gandalf Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 (upraveno) dnes jsem nabídl rodině brassica oleacera mit štouchaný solanum tuberosum... :-P .. a kupodivu, docela chutnalo... No, řekl bych, že je to dost široký rod. Počínaje zelím, přes kapustu, až po kedluben /zjednodušeno/. Taky ti tam "zabloudilo" r /oleracea/. Ale nic ve zlým Já jsem taky jedl zdravě - k obědu jsem si udělal špecle se žampióny a večer jsem se dietně odbyl světlou tlačenkou s cibulí /a chilli/. edit.: doplnění Upraveno 13. března 2012 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 No, řekl bych, že je to dost široký rod. Počínaje zelím, přes kapustu, až po kedluben /zjednodušeno/. Taky ti tam "zabloudilo" r /oleracea/. Ale nic ve zlým Já jsem taky jedl zdravě - k obědu jsem si udělal špecle se žampióny a večer jsem se dietně odbyl světlou tlačenkou s cibulí /a chilli/. edit.: doplnění jasně :-) šlo o květák a brambory :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Taky jsem se dneska dietně odbyl. Kus vepřový hlavy ve sklenici s bílým pečivem a na zakousnutí kousek fuetu. Všechno importované z Říše. Lahoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Taky jsem se dneska dietně odbyl. Kus vepřový hlavy ve sklenici s bílým pečivem a na zakousnutí kousek fuetu. Všechno importované z Říše. Lahoda. jen tak dál, robie zombie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Já jsem si teď k práci udělal jedno rychlé miso... Bych to mohl jíst po litrech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Co to je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Co že to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 "Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sójových bobů, rýže, pšeničné nebo ječné mouky." Prodává se to normálně v marketu, takže vytlačit do misky trochu pasty, přidat klíčky, tofu, řasu, zalít vodou a miso polévka je hotová.. Je to fakt dobrý... Flák krávy to sice není, ale ten bych neměl za 2 minuty hotovej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 To vypadá víc než divně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Trochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 (upraveno) Trochu A zkoušels někdy uzený nebo bůček? No nevím ale tohle by se mi doma dát neodvážili Upraveno 15. března 2012 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Ale to víš že jo, říkám, že raději bych si dal klidně výpečky, ale holt se mi nikam nechce a na tohle jsem dostal chuť a měl jsem všechno doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 (upraveno) Ale to víš že jo, říkám, že raději bych si dal klidně výpečky, ale holt se mi nikam nechce a na tohle jsem dostal chuť a měl jsem všechno doma... Hele hlavně se nenech zviklat lidma, kteří si myslí, že základní pilíře veškeré kuchyně se skládají výhradně z kusů prasete. Miso polévka je výborná záležitost a například pokud jdu na sushi, tak plní vynikajícím způsobem i funkci starteru. Upraveno 15. března 2012 uživatelem Ludwig Wittgenstein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Přesně tak, taky s ní vždycky startuju sushi a právě teď jsem nedávno objevil v obchodě přímo tu pastu, takže jsem si to začal dělat i takhle narychlo doma. Nahážeš to do misky a za pár minut se fajn najíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Ale ty výpečky jsem zmínil, že zrovna dneska jsem měl chuť na nějakou takovou "prasárnu", protože posledních pár dnů jsem právě měl takovou zdravější a lehčí kuchyni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Rodinka dnes chtěla rybu, tak jsem zkusil Fish and Chips - trochu se mi porušilo těstíčko, ale jinak , když koukám na to, jak se ládujou, tak asi dobrý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Hele hlavně se nenech zviklat lidma, kteří si myslí, že základní pilíře veškeré kuchyně se skládají výhradně z kusů prasete. Miso polévka je výborná záležitost a například pokud jdu na sushi, tak plní vynikajícím způsobem i funkci starteru. nežer řasy Ludvíku, páč nejsi žádnej mrož. Na Včerejší pečenou kýtu z domaciho čerstvého jehněčího na rozmarýnu a male bramburky pečené ve šlupce doplněnou RR ve vyběru hroznů řadím k výjimečným zážitkům svého bídného života. Asi na úroveň první sex, modrá knížka a přejetí Orlických hor na běžkách. Tzn. hodně vysoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Roman: sakra ze by jsi me taky pozval ? Jehneci miluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Na Včerejší pečenou kýtu z domaciho čerstvého jehněčího na rozmarýnu a male bramburky pečené ve šlupce ....Chudák ta roztomilá malá ovečka s nevinnejma očima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Chudák ta roztomilá malá ovečka s nevinnejma očima. a co chces s temi beranky jako delat? ja se vlastně snazim o zachování rovnováhy v zemedelstvi. zeru jen beranky, aby se nepremnozili. Ale ty to stejne rikas jen proto, aby me hryzlo svedomi, farmari jsem to vodmitnul, von by to musel vodvizt do Praglu a tam byste to sezrali sami. Na stribre a s baroknimi malicky nahoru. Me brachu neprecuras Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se