Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

dnes jsem nabídl rodině brassica oleacera mit štouchaný solanum tuberosum... :-P

.. a kupodivu, docela chutnalo...

No, řekl bych, že je to dost široký rod. Počínaje zelím, přes kapustu, až po kedluben /zjednodušeno/. Taky ti tam "zabloudilo" r /oleracea/. Ale nic ve zlým :wheelchair:

Já jsem taky jedl zdravě - k obědu jsem si udělal špecle se žampióny a večer jsem se dietně odbyl světlou tlačenkou s cibulí /a chilli/.

edit.: doplnění

Upraveno uživatelem gandalf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, řekl bych, že je to dost široký rod. Počínaje zelím, přes kapustu, až po kedluben /zjednodušeno/. Taky ti tam "zabloudilo" r /oleracea/. Ale nic ve zlým :wheelchair:

Já jsem taky jedl zdravě - k obědu jsem si udělal špecle se žampióny a večer jsem se dietně odbyl světlou tlačenkou s cibulí /a chilli/.

edit.: doplnění

jasně :-) šlo o květák a brambory :-)
Odkaz ke komentáři

"Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sójových bobů, rýže, pšeničné nebo ječné mouky."

Prodává se to normálně v marketu, takže vytlačit do misky trochu pasty, přidat klíčky, tofu, řasu, zalít vodou a miso polévka je hotová.. :) Je to fakt dobrý... :) Flák krávy to sice není, ale ten bych neměl za 2 minuty hotovej... :)

Odkaz ke komentáři

Ale to víš že jo, říkám, že raději bych si dal klidně výpečky, ale holt se mi nikam nechce a na tohle jsem dostal chuť a měl jsem všechno doma...

Hele hlavně se nenech zviklat lidma, kteří si myslí, že základní pilíře veškeré kuchyně se skládají výhradně z kusů prasete. ;) Miso polévka je výborná záležitost a například pokud jdu na sushi, tak plní vynikajícím způsobem i funkci starteru. Upraveno uživatelem Ludwig Wittgenstein
Odkaz ke komentáři

Rodinka dnes chtěla rybu, tak jsem zkusil Fish and Chips - trochu se mi porušilo těstíčko, ale jinak , když koukám na to, jak se ládujou, tak asi dobrý :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Hele hlavně se nenech zviklat lidma, kteří si myslí, že základní pilíře veškeré kuchyně se skládají výhradně z kusů prasete. ;) Miso polévka je výborná záležitost a například pokud jdu na sushi, tak plní vynikajícím způsobem i funkci starteru.

nežer řasy Ludvíku, páč nejsi žádnej mrož. Na Včerejší pečenou kýtu z domaciho čerstvého jehněčího na rozmarýnu a male bramburky pečené ve šlupce doplněnou RR ve vyběru hroznů řadím k výjimečným zážitkům svého bídného života. Asi na úroveň první sex, modrá knížka a přejetí Orlických hor na běžkách. Tzn. hodně vysoko :)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Na Včerejší pečenou kýtu z domaciho čerstvého jehněčího na rozmarýnu a male bramburky pečené ve šlupce ....

Chudák ta roztomilá malá ovečka s nevinnejma očima.
Odkaz ke komentáři

Chudák ta roztomilá malá ovečka s nevinnejma očima.

a co chces s temi beranky jako delat? ja se vlastně snazim o zachování rovnováhy v zemedelstvi. zeru jen beranky, aby se nepremnozili. Ale ty to stejne rikas jen proto, aby me hryzlo svedomi, farmari jsem to vodmitnul, von by to musel vodvizt do Praglu a tam byste to sezrali sami. Na stribre a s baroknimi malicky nahoru. Me brachu neprecuras :)
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...