Dantechno Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 Ty si zeres kurnik.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 Dneska taky jedna šestihodinovka. Jó to je ono.....úplně Ti závidím.....já dneska kuře na paprice s knedlíkem a zítra telecí řízek s šťouchaným bramborem....už se taky těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 To já jsem dneska přijel k tchýni, ona ví co mi chutná. Tyhle kousky byly dva. Jeden jsme sežrali hned a ten na fotce si povezu dom, páč mě čeká slaměnej tejden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 Tak to je super, se mi zdá Horhe, že si rozumíme......máš tam pro mně místo na přespání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 Místa, chlastu i žrádla je dost:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 Dneska taky jedna šestihodinovka. To vypada uplne k sezrani. hned bych si dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 včera jsem se snažil o steak ze zadního hovězího. mnohokrát předtím jsem zkoušel k nevelké spokojenosti, tentokrát jsem si konečně pochutnal. asi 2,5cm tlusté plátky silně obohaceny drceným pepřem, trochu tymiánu a naloženy do oleje na víc jak 24h, po krajích nařezány aby se nekroutily, na pořádně rozpálené pánvi 2min na každé straně, potom podlití a chvilku dušení.na roštěnku to nemá, ale kousat se to dalo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 já ti nevím, ale do oleje bych stejky nenakládal, ani do ničeho jiného? na rozpálenou pánev by se měly dávat suché, s minimem tuku, opravdu jenom kapka, kterou vetřeš do masa, máslo na ně hodit, až když je necháš dojít - nedusit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čumil Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 (upraveno) Právě sem u Jartopa poobědval . První foto- už výsledný produkta druhé je hrdá rybářka Upraveno 26. února 2012 uživatelem Čumil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Právě sem u Jartopa poobědval . První foto- už výsledný produkta druhé je hrdá rybářka copa je to za čudlu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čumil Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Pstruh zlatý - vytažený ze sportovního rybníka Sobáčov u Olomouce copa je to za čudlu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čumil Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 A to druhé je dcera. Pstruh zlatý - vytažený ze sportovního rybníka Sobáčov u Olomouce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 pěkná rybka.. vidím poprvé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 pěkná rybka.. vidím poprvé. právě, že mi přijde taková nějaká zmutovaná:-D taky vidím prvně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Že by Fukushima...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 v prvním momentě jsem si tipnul : latimerie podivná ve verzi albín ... .. o existenci pstruha zlatého jsem neměl tuchy.. a i ta úprava vypadá cool :-) - nějaký rýžový papír?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 v pátek večer jsem u televize usnul. vzbudil jsem se v jedenáct, tak jsem otevřel lahev vína, čuměl jsem na Con Air, a v jednu v noci mě napadlo dát píct koleno, tak jsem ho dal do trouby na 80,šel jsem spát, ráno se na něj kouknul, usoudil jsem , že nějaký nedomrlý, tak jsem přidal na 130 a šel s mladým na lyže, on na prkno, vrátili jsme se po poledni, tak jsem koleno opek, otevřel jsem lahvinku a bylo dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čumil Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Já o něm do soboty taky nevěděl Bude to nějaká vyšlechtěná potvora ,je fakt že je o dost větší než normální pstruh. A papír byl obyč pečící. v prvním momentě jsem si tipnul : latimerie podivná ve verzi albín ... .. o existenci pstruha zlatého jsem neměl tuchy.. a i ta úprava vypadá cool :-) - nějaký rýžový papír?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 v pátek večer jsem u televize usnul. vzbudil jsem se v jedenáct, tak jsem otevřel lahev vína, čuměl jsem na Con Air, a v jednu v noci mě napadlo dát píct koleno, tak jsem ho dal do trouby na 80,šel jsem spát, ráno se na něj kouknul, usoudil jsem , že nějaký nedomrlý, tak jsem přidal na 130 a šel s mladým na lyže, on na prkno, vrátili jsme se po poledni, tak jsem koleno opek, otevřel jsem lahvinku a bylo dobře. Asi vim, co půjdu dneska odpoledne koupit Vypadá to moc pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 ... možná to taky bylo tím, že bůček vypadal spíš jako kotleta... sádla nic... no chce to dobře prorostlej bůček. Jinak foie gras z toho opravdu neuděláš, pořád jsou v tom trochu vlákna. To bys musel přidat játra a péct to bez soli a pak to umlejt se solí a zapéct a pak by to bylo žrádlo. Sakra asi jsem dostal nápad Ale asi si necham zajít chuť, dokud jsem docent. Už takhle jsem jak méďa kulička a to mam ještě v lednici spustu kachních jater v plechovce (FG)... Nemá někdo ponětí, jak to zpracovat nejlíp? Já to dost barbarsky krájim na rozpečený bílý pečivo a pak to na chvilku rozpeču. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se