sect Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Odesláno 25. února 2012 Dneska taky jedna šestihodinovka. Jó to je ono.....úplně Ti závidím.....já dneska kuře na paprice s knedlíkem a zítra telecí řízek s šťouchaným bramborem....už se taky těším.
Horhe Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Odesláno 25. února 2012 To já jsem dneska přijel k tchýni, ona ví co mi chutná. Tyhle kousky byly dva. Jeden jsme sežrali hned a ten na fotce si povezu dom, páč mě čeká slaměnej tejden
sect Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Odesláno 25. února 2012 Tak to je super, se mi zdá Horhe, že si rozumíme......máš tam pro mně místo na přespání?
quest987 Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Odesláno 25. února 2012 Dneska taky jedna šestihodinovka. To vypada uplne k sezrani. hned bych si dal
lub Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 včera jsem se snažil o steak ze zadního hovězího. mnohokrát předtím jsem zkoušel k nevelké spokojenosti, tentokrát jsem si konečně pochutnal. asi 2,5cm tlusté plátky silně obohaceny drceným pepřem, trochu tymiánu a naloženy do oleje na víc jak 24h, po krajích nařezány aby se nekroutily, na pořádně rozpálené pánvi 2min na každé straně, potom podlití a chvilku dušení.na roštěnku to nemá, ale kousat se to dalo .
kubson Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 já ti nevím, ale do oleje bych stejky nenakládal, ani do ničeho jiného? na rozpálenou pánev by se měly dávat suché, s minimem tuku, opravdu jenom kapka, kterou vetřeš do masa, máslo na ně hodit, až když je necháš dojít - nedusit!
Čumil Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 (upraveno) Právě sem u Jartopa poobědval . První foto- už výsledný produkta druhé je hrdá rybářka Upraveno 26. února 2012 uživatelem Čumil
Rudykopalsson Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 Právě sem u Jartopa poobědval . První foto- už výsledný produkta druhé je hrdá rybářka copa je to za čudlu?
Čumil Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 Pstruh zlatý - vytažený ze sportovního rybníka Sobáčov u Olomouce copa je to za čudlu?
Čumil Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 A to druhé je dcera. Pstruh zlatý - vytažený ze sportovního rybníka Sobáčov u Olomouce
Rudykopalsson Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 pěkná rybka.. vidím poprvé. právě, že mi přijde taková nějaká zmutovaná:-D taky vidím prvně...
montemar Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 v prvním momentě jsem si tipnul : latimerie podivná ve verzi albín ... .. o existenci pstruha zlatého jsem neměl tuchy.. a i ta úprava vypadá cool :-) - nějaký rýžový papír??
Návštěvník Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 v pátek večer jsem u televize usnul. vzbudil jsem se v jedenáct, tak jsem otevřel lahev vína, čuměl jsem na Con Air, a v jednu v noci mě napadlo dát píct koleno, tak jsem ho dal do trouby na 80,šel jsem spát, ráno se na něj kouknul, usoudil jsem , že nějaký nedomrlý, tak jsem přidal na 130 a šel s mladým na lyže, on na prkno, vrátili jsme se po poledni, tak jsem koleno opek, otevřel jsem lahvinku a bylo dobře.
Čumil Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 Já o něm do soboty taky nevěděl Bude to nějaká vyšlechtěná potvora ,je fakt že je o dost větší než normální pstruh. A papír byl obyč pečící. v prvním momentě jsem si tipnul : latimerie podivná ve verzi albín ... .. o existenci pstruha zlatého jsem neměl tuchy.. a i ta úprava vypadá cool :-) - nějaký rýžový papír??
dagou Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 v pátek večer jsem u televize usnul. vzbudil jsem se v jedenáct, tak jsem otevřel lahev vína, čuměl jsem na Con Air, a v jednu v noci mě napadlo dát píct koleno, tak jsem ho dal do trouby na 80,šel jsem spát, ráno se na něj kouknul, usoudil jsem , že nějaký nedomrlý, tak jsem přidal na 130 a šel s mladým na lyže, on na prkno, vrátili jsme se po poledni, tak jsem koleno opek, otevřel jsem lahvinku a bylo dobře. Asi vim, co půjdu dneska odpoledne koupit Vypadá to moc pěkně.
dagou Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 ... možná to taky bylo tím, že bůček vypadal spíš jako kotleta... sádla nic... no chce to dobře prorostlej bůček. Jinak foie gras z toho opravdu neuděláš, pořád jsou v tom trochu vlákna. To bys musel přidat játra a péct to bez soli a pak to umlejt se solí a zapéct a pak by to bylo žrádlo. Sakra asi jsem dostal nápad Ale asi si necham zajít chuť, dokud jsem docent. Už takhle jsem jak méďa kulička a to mam ještě v lednici spustu kachních jater v plechovce (FG)... Nemá někdo ponětí, jak to zpracovat nejlíp? Já to dost barbarsky krájim na rozpečený bílý pečivo a pak to na chvilku rozpeču.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se