhle dobrý jídlo jsem neměl v restauraci několik měsíců.

To vypada dobre, ja byl s detma v sobotu, dali jsme jídlo u ziraf a teda dost slabý, priste dojdou az do Gocarovejch domu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

Yam Yam stojí za prd. Tvl, to Kimchi je nářez. Příště ho nekupuj v pixle, ale v pytlíku jako od mlíka, kilo za štopadě. Chodil jsem užďubovat večer, pak jsem musel přestat, páč milostivá nechtěla vedle mě ulehnouti

 

Nesouhlasím! Sice je Yam Yam trochu moc nóbl, ale vaří skvěle. Kubo zkus si dát polévku nebo hlavní jídlo z "hell menu". :)

 

Romane jestli myslíš tohleyeolmu_kimchi_chongga_500g_8801024111206kimchi, taky si ho kupuju. Jen si dej pozor, dobře zavřít, jinak ti v lednici udělá trochu odéru, zase ale pokud ho hned nesníš, potřebuje občas otevřít a upustit páru, pořád ještě kvasí.

 

A pro oba. Zastavte se příležitostně na Žižkově ve FEME, mají kromě jiného kimči v kilové dóze. Je sice z Německa, ale vyrábějí ho tamní Korejci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukám, že Praha už není všech Čechů ráj, ale všech ťamanů ráj...

ze začátku to je pro kluka z maloměsta obtížné pochopit, ale my tady tvrdě pracujeme v tavícím kotli kultur, na obohacování civilizace - já třeba zpracovávám menší projekt fúze severomoravského bigusu a vietnamského pho!  :devil:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...